hogyan lehet felgyorsítani a 3G internetkapcsolatot androidon akár 200% -ig

Ezúttal cikkem a lassú Android internet leküzdéséről fog szólni. Alkalmas azoknak a barátoknak, akiket magány kísér. A barátok természetesen gyakran tapasztalnak, amikor gyors kapcsolatra van szükséged, az Android internet rendetlen,

Heló haver. Hogy telnek a napok, némelyik még mindig egyedülálló? sok mi? Olyan érzés, mintha egyetlen ember stresszes lenne, barátom, csak ki akarok ugrani a 300. emeletről. Alkalmas azoknak a barátoknak, akiket magány kísér. A barátok persze gyakran tapasztalják, amikor gyors kapcsolatra van szükséged, az Android internet zűrzavarban van, ez nagyon rossz, igaz?

Nem tud frissítés Instagram, Facebook, nem tudok guglizni, hogy tippeket találjak a szexi barát megszerzéséhez, nem találok üres álláshelyeket, nem játszhatok online, a legrosszabb az, hogy nem tudsz folyam videók, amelyek a szemeket szúró barátokká teszik. Hehehe .. Ezután adok neked egy mantrát, hogy az Android interneted már ne legyen lassú, így a szíved és az érzéseid már nem haltak meg.

  • 7 módszer az internetes kvóta megtakarítására minden üzemeltető számára, a leghatékonyabb!
  • A legújabb Psiphon Pro 2020 használata ingyenes, szörfözhet!
  • Böngészés internetkapcsolat nélkül az Android telefonon

Hogyan lehet felgyorsítani a 3G internetkapcsolatot az Android rendszeren, akár 200%

  1. Először olvassa el az imát, barátom, hehehe ...
  2. Győződjön meg arról, hogy az okostelefonnak is van sajátja, ne kölcsönözzön.
  3. Biztosan az Androidod voltgyökér. Az útra gyökérÖn is láthatja a JalanTikus oldalon, az Android minden típusának gyökérkezelésének egyszerű módjai PC nélkül Framaroot segítségével, vagy az Android összes típusának törlése a Towelroot segítségével.
  4. Először töltse le a 3G / 4G Speed ​​Optimizer alkalmazást a JalanTikus oldalról. Apps Developer Tools ê¹Â? Ú¨ì¤Â? LETÖLTÉS
  5. Nyissa meg az alkalmazást, ha befejezte a telepítést.
  6. Kattintson egy lehetőségre, majd válassza a lehetőséget Teljes sebesség.
  7. Kattintson a gombra Alkalmazza a Tweak alkalmazást.
  8. Indítsa újra vagy Újrakezd Android.
  9. Próbáljon meg letölteni valamit, és érezze a különbséget.

Kipróbáltam ezt a módszert, és meglehetősen jelentős változásokat ad. De ne felejtsd el, hogy mindenkinek más eredményei vannak. Egy dologra kell emlékezni, Csináld a saját kockázatoddal. Sok szerencsét, ha problémák adódnak, ne lépjen kapcsolatba velem, jó?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found