10 titkos dolog, amit megtehetsz a facebook messenger alkalmazással

A Facebook Messenger alkalmazás nemcsak a csevegésre korlátozódik, de sok titkos funkcióval rendelkezik. Itt van tíz funkció.

Ma ki nem használ vagy nem tud semmit a Facebookról? Az egyik legnagyobb közösségi hálózati vállalat valóban népszerű az internetezők körében. Valójában a Facebook különböző termékeit is széles körben használják az emberek.

Az egyik az Facebook Messenger. A Facebook Messenger alkalmazás egy Facebook származékos alkalmazás, amelyet könnyebb és kifejezetten tevékenységekhez hoztunk létre csevegés felhasználóinak. Azonban tudja-e, hogy kiderül-e, hogy más, mint csevegés, sok olyan funkció, amelyen használható Facebook Messenger alkalmazás?

Az ApkVenue itt áttekint tíz titkos dolgot, amelyek segítségével megteheti Facebook Messenger alkalmazás. A legtöbben még nem tudják!

  • Kifinomult! Most közvetlenül rendelhet ételt a Facebook-ról
  • Hogyan lehet megváltoztatni a Facebook megjelenését jó témákkal
  • Hogyan lehet visszaállítani egy feltört Facebook-fiókot

10 titkos dolog, amit tehet a Facebook Messenger alkalmazással

1. Facebook Messenger számítógépen

Az egyre kifinomultabb és rugalmasabb okostelefonok korában tevékenység csevegés a legjobb okostelefon segítségével. Még az alkotással is Facebook Messenger alkalmazás amelyet okostelefon-felhasználóknak szánnak. Az alkalmazást azonban ténylegesen számítógépen is használhatja.

Azáltal, hogy felkeresi a Messenger.com oldalt és Bejelentkezés személyes Facebook-fiókjával, akkor használhatja számítógépén a Facebook Messengert. Előnye, hogy a Facebook üzenetküldéséhez nagy számítógép képernyőjén férhet hozzá, anélkül, hogy elvonná a figyelmét hírcsatorna mint a szokásos Facebook-on.

2. Pénzügyletek

Ban ben Facebook Messenger alkalmazás kiderül, hogy a felhasználók számára pénzügyi tranzakciók lebonyolításához is nyújt funkciókat. Egyszerűen válassza a Profil menü> Kifizetések> Új betéti kártya hozzáadása lehetőséget, majd azonnal tranzakciókat hajthat végre pénzátutalások küldésére vagy kérésére.

3. Barátok hozzáadása csak egy kóddal

Fotóforrás: Forrás: The Verge

Sok barát és kapcsolat a közösségi médiában szórakoztató. Facebook Messenger alkalmazás ezt egy olyan funkcióval is támogatja, amely csak az egyes profilokban található kód használatával adhat hozzá (adhat hozzá) barátokat. Egy személy megjeleníti a kódját, míg egy másik személy beolvassa, így automatikusan barátokat szerez a Facebook Messengeren.

4. Játék

Valójában a játékok valóban szórakozás, még azok az igények is, amelyeket sokan keresnek, ha unatkoznak. A Facebook Messenger felhasználói nemcsak az üzenetek küldésével, hanem az alkalmazás által kínált játékok széles választékát is játszhatják. Garantáltan nem unatkozik, amikor egy hosszú üzenetre választ vár.

5. Csevegés Botdal

Fotóforrás: Forrás: Engadget

Nem csak beszélgethet barátaival és kapcsolataival, Facebook Messenger alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy üzeneteket cseréljünk botokkal. A botokat a vállalatok általában használják információk nyújtására vagy kérdések megválaszolására azoknak az alkalmazást használóknak, akik tudni akarnak a vállalatukról.

6. Titkos beszélgetés

Szeretné, ha beszélgetését sokan nem fogyasztanák? Titkos beszélgetéseket folytathat Facebook Messenger alkalmazás tudod. A WhatsApp alkalmazáshoz hasonló end-to-end titkosítással senki más nem tudja nyomon követni és megtudni a beszélgetéseit.

A módszer meglehetősen egyszerű. Egyszerűen kattintson vagy nyomja meg a jobb felső sarokban található „Titkos” gombot, majd válassza ki azt a barátot, akivel beszélgetni szeretne. Ekkor a beszélgetése biztonságos és bizalmas lesz.

7. Teljes körű testreszabás

Azok számára, akik könnyen unatkoznak ugyanazzal a megjelenéssel, akkor ez a funkció mindenképpen az egyik kedvencünk. Ban ben Facebook Messenger alkalmazás, bármit testreszabhat, legyen szó csevegés háttérszínéről, csoportos háttérszínről, ismerős becenévről hangulatjelre, mindezt testreszabhatja vagy ízlésének megfelelően választhatja ki.

8. Oszd meg szinte mindent

Csatlakozzon különféle egyéb alkalmazásokhoz, felhasználókhoz Facebook Messenger alkalmazás könnyen megoszthat vagy megoszthat bármit a beszélgetésben ebben az alkalmazásban. Nincs több gond a linkek másolásával és beillesztésével, bármit megoszthat egyetlen kattintással.

9. Firka csevegés

Ez az egy funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az üzeneteket szuper szórakoztató és vicces 3D animációkká alakítsák. Egyszerűen nyomja meg a plusz ikont a csevegés oszlopban, majd csúsztassa balra az Irány csevegés funkció kiválasztásához.

10. Üzenetek / hangfelvételek küldése

Küldhet üzeneteket vagy hangfelvételeket is Facebook Messenger alkalmazás egyszerű módon, más néven könnyű. Egyszerűen nyomja meg a mikrofon alakú ikont, kezdje el rögzíteni a hangját, majd küldje el üzenetként a csevegés oszlopban. Könnyedén elküldhet egy fontos üzenetet vagy csak egy idézetet a dalszövegből, amelyet meg akar kérdezni a barátaitól.

Ez tíz titkos dolog vagy funkció, amelyek használatát élvezheti Facebook Messenger alkalmazás. Próbáltál valamit a fenti tíz dolog közül? Ha nem, akkor melyik szám érdekli a legjobban? Mondja el véleményét a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Jellemzők vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found