Ezt az öt okostelefon-kamera funkciót a felhasználók gyakran figyelmen kívül hagyják

Nem csak fényképekhez, itt van 5 okostelefon-kamera funkció, amelyeket a felhasználók gyakran figyelmen kívül hagynak.

A kamera egyike azoknak a funkcióknak, amelyek az okostelefon vásárlásakor a legtöbb ember számára gyakran a fő szempontok. Az okostelefonos fényképezőgépeket egyesek, különösen a nők, még fontosabbnak tartják, mint maga az okostelefon specifikációi.

A legtöbben okostelefon kamerákat használnak szelfik készítéséhez, a kiállítandónak tartott tárgyak fényképezéséhez, bizonyos pillanatok megörökítéséhez a hozzájuk legközelebb eső emberekkel és dokumentumok beolvasásához.

Valójában rengeteg okostelefonos kamera funkciót lehet kipróbálni. Itt jön egy újabb okostelefon kamera funkció, amelyet a felhasználók gyakran figyelmen kívül hagynak.

  • Digitális fényképezőgépek vs okostelefonos kamerák; Melyik a jobb?
  • 7 legújabb Android áttetsző kameraalkalmazás, valóban tudsz?
  • Hogyan lehet az elülső kamera olyan jó, mint a hátsó kamera egy Android telefonon

Ezt az 5 okostelefon-kamera funkciót gyakran figyelmen kívül hagyják

1. Ellenőrizze a pulzusszámot

Fotó: androidpit.com

Az okostelefonos fényképezőgép egyik leghasznosabb funkciója, amelyet kipróbálhat, a pulzusszám ellenőrzése. Természetesen ehhez további alkalmazásokra van szükség, mint pl Azonnali pulzusszám amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a pulzusát úgy, hogy egyszerűen a mutatóujját az okostelefon kamerájára helyezi.

2. Infravörös sugár látása

Fotó: exploratorium.edu

Egy másik okostelefon kamera funkció lát infravörös sugarak fényt kibocsátó készülékből.

Irányítsa okostelefonjának kameráját egy olyan eszközre, amely infravörös fényt bocsát ki, például egy tv-távirányítóval, és lila fényt fog látni, amely infravörös fény (az okostelefon érzékelője az infravörös fényt lilának értelmezi).

3. Fényképezés hangerőgombokkal

Fotó: imore.com

Ha általában gyakran készít képeket a képernyőn található gombok segítségével, akkor mostantól használnia kell őket hangerő gomb készítsen képeket, mert praktikusabb, és elkerülhető az olyan mozgás, amely megrázhatja okostelefonját a képernyő gombjaival történő fényképezés közben (elkerülve a képek elmosódását).

4. Vizsgálja meg a vonalkódokat, a QR-kódokat és a negatív filmeket

Fotó: maketecheasier.com

Ehhez okostelefonos kamerát is használhat vonalkód-beolvasás vagy QR-kódot. Ez természetesen akkor hasznos, ha barátokat szeretne felvenni a különböző közösségi média alkalmazásokba, és bizonyos információkat megtudni egy termékből.

Fotó: dpreview.com

A vonalkódok vagy QR-kódok beolvasása mellett okostelefon-kamerával is felhasználhatja a negatív film beolvasását digitális fájlok. Csak ragyogja be azt a negatív filmet, amelyet erős fényben szeretne beolvasni, majd irányítsa az okostelefon fényképezőgépét a negatív filmre, forgassa le és használja az okostelefon negatív hatását, hogy korábban semlegesítse a filmre gyakorolt ​​negatív hatást.

5. Szöveg fordítása

Fotó: retiredofitall.com

Azoknak, akik vakok a kérdésekre angol, az okostelefon kamerájával lefordíthatja a való világ különböző tárgyaiban található különféle szövegeket, valamint képeket, amelyeket csak az okostelefon kamerájával a lefordítandó szövegre mutat. Természetesen telepítenie kell az alkalmazást Google Fordító első.

Ez volt az 5 okostelefon-kamera funkció, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagy annak ellenére, hogy ezek a trükkök nagyon klasszak és nagyon hasznosak. , Remélem, hogy ez a cikk hasznos és sok sikert kíván a fenti trükkökhöz kedvenc okostelefon-kamerájával.

Legközelebb találkozunk, és győződjön meg róla, hogy nyomokat hagy a megjegyzés oszlopban, és ossza meg ezt a cikket barátaival.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found