Watch Transformers: A kihalás kora (2014)

Ez a Transformers film szemet gyönyörködtető akcióval és látványokkal teli. Nézzük itt a Transformers: A kihalás kora (2014) filmet Indo felirattal.

Michael Bay rendezőként ismert, aki gyakran robbanó hatást és szegecselést ad hozzá azokhoz a filmekhez, amelyeken dolgozik.

A Transformers: A kihalás kora című film szintén Michael Bay filmjei közé tartozik, amelyen különféle akciók és robbanások vannak.

Ez a film érdekes alternatíva lehet azok számára, akik unják a jelenleg sugárzott filmeket, mint például a Habibi & Ainun 3.

Ez az akciódús film érdekes szórakozás lehet azok számára, akik együtt szeretnének időt tölteni a családdal a televízióteremben.

A transzformátorok összefoglalása: A kihalás kora

Fotó forrása: gomovies.com

Ez a film arról mesél a túlélni próbáló autobotok küzdelme miután különleges kormányügynökök levadászták őket.

Levadászták őket, mert az emberek veszélyes fenyegetésnek kezdték látni őket, amely megzavarhatja a világ stabilitását és biztonságát.

Amellett, hogy küzdenie kell a túlélésért, hogy elkerülje az emberek üldözését, ezek az Aoutobotok is tüskés problémával szembesülve akik keresztezik örök riválisukat, a Decepticont.

Hogyan kerülhet ki az Optimus Prime és társa, Aoutobots olyan helyzetből, amely bármikor véget vethet az Autobots verseny túlélésének?

Nézzük meg a Transformers filmet: a kihalás kora az indo subal az alábbi linken keresztül!

Érdekességek a transzformátorokról: a kihalás kora

Fotó forrása: 1zoom.me
  • Michael Bay kezdetben nem szándékozik rendezni ezt a negyedik Transformers filmetMiután látta, hogy a Transformers hosszú sorban egy játszótéren halad, azonnal meggondolta magát.

  • Szinte az összes akciójelenetet, amelyet Mark Wahlberg adott elő ebben a filmben, maga a színész készítette. Az akció 90% -a nem mutatvány.

  • A hongkongi lövöldözés során több száz ember figyeli a parkolóból és épül a szomszédban remélem, hogy bejutok a helyszínre.

  • Dwayne Johnsont felajánlották Cade Yaeger karakterének alakítására de a Hercules filmmel ütemezett konfliktusok miatt elutasította.

  • A film egyik jelenetét az Illinois-i Vasúti Múzeumban forgatták és Mark Wahlberg 40 000 USD adományt adott a múzeumnak.

  • Mark Wahlberg ezt kérte gyermekei is szerepet kapnak ebben a filmben mert rajonganak a Transformers sorozatért.

Nézd meg a Transformers: A kihalás korát

CímTransformers: A kihalás kora
Élő2014. június 27
Időtartam2 óra 45 perc
TermelésHasbro
RendezőMichael Bay
ÖntvényMark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor et al
MűfajAkció, kaland, vígjáték, sci-fi

>>> Nézd meg a Transformers: A kihalás korát <<<

A Transformers: A kihalás kora mindannyiuk számára szórakoztató szórakoztató program lesz, amely színesebbé teheti szabadidejét.

Ez a lenyűgöző akcióval és bájos vizuális effektekkel rendelkező film tökéletes a családjával vagy a barátaival való megtekintéshez.

A Transformers film: A kihalás kora valóban alkalmas arra, hogy csendes időben megnézhesd, amikor unod az olyan helyi filmeket, mint az Imperfect.

Ez az akciódús film lenyűgöző CGI minőséggel is rendelkezik, amely életre kelti a Transformers karaktereit.

Gyere, nézd meg a Transformer Age of Extin filmet az ApkVenue fent megadott linkjén keresztül!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found