5 kortárs androidos alkalmazás, amelyek nélkülözhetetlenek a szleng fiatalok számára

Az Android okostelefonok növekedése a világon évről évre nagyon magas. Ezáltal a fejlesztők ingyenesen hozhatnak létre olyan Android-alkalmazásokat, amelyek megfelelnek az okostelefon-felhasználók igényeinek.

Növekedés Android okostelefon a világon évről évre nagyon magas. Ezáltal a fejlesztők ingyenesen hozhatnak létre olyan Android-alkalmazásokat, amelyek megfelelnek az okostelefon-felhasználók igényeinek.

Lehet, hogy felnőttek számára az Android okostelefonokat csak kommunikációra használják. Azonban azért a szleng fiatalember, az Android okostelefon elengedhetetlen eszköz, hogy növelje tekintélyét a lógás világában. Képzelje csak el, ha nincs okostelefonja a legújabb Android-alkalmazásokkal, akkor mindenképp lesz "kuper"!

  • 5 legjobb kortárs képszerkesztő alkalmazás, amelyet KELL használnia!
  • 6 aktuális divattrend, amelyet követnie kell
  • Új innováció, a lézeres borotválkozás korszerűvé tétele

5 kortárs Android-alkalmazás, amelyekkel a fiataloknak rendelkezniük kell

Valójában bármi jelenlegi Android-alkalmazás egy menő és csípős fiatalember kötelező eleme? Légy türelmes - magyarázza később Jaka. Lényegében, ha nem rendelkezik az ApkVenue által biztosított alkalmazások egyikével, és nem használja, akkor garantáltan olyan ember lesz, aki "kemény" vagy kevésbé társaságkedvelő, pofátlan és hasonlók. Nem akarja, hogy így címkézzék? Tehát töltse le a következő jelenlegi Android alkalmazást!

1. BaBe

Akinek nem tetszik híreket olvasni? Lusta olvasni, de egy-két hír elolvasásához mindennap muszáj, igaz? Természetesen muszáj. Mert ha nem érkezik meg frissítés, ott leszel áldozat terrorizál A barataid.

Nos, ezt megteheti egy úgynevezett hírolvasó alkalmazás használatával Kisbaba. Igen, ez a jelenlegi Android alkalmazás képes mindig megtartani Önt frissítés a legfrissebb hírekkel. Ennek az az oka, hogy Babe mindig információt nyújt arról, ami jó lehet globális trend téma továbbá trend téma magában a BaBe alkalmazásban.

Mainspring Productivity Apps LETÖLTÉS

Ez a jelenlegi Android-alkalmazás garantáltan lógni fog. Mert a legfrissebb hírek bemutatása mellett megtudhatja film menetrendek és áttekintések amelyet Indonéziában sugároztak. Igen, ismeri önmagát, fiatalemberként biztosan soha nem fog elválasztani a filmnek nevezett dologtól. Ennélfogva, frissítés betekintés a filmbe a BaBe alkalmazásban!

2. Borotvált

A belátáson kívül mik a viszonyítási alapok egy fiatal férfihoz? Általában, ha azt akarod mutatni, hogy szleng vagy, akkor az vagy minden hová megismerkedett kongkow szórakozás, és természetesen összhangban kell lennie a fiatalok zsebpénzével. Akkor mit kell tennie? Nyugi, az ApkVenue-nak van megoldása.

Csak muszáj töltse le a Qraved alkalmazást. Mi az a Qraved alkalmazás? A Qraved alkalmazás egy kulináris alkalmazás Indonéziában. A jelenlegi Android-alkalmazás használatával megtudhatja, melyik étterem kínál jó ételeket, és melyik helyen ennél többet slágerek.

Termelékenységi alkalmazások Qraved LETÖLTÉS

Ezenkívül a Qraved alkalmazás letöltésével lehetősége nyílik a megszerzésére is a legújabb étel promók minden étteremből, amelyet a jelenlegi Android alkalmazás mutat be. Tehát már tudja, hogy szeretne-e társalogni, milyen Android-alkalmazást kell letöltenie?

3. Spotify

A jelenlegi Android-alkalmazás, amely garantáltan lógni fog Spotify. Végül is ugyanúgy számít, mint a szleng? Először figyelj srácok. Fiatalkorban nagyon fontos a betekintés a dalba. Miért? Mert viszonylag fiatal korodban a zenéről való beszélgetés a fő szempont, hogy szlengnek mondhasd magad.

Nos, a jelenlegi Android alkalmazásban, a Spotify-ban, nem csak dalok vannak A 40. legjobb vagy Mainstream csak látható. Ebben a szleng Android alkalmazásban zenét is találhat indie amelyet a nemzet és az idegen gyermekek munkája jól ismert. Ilyen módon, bármi is legyen a hangoutban a zenéről, képesnek kell lennie arra, hogy széles körű betekintést nyerjen.

Töltse le a Spotify videó- ​​és hangalkalmazásokat

Ó, igen, hogyan kell használni és letölteni a Spotify dalokat valójában könnyű. Több ezer zenét hallgathat online folyam, vagy akár letöltheti közvetlenül androidos okostelefonjára. Ahhoz azonban, hogy élvezhesse a zenét anélkül, hogy reklámok és így tovább zavarnák, előbb prémium számlával kell rendelkeznie.

4. Útvonal

Wow, a társasági és aktív, sok baráttal rendelkező indonéz gyerekek feltétlenül rendelkeznek modern androidos alkalmazással, az úgynevezett közösségi média formájában Pálya, jobb? Igen, természetesen, barátom! Ez az alkalmazás egy Android alkalmazás, amely 100% -os garanciát vállalhat arra, hogy működni fog.

Miért jelölt ez az Android-alkalmazás a jelenlegi szlenget adó Android-alkalmazáshoz? Így van, mert a Path alkalmazás saját magas szintű érdeklődéssel bír. Akkor majdnem minden szleng gyerek Indonéziában Ez az alkalmazás már a Path alkalmazást használja annak bemutatására, hogy mit csinálnak, milyen dalt hallgatnak stb.

Apps Social & Messaging Path, Inc. LETÖLTÉS

Ó, igen, Útvonal alkalmazás arra is alkalmas jelentkezzen be a társalgóba, milyen dalt hallgat, milyen filmeket néznek, ossza meg fényképeit és videóit, van még egy funkció is csevegéste is. Szóval, szeretne lógni? Használja az aktuális Path Android alkalmazást.

5. Agypárbaj

Wow, a legújabb Android-alkalmazás, amely a legújabb szleng, Agypárbaj. Mi az Agypárbaj? A Duel Brain egy minőségi helyi alkalmazás, és oktató jellegű. Ez az egy játék meghívja Önt, hogy tanuljon, miközben játszik barátaival, barátaival és más emberekkel.

Szóval, miért jelölt ez az Android-alkalmazás szlengre? Igen, mert ezt játszva lehetsz bizonyítsd be, hogy sok mindent tudsz folyamatos játékkal. Hiába, ha éleslátó vagy, okos, de senki sem tudja. Később még a "kuper" -nek is téved.

Játék Trivia FEO Media AB LETÖLTÉS

Ez a játék rendelkezik két változat, ahol az első verzió ingyenes, a többi verzió pedig prémium és fizetős. Nos, ha ki akarja próbálni az Agypárbaj prémium változatát, de még mindig ingyenes, elolvashatja a Hogyan juthatunk prémium agymenőkhöz ingyen cikket.

Hogyan, van már minden jelenlegi Android-alkalmazás mint követelmény, hogy szleng fiú legyen? Ha nem, azonnal töltse le az Android alkalmazást. Igen, ha naprakészebb szeretnél lenni, elolvashatod az 5 legjobb kortárs képszerkesztő alkalmazást, amelyeket KELL használnod! Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found