7 legújabb és ingyenes androidos alkalmazás 2017. április

Az új alkalmazást azonban mindenképpen érdemes kipróbálni, és itt találhatunk néhány legújabb, 2017-es Android-alkalmazást, amelyet JalanTikus választott.

A legjobb alkalmazás megtalálása meglehetősen nehéz. Mivel a legjobb alkalmazás az ApkVenue alkalmazáshoz, nem feltétlenül a legjobb az Ön számára. Végül mindez az Ön igényeinek felel meg, ahol mindenkinek más igényei vannak.

Igen, sok olyan új alkalmazás jött létre, amelyek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek gyakorlatilag megegyeznek a meglévő alkalmazásokkal. Az új alkalmazást azonban mindenképpen érdemes kipróbálni, és itt találhatunk néhány legújabb, 2017-es Android-alkalmazást, amelyet JalanTikus választott.

  • 7 legújabb és ingyenes Android-alkalmazás 2017. március
  • Szupergyors mód az alkalmazások megnyitására Androidon
  • 7 legújabb és ingyenes Android-játék 2017. március

Legfrissebb és ingyenes Android alkalmazás 2017. április

1. Bard - Videószerelő

Biztos, hogy valóban kreatív vagy? Ha igen, ki kell próbálnia az alkalmazást Bard - Videószerelő ezt. Ennek oka az, hogy a YouTube videotartalmából újrateremthet egy videót.

Átrendezze az általuk kedvelt szavakat, majd egyesítse azokat más videókkal, hogy a lehető legkreatívabb és egyedibb videókat hozzon létre. Kérjük, öntse kreativitását az új Bard - Video Assembler alkalmazásba.

2. Saroklepke

A legtöbb okostelefon napjainkban lekerekített sarkokkal rendelkezik. A szexi megjelenésen kívül a lekerekített sarkok biztonságosabbá teszik az okostelefont a kézben.

Nos alkalmazás Cornerfly Ez lehetővé teszi az okostelefon felületének lekerekített sarkát, valamint az LG G6 kijelzőjét. Jaka kipróbálta, és az eredmények meglehetősen lenyűgözőek, ami képes megváltoztatni a megjelenést, hogy simább és vonzóbb legyen.

Most az alkalmazás ingyenes, de frissíthet Pro verzióra, hogy támogassa a fejlesztőket és minél teljesebb funkciókat kapjon. Csak 14 ezer Rp., Vagyis ha tetszik.

3. Energia bár

Unja ugyanezt az okostelefon akkumulátor kijelzőjét? Energy Bar a válasz. Ez a testreszabási alkalmazás lehetővé teszi az akkumulátor vonzó megjelenítését az állapotsor felett.

Igen, talán ez triviális. Érdemes azonban megpróbálni új külsőt adni kedvenc Android-okostelefonjának. Nagyon alkalmas azoknak, akik mindig mások akarnak lenni.

4. Fókusz időzítő újjászületett

A következő legújabb alkalmazás az Android felhasználók számára: Focus Timer Reborn a termelékenység növelése érdekében. Igen, ez nem új funkciókkal rendelkező alkalmazás, és vannak már hasonló alkalmazások, mint például a Brain Focus. De új külsővel.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Most a Focus Timer Reborn is a pomodoro technikára támaszkodik a termelékenység növelése érdekében. Ez megköveteli, hogy 25 percig koncentráltan dolgozzon, 5 percig pihenjen, 4 hosszú, 30 perces szünet után.

5. Hangouts Meet

Hangouts Meet A Google egy videokonferencia szolgáltatás, amely a videokonferenciák lebonyolítására összpontosít. Ez a vadonatúj szolgáltatás egyszerre 30 ember számára támogatja a videokonferenciákat, és a felhasználóknak nincs szükségük fiók létrehozására vagy további alkalmazások letöltésére.

Ezenkívül a Meet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak a videokonferenciákhoz a Naptár alkalmazáson keresztül, és meghívókat küldhessenek e-mailben. Ez a videokonferencia-szolgáltatás szintén integrálva van a G Suite-ba, így minden felhasználó automatikusan információt kaphat azokról a találkozókról, amelyek adatait a Naptárból nyerik le.

6. IQBoxy - nyugták és költségek

Ha fejlődik a üzembe helyezés vagy vállalkozás, a pénzügyi irányítási program minden bizonnyal nagyon fontos. Tehát korábban drágán kellett fizetnie a bérletért fejlesztő, most támaszkodhat az Android alkalmazásra.

A legújabb az IQBoxy - nyugták és kiadások. Segítségével nyomon követheti a költségeket és digitalizálhatja a bankjegyeket, nyugtákat vagy más bevételeket. Tehát, ha megfelelő, van egy profi verzió, amely a teljesebb funkciókat élvezi.

7. Meteor

Egy másik legújabb Android-alkalmazás Meteor amely egy alkalmazás az internet sebességének tesztelésére. Ami megjeleníti az olyan alkalmazásokat, mint a letöltési sebesség, a feltöltés és a ping.

Nilah hozzáadta a Meteort: ez az alkalmazás javaslatokat jelenít meg arról, hogy milyen alkalmazások kompatibilisek az internetkapcsolattal. Ez az alkalmazás teljesen ingyenes, és alkalmazáson belüli vásárlások vagy hirdetések nélkül érdemes kipróbálni.

Ez a 7 legjobb új alkalmazás az Android áprilisi kiadásában JalanTikus döntése szerint, amelyek figyelmet érdemelnek.

Ha úgy gondolja, hogy ez a cikk hasznos, ne felejtse el Ossza meg és hagyja nyomát az alábbi megjegyzésekben.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found