Sok embernek ez az oka annak, hogy ilyen sok hirdetés van a Xiaomi telefonokon!

Sok felhasználó panaszkodik, ez az oka annak, hogy a Xiaomi mobiltelefonokon gyakran jelennek meg hirdetések. A reklám a Kínában székhellyel rendelkező vállalat fő tevékenysége.

A közelmúltban a Xiaomi mobiltelefon-felhasználók számos panaszt vetettek fel az alapvető alkalmazásokban megjelenő hirdetésekkel kapcsolatban. Természetesen a hirdetések megjelenése nagyon idegesítő, és a Xiaomi tud róla.

Ha tudod, hogy bosszantó, miért engedi a Xiaomi, hogy a hirdetések elárasztják okostelefonjait? Bár más okostelefon-gyártók nem is olyan rosszak?

Itt van a teljes magyarázat.

Miért jelennek meg gyakran a hirdetések a Xiaomi mobiltelefonjain?

Nyilvános vállalatként természetesen a Xiaomi azt akarja, hogy cége teljesítménye jó legyen.

Cég székhelye Kína állítása szerint az összes hardverértékesítés 5% -os haszonkulcsot szabott meg.

Ezután mi köze ennek az eszközön megjelenő hirdetésekhez?

1. Hardvergyártási költségek támogatása

Jelentés az oldalról androidauthority.com, Maga a Xiaomi internetes cégként jelölte meg a céget, nem pedig társaságként hardver.

Ebben kölcsönösen meg lehet állapodni, ha megnézzük a vállalat történetét, mert a Xiaomi első terméke a MIUI volt, nem egy okostelefon.

Ettől a Xiaomi nem válik másé vagy egyedivé a többi gyártóval összehasonlítva. Különbözőek azonban a következők: A Xiaomi hirdetéseket és szolgáltatásintegrációkat tartalmaz, még a fő felhasználói felületén is.

Nos, ez a reklámüzlet teszi lehetővé a Xiaomi számára, hogy támogassa és ellensúlyozza a hardverköltségeket, hogy a vállalat merjen alacsony áron értékesíteni termékeket.

Ez az, ami miatt a Xiaomi okostelefonok jól eladhatók olyan fejlődő országokban, mint Indonézia és India.

2. Stratégiák a profit növelésére

2018 harmadik negyedévében a Xiaomi bevétele 49,1% -kal nőtt ugyanezen időszakhoz képest, elérve a 106,7 billió Rp-t.

A reklámból származó bevétel több mint kétszeresére, 109,8% -kal 477 millió USD-re, azaz 6 ezer milliárd dollárra nőtt.

Témák, háttérképek és csengőhangok értékesítése is Mi Pay jelentősen hozzájárult a bevételek növekedéséhez.

Annak ellenére, hogy a Xiaomi azt mondja, hogy soha nem fogja integrálni a hirdetéseket /hirdetések alapvető alkalmazási rendszerébe, de valótlannak bizonyult.

Korábban kimutatták, hogy a Xiaomi szándékosan nevel hirdetések a Beállítások menüben, ahol ezek az alapvető alkalmazások.

Különböző forrásokból beszámolva a Xiaomi hangsúlyozta, hogy eddig a reklám mindig szerves része volt annak alaptevékenység vagy kulcsa a vállalat üzleti modelljének.

Ennek ellenére a Xiaomi lehetőséget nyújt arra is, hogy miként távolíthatja el a hirdetéseket a Xiaomi mobiltelefonjairól, ha túlságosan bosszantja magát a Xiaomi által megjelenített hirdetések miatt.

A hirdetések nem lehetnek idegesítőek, és a felhasználóknak mindig lehetőségük van kevesebb hirdetési javaslatot kapni - Xiaomi

3. Ajánlások a felhasználóknak

A Xiaomi kezdettől fogva nem használta ki az általuk olcsón értékelt HP értékesítés előnyeit.

Ahelyett, hogy magas árrést vonzana a hardvereladásokból, a HP a vállalatnál kirakatként használja a Xiaomi online szolgáltatásainak, köztük a hirdetéseknek a megjelenítését.

HP-n Redmi Note 7 Pro, a felhasználók bosszankodhatnak, mert alkalmazásukban hirdetések árasztják el őket. A hirdetések általában olyan alkalmazásokban találhatók, mint a Mi Browser, a Mi File Manager, a Mi Music és más rendszeralkalmazások.

tudszletiltani vagy tiltsa le ezeket a hirdetéseket, de a módszer a Beállítások menüben van elrejtve.

Ez valójában rendben van a Xiaomi számára, de ez felveti a magánélethez kapcsolódó kérdéseket.

Ennek oka, hogy a HP-nél végzett minden művelet megváltoztathatja a hirdetésajánló algoritmust. Az adatvédelmi tudatosságú felhasználók számára ez természetesen nagy probléma.

4. A Társaság alaptevékenysége

A Xiaomi valóban a hirdetésekre és a szolgáltatásokra támaszkodik a bevétel megszerzéséhez, így ha a Xiaomi eltávolítja ezeket a hirdetéseket, akkor természetesen a HP ára is emelkedni fog.

Ez elveszítheti a Xiaomi felhasználókat, tekintve, hogy a Xiaomi felhasználói főként olyan fejlődő országokban vannak, mint például India, ahol a lakosság többsége közép- és alacsonyabb osztályú.

Az automatikus felhasználó elvesztésével a Xiaomi jelentősen elveszíti jövedelmét.

A Xiaomi ígéri, hogy csökkenti a bosszantó hirdetéseket

A felhasználói panaszokra reagálva a Xiaomi a hirdetések megjelenésének csökkentésével is tervezi a hirdetések megjelenésének csökkentését.

Idézi a GSM Aréna, Xiaomi Lei vezérigazgató jún felkérte a MIUI csapatát, hogy javítsa a felhasználói élményt.

Egyikük csökkenti a bosszantó hirdetéseket. Ez az induláskor valósul meg MIUI 11 jönni.

Noha a Xiaomi nem merte eltávolítani a mobiltelefonjairól szóló hirdetéseket, a Xiaomi legalább válaszolni kezdett a felhasználók panaszaira.

Ez az oka annak, hogy a Xiaomi mobiltelefonján rengeteg hirdetés jelenik meg. Szerencsére ezeket a hirdetéseket nem látták a Xiaomi készülékeken, amelyeket hivatalosan Indonéziában értékesítenek.

Olvassa el a cikkeket is Xiaomi vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found