hogyan lehet használni a facebook messenger-t facebook-fiók nélkül

A Messenger használatához nem kell mindig Facebook-fiókot használnia. Így használhatja a Facebook Messenger alkalmazást Facebook-fiók nélkül.

Hírnök a Facebook egyik szolgáltatása. Ez az alkalmazás csevegési, telefonos és videohívási funkciókat kínál. Annak ellenére, hogy a Facebook tulajdonában lévő termékről van szó, igen tudod bejelentkezés Facebook-fiók nélkül.

Azok számára, akiknek nincs Facebook-fiókjuk, talán azért, mert Ön törölte azt, és ki akarja próbálni a Messenger alkalmazást, kipróbálhatja ezeket az ApkVenue tippeket. Következő hogyan lehet használni a Facebook Messengert Facebook-fiók nélkül.

  • 10 titkos dolog, amit tehet a Facebook Messenger alkalmazással
  • 3 mód a csevegésre a Facebookon anélkül, hogy telepítenénk a Messenger alkalmazást Androidra
  • 5 legjobb Cross Platform Messenger alkalmazás

A Messenger használata Facebook-fiók nélkül

Most te nincs szükség Facebook-fiókra hogy bejelentkezhessen a Messenger alkalmazásba. A trükk az, hogy kihasználják telefonszám Ön. Korábban először le kellett töltenie a Facebook Messenger alkalmazást, csak kattintson az alábbi linkre:

Apps Browser Facebook, Inc. LETÖLTÉS

Hozzon létre egy új Facebook Messenger-fiókot

Az alkalmazás telepítése után most már elkezdheti használni a Messengert Facebook-fiók nélkül. Itt van, hogyan:

  • Első nyissa meg a Facebook Messenger alkalmazást. Ha a Messengert Facebook-fiók nélkül szeretné használni, érintse meg az opciót Új fiók létrehozása ami alul van.
  • Ezt követően felkérik írja be a telefonszámát. Győződjön meg arról, hogy a telefonszám aktív srácok. Mert később számellenőrzési folyamat lesz. Ha igen, érintse meg a elemet Következő.
  • A következő lépés egy jelszó létrehozása. Írja be a jelszót, amelyet a Messenger alkalmazásba történő belépéskor fog használni. Koppintson a Következő hogy folytassa a következő lépést.
  • Ebben a szakaszban arra kérik Önt, hogy lépjen be A neved. Írja be az utó- és vezetéknevét. Koppintson a Következő Ha már az.
  • Végül csak koppintson Fiók létrehozása hogy befejezze a Messenger-fiók létrehozásának folyamatát. Ezt követően a Messenger OTP kódot küld az Ön telefonszámára, a folyamat az automatikusan fut igazán srácok. Tehát csak várjon, amíg a betöltés befejeződik.
  • A betöltés befejezése után hozzáadhatja profil kép a Messenger-fiókhoz. Készíthet új fényképet, vagy használhat fotót a galériából.

Facebook-fiók nélkül kivel csevegünk?

Csendes srácok, akkor is kapcsolatba léphet barátaival, még akkor is, ha nincs Facebook-fiókja. A profilfotó létrehozásának folyamata után megjelennek az Ön számára elérhető lehetőségek névjegyek szinkronizálása ami a mobiltelefonon van.

Csak érintse meg Bekapcsol akkor a Messenger felismer bárkit a mobiltelefonján lévő névjegyek közül, aki szintén használja a Messengert. Amikor a szinkronizálás befejeződött, koppintson a ikonra Folytatni hogy csevegni kezdjen a barátaival.

Ott van srácokhogyan lehet használni a Facebook Messengert Facebook-fiók nélkül. Amellett, hogy cseveghetünk, telefonálhatunk és videohívhatunk, a Messengeren keresztül SMS-t is olvashatunk és küldhetünk. Ezen kívül további barátokat is felvehet a világ minden tájáról, sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Facebook Messenger vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found