7 wifi funkció, amelyeket esetleg nem próbált ki

Az internetes jel továbbításán kívül kiderül, hogy létezik olyan WiFi funkció, amelyet sokan nem tudnak!

Természetesen a házadban lévő WiFi funkciót leginkább csak a hálózat továbbítására használják az okostelefonokra és a laptopokra. Valójában a WiFi jelnek számos más előnye is van, amelyek az életedet is segítik.

Ha nem tudja, milyen WiFi szolgáltatásokat használhat a mindennapi tevékenységéhez, akkor ezúttal Utcai Patkány megosztja veled. De soha nem használja ezt a funkciót egy ingyenes WiFi hálózaton. Mert van Ez az 5 veszélyes dolog az ingyenes WiFi használata esetén.

  • Hogyan lehet ingyenes WiFi hotspotot szerezni
  • Hogyan tekinthető meg a WiFi jelszavak a Windows 10 rendszeren, a legegyszerűbb és legpraktikusabb!
  • 15 legegyszerűbb módszer a WiFi-jel megerősítésére.

WiFi funkciók, amelyeket soha nem próbált meg

1. Szinkronizálja a HP-t vezeték nélküli számítógéppel

Ha korábban USB-kábelt kellett használnia, ha adatokat akart átvinni egy okostelefonról egy laptopra vagy fordítva, akkor most a WiFi-t használhatja közvetítőként. Csak meg kellLetöltés a Google Playen elérhető különféle alkalmazások, például a WiFi File Explorer, a Dazzboard, a Awesome Drop, a Xender és még sok más.

2. Módosítsa az okostelefont, így a távirányítót

A meglévő WiFi kapcsolat előnyeit kihasználva az okostelefont távvezérlővé alakíthatja a számítógép és a laptop számára. Nagyon könnyű, maradsz Letöltés csak alkalmazás Gmote a Google Playen. Nos, hogyan kell futtatni, olvassa el a Hogyan irányítsuk a számítógépet a HP segítségével.

3. Vezeték nélküli nyomtatás

Ha van nyomtatója a biztosított funkcióval vezeték nélküli WiFi jel használatával ez azt jelenti, hogy azonnal elküldheti az adatokat a nyomtatóra nyomtatás céljából. Nagyon jó, igaz?nyomtatás míg gondtalan a matracon anélkül, hogy bármilyen kábelt csatlakoztatna.

4. Fotók átvitele digitális fényképezőgépről

A fényképek digitális fényképezőgépről okostelefonokra vagy számítógépekre és laptopokra történő átvitele külön erőfeszítéseket igényel, különösen, ha a fényképezőgép nem rendelkezik WiFi funkcióval. Szerencsére most van egy SD kártya, amiben már van WiFi beépít benne tudod! SD kártya neve Eye-Fi Mobi ez lesz az hozzáférési pont álnév csatlakozási pont amelyet az okostelefonokhoz és a laptopokhoz vagy a számítógépekhez csatlakoztathat az adatok átviteléhez.

5. Ossza meg az adatokat a számítógépről a másik számítógépre

Ha ugyanazokkal a WiFi hálózattal rendelkező helyiségekben dolgozik barátaival, akkor a fájlok átvitelének egyszerű módja van. Az egyik a DropBox alkalmazás használatával, amely automatikusan megváltoztatja az adatátviteli módot a WiFi-n keresztül, ha számítógépe és barátai WiFi hálózaton vannak.

6. Csatlakoztassa az okostelefont a hangszóróhoz

WiFi-hálózattal is csatlakoztathatja okostelefonját vagy laptopját a hangszóróhoz. Ami egyértelmű, először ellenőrizze, hogy a hangszóró támogatja-e a WiFi hálózatokat, igen. Valóban, jelenleg is van néhány olyan hangszóró, amelyben már van WiFi.

7. Képernyő tükrözés az okostelefonról a laptopra

Végül egy WiFi jel segítségével megjelenítheti okostelefonjának képernyőjét laptopon vagy PC-n. Csak néhány további alkalmazást kell használnia az okostelefon kijelzőjének megjelenítésére egy laptopon vagy PC-n, például AirDroid, Mobizen és mások.

Ezek olyan WiFi jelfunkciók, amelyek szintén hasznosak a tevékenységeihez. De kiderült, hogy vannak ilyenek is, tudod 5 WiFi funkció ritkán használt okostelefonokon. Ne felejtsd el elolvasni, így könnyebb lesz az életed.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found