elválaszthatatlan, ez a különbség a wi-fi és a hotspot között!

Biztosan ismeri a WiFi és a Hotspot kifejezéseket, igaz? De tudta, hogy a WiFi és a Hotspot különbözik egymástól? A helyzet az, hogy sokan gondolják, hogy mindkettő egyforma.

Évezredes generációként soha nem szabad elválasztani az életét attól a technológiától, amelynek a neve WiFi és Csatlakozási pont jobb? Igen, tudod, mindkettő a leghatékonyabb parancsikon, amikor az internetes adatkvóta fogyóban van. Különösen, ha a hozzáférés ingyenes.

Tehát, mint olyan felhasználó, akit gyakran mindketten megmentenek, tudta, hogy a WiFi és a Hotspot különbözik egymástól? A helyzet az, hogy sokan vannak, akik mindkettőjüket egyformának tartják.

  • Ne tegye ezt az 5 veszélyes dolgot, ha ingyenes WiFi-t használ
  • 15 legegyszerűbb módszer a WiFi-jel megerősítésére.
  • Hogyan lehet feltörni a WiFi jelszót egy Android okostelefonnal

Különbség a WiFi és a Hotspot között

Csak azért, hogy megértsem, ez a félreértelmezés miatta következik be Hotspot terület. Amit ezen a hotspot területen könnyen elérhetünk a WiFi hozzáféréshez. De itt vannak a különbségek a WiFi és a Hotspot között:

A WiFi a hullám

WiFi (vezeték nélküli hűség) "Wai-Fai", nem pedig "Wai-Fi". A WiFi olyan technológia, amely elektronikus eszközöket használ az adatok cseréjére rádióhullámok vagy vezeték nélküli hálózaton keresztül.

Van adatátvitel, beleértve a nagy sebességű internet-kapcsolatot is. Nos, ez a WiFi olyan hullám, amelyet egy bizonyos frekvencián generál egy eszköz a hozzáférési ponton (hotspot).

A hotspot az adó

Nos, korábban említettem. A hotspotok olyan hozzáférési pontok, amelyek WiFi hullámokat generálnak. Tehát, amikor Hotspot területnek hívják, akkor ezen a területen WiFi hálózatot kap.

Ezeket az információkat az okostelefon megkötési funkciója is megerősíti. Ami egyes okostelefonokon ezt az internetmegosztás funkciót hívják Hotspotnak.

Tehát ne érintse meg újra, igen, a különbség a WiFi és a Hotspot között. Annak ellenére, hogy különböznek egymástól, nem különíthetők el, mert kapcsolatban állnak egymással.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found