4 ingyenes alkalmazás 3d ebook borítók készítéséhez

A JalanTikus mintegy 4 ingyenes alkalmazást ismertet 3D ebook borítók készítéséhez. A 3D ebook borító elkészítésének egyszerű módjainak ismertetése.

Ebook napról napra egyre több, még maga a fizikai könyv is kezdi pótolni. A fizikai könyvek magányos értékesítéséből kitűnik, akár egy nagy könyvesbolt tönkremeneteléig is. Aztán az e-könyvek eladásának növekedése is jelzi bummjelenlegi könyvét.

Hűséges e-könyvolvasóként gondolt-e valaha saját e-könyvének létrehozására? Vagy sikerült? Mi lenne borító A 3D? Ha csak a Microsoft Wordről van szó, akkor könnyű, de a 3D-s tervezésről? Hmm, nehéz is. Ebben a cikkben az ApkVenue 4 ingyenes alkalmazást biztosít a létrehozáshoz borító 3D e-könyvet Ön.

  • Ingyenes! A legújabb EaseUS szoftver minden utcai patkány olvasó számára
  • 5 lehetőség az okostelefon memóriájának ingyen növelésére
  • Ne telepítsen gondatlanul ingyenes alkalmazásokat, itt van a 4 veszély!

4 ingyenes alkalmazás 3D-s e-könyvborítók készítéséhez

Szoftver ami nehezen használható, az egyik akadály, amelyet az e-könyv készítők többsége megtapasztalt a 3D borítótervek elkészítésében. Tehát ebben a cikkben az ApkVenue négy egyszerű alkalmazást mutat be, amelyekkel ingyenesen elkészítheti a 3D-s ebook borítóterveket.

1. 3D Box Shot Maker

3D Box Shot Maker letöltheti az ApkVenue alább beágyazott linkjén keresztül. Szoftvermaga nagyon kicsi, legfeljebb 2 MB. De ez a kis szoftver képes arra, hogy segítsen az ebook borítók 3D-s tervezésében.

Fotó jóvoltából: Fotó: BossEye Inc.

Használata nagyon egyszerű. Csak készítse elő az elülső és az oldalsó burkolatot, és ez automatikusan megtörténik. tudsz beállítás kezdve a könyv méretétől, az árnyék effektusoktól, a csillogó effektusoktól és más 3D effektektől.

2. Box Shot Online

Ha az előző alkalmazás letöltését és telepítését igényli, akkor az alkalmazást Box Shot Online ezt nem kell letölteni. Meglátogathatja a weboldalt, és azonnal használhatja is. Gyakorlati helyes!

Ez az alkalmazás megkönnyíti az Ön számára. Csak kattintson, majd kövesse az útmutatót. Később töltse fel borítóképeit szögbeállítás és még sok minden más, hogy a 3D borító kialakítása tetszés szerint alakulhasson.

3. Ingyenes e-könyvborító készítő

Ingyenes e-könyvborító készítő ez egy alkalmazás online ami nagyon praktikus. Csak kattintson és kövesse az útmutatót, és megkapja saját e-könyvborítójának 3D-s kialakítását.

4. MyEcoverMaker

Bár szinte ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a Box Shot Online és az Free Ebook Cover Creator, ingyenes verzióban MyEcoverMaker, nem lehet nagy felbontású. Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy több testreszabási lehetőséggel rendelkezik, így az eredmények még egyedibbek és eltérőek.

Nem izgalmas? Most létrehozhat borító 3d ebook te magad. Sok szerencsét!

Szalaghirdetés: Dobozlövés


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found