a távirat használata a legújabb mobiltelefonon, számítógépen és weben 2021

A Telegram használata hasonló a többi csevegőalkalmazáshoz. Csak annyi, hogy a Telegram alkalmazásnak vannak olyan előnyei, amelyek más csevegőalkalmazásokban nincsenek.

Hogyan kell használni a táviratot valójában nem csak azért csevegés csak. Az alkalmazás használatakor azonban számos más funkció is használható.

Távirat a legnépszerűbb csevegőalkalmazás, amely valójában a WhatsApphoz, a Line-hoz és másokhoz hasonlóan használja. Ennek ellenére számos olyan előnye van a Telegram alkalmazásnak, amely más alkalmazásoknak nincs.

Ez az alkalmazás felhőalapot használ, így az üzenetek kézbesítése gyorsabb lehet. Ezenkívül a távirat is meglehetősen könnyű, és nem eszik sok memóriát a mobiltelefonján, bandáján.

Annak ellenére, hogy csevegőalkalmazásnak van címkézve, valójában a Telegram számos funkcióval rendelkezik, amelyek nem csak az azonnali üzenetek küldésére összpontosítanak, tudod!

A távirat funkciói egyedülállóak és nagyon jóak. Kezdve titkos csevegés, csatorna, és még sok más. Ha érdekli és szeretné tudni hogyan kell használni a táviratot, lásd a következő cikket, igen!

A távirat használata mobilon

Eddig a csevegőalkalmazások aggasztóvá tettek minket, mert a magánbeszélgetés adatait feltörhetjük és megoszthatjuk. A távirattal, bandával azonban nem.

A távirat titkosítási funkciót használ végtől végig amelynek célja a csevegés biztonságosabbá tétele. Mivel annyira biztonságos, a Telegram még a korruptok és terroristák, bandák kedvenc csevegőalkalmazásává is vált.

Nem is olyan régen jöttek hírek, hogy a WhatsApp frissíteni fogja a funkciót magánélet veszélyeztetheti magánéletét. Ahelyett, hogy bonyolult lenne, jobb csak telepíteni a Telegramot, bandát.

Ebben a cikkben az ApkVenue megmondja, hogyan kell egyszerűen használni a Telegram alkalmazást a mobiltelefonján. Nézd meg!

1. Töltse le és telepítse a táviratot

  • Ha használja iPhone, közvetlenül a következő címen töltheti le: Alkalmazásbolt. Ha felhasználó vagy Android, közvetlenül letöltheti a táviratot az ApkVenue által biztosított következő linken keresztül:
Apps Social & Messaging Telegram LLC LETÖLTÉS

Vagy a következő linken keresztül:

Töltse le a Telegram Android legújabb verzióját

  • A letöltés után telepítse a Telegramot a mobiltelefonjára a szokásos módon.

2. Távirati számla létrehozása

Ezután regisztráljon és hozzon létre egy távirati fiókot. Az út egyszerű, maradsz írja be a telefonszámát csak.

  • Nyissa meg a telepített Telegram alkalmazást. A főmenüben kattintson az írás gombra Indítsa el az üzenetküldést.

  • Írja be telefonszámát a körzetszámmal együtt. Tegyük fel, hogy külföldön él, ne felejtse el megváltoztatni a körzetszámot.

  • Nem lehet e-mailben regisztrálni a táviratokra, és csak telefonszámokat használhat. Adjon engedélyt a táviratnak a névjegyek, üzenetek, tárhely és mások eléréséhez.

  • Ha helyesen adta meg a mobiltelefonszámát, akkor megteszi kapjon egy megerősítő kódot tartalmazó SMS-t. Írja be a kódot a megadott oszlopba.

  • A Telegram azonnal hozzáadja azon ismerősök listáját, akik automatikusan használják a Telegram szolgáltatást, miután megadta a kapcsolattartó hozzáférését.

3. Távirati profil létrehozása

Miután befejezte a regisztrációt, itt az ideje, hogy létrehozza saját Telegram profilját.

  • Kattintson a menü gombra amelynek bal felső sarkában a 3 függőleges vonal ikon látható, majd kattintson a gombra Beállítások.
  • A fényképeket lecserélheti a szerkesztett fotókra, hozzáadhatja az életrajzát, vagy tetszés szerint megváltoztathatja a távirat felhasználónevét.

4. Kapcsolattartó hozzáadása

Ha véletlenül a táviratot is használó barátja nem jelenik meg barátok listája, manuálisan hozzáadhatja saját kapcsolatait.

  • Kattintson a gombra menü, majd válassza a lehetőséget Névjegyek.

  • A (z) segítségével hozzáadhat ismerősöket Meghívja barátait vagy új embereket találhat a környékén a kiválasztásával Keresse meg a közelben lévő embereket.

5. Indítsa el a beszélgetést

Itt az ideje, hogy megadjuk a lépéseket a beszélgetés vagy a csevegés megkezdéséhez.

  • A Telegram alkalmazás főoldalán kattintson a gombra kék ceruza logó a képernyő jobb sarkában.

  • Válasszon egy névjegyet a beszélgetés megkezdéséhez, vagy kattintson a logóra "+" kékkel a képernyő jobb sarkában.

6. lépés - Csoportok létrehozása

Miután megértette, hogyan kell alaposan használni a táviratot, az ApkVenue meg akarja tanítani, hogyan hozzon létre egy távirati csoportot, bandát.

  • A főmenüben kattintson a gombra ceruza ikonra korábban, majd válassza a lehetőséget Új csoport új csoport létrehozásához.

  • Remek dolog, hogy a Telegramon létrehozhat olyan csoportokat, amelyek legfeljebb 200 ezer ember, banda!

7. Készítsen titkos beszélgetéseket

Van egy jó funkció a táviratban, ahol annyit beszélgethet, amennyit csak akar, anélkül, hogy elkapná. Ennek ellenére ne használja csalásra, bandám!

Jellemzők Titkos csevegés egy olyan funkció, amely eltávolítja történelem beszélgetni egy idő után. Eltérő, titkos csevegés nem lehet-előre és nincs nyomuk a szerveren.

A módszer nagyon egyszerű, tudod! Csak kövesse az alábbi lépéseket, igen!

  • A távirat főmenüjében kattintson a gombra kék ceruza ikonra amely új beszélgetések létrehozását szolgálja.

  • Válassz egy lehetőséget Új titkos csevegés, majd válasszon egy barátot, akivel titokban szeretne beszélgetni.

8. Csatorna létrehozása

A csatornák lehetővé teszik számunkra, hogy sok emberrel kommunikáljunk, csak nem tudnak reagálni arra, amit az adott helyen mondunk.

Olyan, mint egy rádió, csak szöveges formátumban. A csoportokkal való különbség az, hogy a csatornáknak vannak tulajdonságaik Egyirányú kommunikáció.

A csatorna segítségével információkat oszthat meg mindenkivel, aki benne van.

A saját csatorna létrehozásán kívül a Telegram csatornájához is lehet csatlakozni megosztott linken keresztül. A csatorna létrehozásának módja:

  • A távirat főmenüjében kattintson a gombra kék ceruza ikonra amely új beszélgetések létrehozását szolgálja.

  • Kattintson a lehetőségekre Új csatornautána adja meg a kívánt csatorna nevét és képét.

A Telegram használata laptopon / PC-n

Mint az ApkVenue korábban elmondta, a Telegram nemcsak a mobiltelefonokon használható, hanem a PC-ken is, még az interneten is. Annak ellenére, hogy hasonló a WhatsApp Web-hez, meglehetősen jelentős különbségek vannak.

Mivel felhőalapú, nem kell online táviratot használnia a mobiltelefonján, hogy használhassa a Telegram PC-t és a Telegram Web, bandát.

Nos, az ApkVenue most meg akarja tanítani, hogyan kell használni a Telegramot laptopon vagy PC-n. Nézd meg!

1. Töltse le a táviratot PC-re

  • Töltse le a Telegram for PC alkalmazást a hivatalos Telegram weboldalon keresztül (//telegram.org/). Állítsa be a használt eszközhöz, igen.

  • Letöltheti a verziót a szokásos sem verziója hordozható. Az ApkVenue a normál verzió letöltését javasolja.

Apps Social & Messaging Telegram LLC LETÖLTÉS

Vagy a következő linken keresztül:

Töltse le a táviratot PC-re

  • Telepítse a szokásos módon.

2. Hozzon létre távirati fiókot

  • Nyissa meg az alkalmazást, majd kattintson a kék gombra Indítsa el az üzenetküldést.
  • Írja be telefonszámát az ország körzetszámmal együtt. Győződjön meg arról, hogy a szám helyes, mert ez a lépés fontos a fiók igazolásához.
  • Az ellenőrző kódot a mobiltelefon Telegram alkalmazáson keresztül küldjük el. Az opció kiválasztásával választhatja a kód SMS-ben történő küldését is Kód küldése SMS-ben.
  • Írja be a kódot az ellenőrzéshez.

  • Voálá! Most már használhatja a Telegram alkalmazást PC-n.

A távirat használata alkalmazás nélkül (távirat web)

Ha a számítógépén nincs több memória kapacitás a Telegram telepítéséhez, használhatja Webes távirat alternatívaként. Csak böngésző alkalmazásra és stabil internetkapcsolatra van szükség.

  • Nyissa meg a webhelyet //web.telegram.org/ a böngészőben.

  • Adja meg azt a telefonszámot, amelyet a Telegram regisztrálásához használt. Ezután kattintson a Tovább gombra.

  • A Telegram megerősítő kódot küld az alkalmazás csevegési funkcióján keresztül. Írja be a kódot az ellenőrzéshez.

  • Kész, deh! Nagyon könnyű, igaz?

BÓNUSZ: Hogyan lehet táviratot használni filmnézésre

Ahogy az ApkVenue korábban elmondta, a Telegram egyedi funkcióinak használatán kívül kipróbálhatja a Telegram használatát is Drakor és filmek megtekintésére.

Tényleg érdekes, igaz? Ezzel a csevegőalkalmazás-tőkével megtekintheti a legújabb koreai drámákat folyamatban lévő vagy a kész, banda.

Akkor hogyan hogyan használhatjuk a táviratot drakor és filmek nézésére? Nézze meg a következő cikket a teljes bemutatóhoz, igen!

Ez volt Jaka cikke hogyan kell használni a táviratot mobilon, számítógépen vagy az interneten. Remélhetőleg ez a cikk felkeltette az érdeklődését a távirat, banda használatával!

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el megjegyzéseket hagyni a rendelkezésre álló oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found