egyszerű módja a pln számlák ellenőrzésének sms-ben

Ezek a tippek hasznosak lehetnek azok számára, akik csak SMS-ben szeretnék ellenőrizni a villanyszámlát.

Korábban az ApkVenue megvitatta a villanyszámlák online ellenőrzésének egyszerű módját a mobilon keresztül, ezért ezúttal az ApkVenue megvitatja, hogyan lehet SMS-ben megtudni a PLN számlákat. Ezt minden bizonnyal megteheti egy alternatív megoldásként, hogy havonta ellenőrizze a villanyszámlát.

Az ApkVenue nagyon javasolja, hogy először olvassa el az ApkVenue fent említett első cikkét, mert ha a PLN tulajdonában lévő SMS-szerver lassú, sérült vagy nem tudja elolvasni a villanyszámlát, akkor más módon is ellenőrizheti a villanyszámlát. Az alábbiakban az ApkVenue vitája arról, hogyan lehet SMS-ben ellenőrizni a villanyszámlákat.

  • Hogyan lehet valós időben kideríteni az áramkimaradások helyét Jakartában
  • 3 legpraktikusabb módszer a villanyszámlák mobilon történő ellenőrzésére
  • 5 legkönnyebb és bonyolultabb módszer a PLN ügyfél-azonosítók ellenőrzésére

Hogyan ellenőrizhető a villanyszámla SMS-ben

Számos előnye és hátránya van, ha úgy dönt, hogy SMS-ben ellenőrzi a villanyszámlát. A fő előny, hogy egyáltalán nincs szüksége kvótára, és akkor is ellenőrizheti a villanyszámlát, annak ellenére, hogy távoli területen tartózkodik, mert egyáltalán nincs szüksége internethálózatra. Míg a hiányosságok, ha SMS-ben ellenőrzi a villanyszámlát, annak a lehetősége, hogy a PLN szerver válaszol az SMS-re, nagyon hosszú lesz, és hiba lehet, és az ügyfél-azonosítója nem olvasható el. Nem is beszélve minden SMS-ről, 500,00 IDR / SMS + 10% áfa díjat számítunk fel. De ha továbbra is SMS-ben szeretné ellenőrizni a villanyszámlát, akkor a következőket teheti:

Vital Records

A villanyszámla SMS-ben történő ellenőrzéséhez PLN ügyfél-azonosítóra van szükség. Ha elfelejtette PLN-azonosítóját, kérjük, ebben a cikkben találja meg a PLN-ügyfél-azonosító ellenőrzésének módját:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A villanyszámla ellenőrzési formátuma SMS-ben

A villanyszámla összegének SMS-ben történő megismerése meglehetősen egyszerű. Csak fel kell írnia PLN REk + ügyfél-azonosítóját, amely 11/12 számjegy.

Típus: PLN Ügyfél-azonosító számla, Küldés: 8123

A villanyszámla értesítési előfizetés formátuma SMS-ben

Tehát, ha úgy szeretne előfizetni, hogy havonta SMS-ben elküldje a villanyszámla összegét PLN-en keresztül, a következőképpen olvashatja el.

Típus: PLN ON PLN Ügyfél-azonosító szám, Küldés: 8123

Leiratkozási formátum a villanyszámla SMS-ben történő értesítésére

Ha valamilyen okból abbahagyja a villanyszámla-előfizetéses SMS küldését, kövesse ezt a módszert.

Típus: PLN OFF PLN Ügyfél-azonosító szám, Küldés: 8123

Ezek az ApkVenue tippjei a villanyszámlák SMS-ben történő ellenőrzésével kapcsolatban. Nagyon könnyű jól csinálni srácok? Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Termelékenység vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found