hogyan készítsünk keretet a 2007, 2010, 2013 és 2016 szavakban

Szeretnék egy dokumentumot, amelyet Ms. írt. A szavad rendesebb? Nézzük meg, hogyan készítsünk keretet a Word-ben, a Ms. összes verziójában a legegyszerűbb és legpraktikusabb. Szó.

A Microsoft Word az egyik legfontosabb program manapság szinte minden laptopon és számítógépen. Szövegszerkesztő programként betöltött funkciója még mindig nem felel meg szoftver Egyéb.

A Microsoft Word számos szolgáltatása sokakat megragad, és vonakodnak áttérni a használatára szoftver egy másik szövegszerkesztő a mai napig.

Nemcsak a termelékenységi jellemzők válnak kiemeli Kisasszony. A szó, az esztétikai jellemzők, például a keretek, szintén szerepelnek ebben a programban.

Azok számára, akik még érdekesebbé akarják tenni a létrehozott dokumentumot, ezúttal az ApkVenue megvitatja, hogyan készítsen keretet a Word-ben.

Hogyan készítsünk keretet a Microsoft Word programban

A keret vagy szegély funkció hosszú ideje létezik a Microsoft Word programban. Ezek a funkciók számosak az oldal díszítésére használták borító valamint más esztétikai lapok gépelése céljából.

Képes jelenléte szépíteni a gépelő lap megjelenését, így a keretek egyike azoknak a kiváló funkcióknak, amelyeket gyakran használnak arra, hogy a feladatok még szépebbek és vonzóbbak legyenek.

Ms. annyi változatával A Word-t Indonéziában használják, ezúttal az ApkVenue tárgyalja, hogyan készítsen keretet a Microsoft Word-ben, több változatban.

Kezdve Ms. Word 2007 Ms. A Word 2016, mindent, amit az ApkVenue részletesen megvitat a keretfunkció használatáról a gépelési lapon.

Keret készítése a Word 2007 alkalmazásban

Bár meglehetősen régi verzió, a Microsoft Word 2007 még mindig széles körben használják Indonéziában.

Microsoft Word-felhasználók, akik úgy érzik, hogy Ms. Word 2007 továbbra is felhasználhatók igényeik kielégítésére, sokan nem szívesen frissítés a fenti verzióra.

Ezért ezúttal az ApkVenue folytatja a vázlatok létrehozásának megvitatását a Word 2007-ben a hűséges felhasználók számára, és íme a teljes lépések.

  • 1. lépés - Nyissa meg a Ms. programot. Szó, és menj a menübe Oldal elrendezés.

  • 2. lépés - a menün Oldal elrendezés válassza Oldalszegélyek a következő kiválasztási ablak megjelenítéséhez. Itt tetszés szerint beállíthatja a szegély megjelenését.

  • 3. lépés - További lehetőségek megjelenítéséhez kattintson a gombra Opciók a menün Oldalszegélyek. Itt további beállításokat adhat meg a készíteni kívánt keret helyével kapcsolatban. Kattintson az OK gombra, ha ez elég.

Így a gépelési dokumentum megjelenése azonnal megváltozik. Megismételheti a fenti lépéseket, ha a megjelenített keret nem illik megfelelően.

Keret készítése a Microsoft Word 2010 alkalmazásban

A Word 2007 mellett Indonéziában még mindig széles körben használják a Microsoft Word 2010-et. A megjelenés az egyszerű és még jellemzői meglehetősen teljesek sok embert beleszeret, még ma is.

Ez a változat különféle esztétikai funkciókat is támogat, beleértve a kereteket is. Ezért az ApkVenue azt is megvitatja, hogyan készítsen keretet a Microsoft Word 2010-ben.

Íme néhány lépés, amelyeket megtehetsz a keretek létrehozásához és szerkesztéséhez az Ms. Word 2010.

  • 1. lépés - Nyissa meg a Microsoft Word programot, és lépjen be a menübe Oldal elrendezés.

  • 2. lépés - a menün Oldal elrendezés válassza Oldalszegélyek a Szegélyek és árnyékolás ablak megjelenítéséhez.

  • 3. lépés - Végezzen további beállításokat a keret típusa, megjelenése, színe, vastagsága és még a szegély alakja tekintetében is a kívánt módon. Ha elkészült, kattintson a gombra rendben.

Különféle beállítások vannak a keretmenüben, amelyeket módosíthat. Itt szabadon létrehozhat képzeletének és igényeinek megfelelő kereteket.

Te is láthatod előnézet az oszlopon elvégzett keretbeállítások Határok és árnyékolás, hogy ne nyissa ki és zárja be a keretbeállítások ablakát oda-vissza a beállításokhoz.

Keret készítése a Word 2013 alkalmazásban

A Microsoft Word következő verziója, amelyet az ApkVenue megvitat, Ms. Word 2013. Ezzel a verzióval kezdve, A Microsoft Word megjelenése drasztikusan változni kezdett, a stílus adaptálása egyszerű és a minimalizmus.

A menü ebben a verzióban másképp néz ki a korábbi verziókkal, de nem kell aggódnia, mert itt is megvitatjuk a 2013-as szó teljes keretének elkészítését.

Nem kell sokáig tartania, íme néhány lépés, amelyet követhet a keret vagy szegély megjelenésének beállításához a gépelési lapon, amelyen dolgozik.

  • 1. lépés - Nyissa meg a Microsoft wolrd programot, és lépjen be a menübe Tervezés.

  • 2. lépés - a menün design select _Page Borders a keretbeállítások ablak megnyitásához.

  • 3. lépés A keretbeállítások ablak megnyílása után végezze el az egyéni igényeknek megfelelő beállításokat.

Még mindig ugyanaz, mint az előző verzióban, a menüben Határok és árnyékolás Megváltoztathatja a szegély típusát, színét, vastagságát és egyéb apró részleteket.

Itt tetszés szerint lehet kreatív. Használhatja ezt a módszert arra is, hogy meghívókeretet hozzon létre a Wordben, mert alapvetően az elvek továbbra is ugyanazok.

Keret készítése a Word 2016 alkalmazásban

Az utolsó verzió, amelyet az ApkVenue a keret elkészítésének folyamatáról tárgyal, a Microsoft Word 2016. Ez a verzió egy viszonylag új verzió, és Indonéziában széles körben használták.

A megjelenés szempontjából a Word 2016 és 2013 hasonló általános megjelenéssel rendelkezik. Megjelenésében vagy kialakításában nincs jelentős különbség.

Ennek ellenére természetesen egy újabb verzió jobb és fejlettebb funkciókkal rendelkezik Továbbá, és a keret funkció nem marad el, hogy szerepeljen ebben a verzióban.

Az alábbiakban bemutathatja a keret létrehozásának sorozatát a Word 2016 alkalmazásban.

  • 1. lépés - Nyissa meg a Microsoft Word programot, majd lépjen be a menübe Tervezés.
  • 2. lépés - a menün Tervezés kattintson Oldalszegélyek a következő kiválasztási ablak megjelenítéséhez.
  • 3. lépés - Ebben az új ablakban elvégezheti a szükséges beállításokat és beállításokat, például megváltoztathatja a keret kialakítását, színét és elrendezését.

Valójában az elrendezés és a keret kialakításának jellemzői Ms. A Word 2016 nem különbözik annyira a korábbi verzióktól.

Ennek ellenére továbbra is használhatja a keretet a dokumentum megjelenésének javításához oldalszámokkal és egyéb elemekkel kombinálva.

Így készíthet egy keretet Word-ben a Microsoft Word 4 változatában, amelyet gyakorolhat, hogy vonzóbbá tegye a gépelési oldalak megjelenését.

Annak ellenére, hogy közülük sokan esztétikai értéknövelőként működnek, ez az egy szolgáltatás továbbra is kötelező az elsajátításhoz a később kapható különféle típusú feladatok miatt.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lehetnek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Kisasszony. Szó vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found