10 legújabb és legjobb androidos játék 2015 decemberében

A hónap elején szokás szerint listát adunk a LEGÚJABB játékokról, amelyek egyben a legjobb játékok, és INGYEN játszhatsz androidos okostelefonodon. Kíváncsi? Íme 10 decemberi legújabb és legjobb Android-játék

A hónap elején szokás szerint listát adunk A legújabb játék ami szintén a LEGJOBB játék és játszhatsz INGYENES androidos okostelefonján. Ezeknek a játékoknak többnyire van méret 100 MB alatt, de ez nem jelenti azt, hogy a következő játékok nem rendelkeznek lenyűgöző grafikával. Kíváncsi arra, hogy milyen játékokat mutatunk be? Íme 10 legújabb és legjobb Android-játék 2015 decemberében.

A következő játékok egy-két hónaposak lehetnek, de természetesen még mindig új játékok, amelyek nem elavultak, ha 2015 decemberében játsszák őket. fejlesztő híres játékok, például az FT Games with Zombie Frontier 3 és az Electronic Arts with Star Wars: Galaxy of Heroes, ez a legújabb és legjobb Android-játék alkalmas az okostelefon díszítésére. Ez a játék alkalmas arra is, hogy elkísérje Önt, ha egyedülálló vagy összetevő továbblép ha nem tudsz továbblép összetöréstől: D #lahcurhat .

  • A JalanTikus által legnehezebben másolható 6 játék

10 legújabb és legjobb Android-játék 2015 decemberében

1. Csillagok háborúja: Hősök galaxisa

Nézze, ki a nagy Star Wars rajongó? A legújabb Star Wars-filmet üdvözlő Electronic Arts nyilvánvalóan egy Star Wars témájú RPG játékot, a Star Wars: Galaxy of Heroes-t mutatja be. Gyűjtsd össze kedvenc korszakbeli Star Wars-szereplőidet, mint például Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader és mások, majd hős RPG-stílusú csatákban hódítsd meg ellenségeidet. Hozz létre egy hatalmas csapatot, és készítsd el a legjobb stratégiákat a csaták megnyeréséhez híres helyszíneken, hogy a galaxis leg legendásabb hologame embereivé válj!

Töltse le a legújabb és legjobb, 2015. decemberi Android-játékot, a Star Wars: Heroes-galaxist:

RPG játékok letöltése

2. Zombie Frontier 3

Fejezet legközelebb Zombie Frontier FPS Saga megjelent! Egy vírus káoszt okoz a világban, és a Zombik kóborolnak. Túlélőként kötelesség megvédeni magát a zombik elleni kihívást jelentő szinteken keresztül. A Zombie Frontier 3 egy FPS játék fejlesztő ugyanez a játékokkal Zombie Frontier és Zombi támadás: Mesterlövész. Frissítés katonaképességeid és minél több ellenséget ölj meg. Ne felejtse el frissíteni a fegyvereit, hogy nagyobb energiát kapjon. Ha olyan játékos vagy, aki szereti az olyan FPS játékokat, mint a Call of Duty, a Dead Trigger vagy a Brothers in Arms, akkor a Zombie Frontier 3 a következő kalandod.

Töltse le a 2015. decemberi legújabb és legjobb Android-játékot, a Zombie Frontier 3 -t:

Lövöldözős játékok FT játékok LETÖLTÉS

3. Válságkezelés

Biztos elolvasta a JalanTikus cikkét, amely áttekinti a válságkezelést? Ha nem tudja elolvasni a cikket Crisis Action SEA, a "Point Blank" játék Android okostelefonokhoz. A Crisis Action játék az FPS játék műfajába tartozik, ez a játék minden bizonnyal készen áll arra, hogy szegecselő akcióival szórakoztassa a játékosokat. A válságkezelés hatékony és interaktív játékmenet amely meglehetősen minősített az Android FPS játék kategóriában. Van még üzlet neked, aki akarjafrissítés a fegyvered akár fegyver mások, mint például sisakok és mellények.

Töltse le a legújabb és legjobb 2015. decemberi Android-játékot, a Crisis Action-t itt:

Játékok Lövöldözős hős játékok LETÖLTÉS

4. Öld meg Shot Bravót

Még mindig az FPS játékok területén a legújabb és legjobb Android-játékok állnak rendelkezésünkre. A Kill Shot Bravo az egyik legújabb FPS androidos játék, amelyet játszhatsz. Fegyverezze fel magát olyan halálos fegyverekkel, mint orgyilkos mesterlövészek, rohamosztó puskák, gépfegyverek és legújabb katonai felszerelések, hogy harci küldetéseket hajtsanak végre az ellenség titkos területén. Több mint 200 missziót nyújtott. Meg fognak képezni, hogy különleges katonává váljon, és navigáljon a világ minden táján titkos küldetésekben, hogy kiküszöbölje a világbékét tönkretevő ellenséges erőket.

Töltse le a 2015. decemberi legújabb és legjobb Android-játékot, a Kill Shot Bravo -t:

Lövöldözős játékok Hothead játékok LETÖLTÉS

5. Mobil sztrájk

Olyan hős akarsz lenni, mint Arnold Schwarzenegger az Akciófilmekben? Tudsz! Csak játsszon az új, modern háborús játékban - a Mobile Strike-ban! Építsen egy bázist, irányítsa az akciót, és tesztelje elit erejét ellenségekkel szemben a csatatéren! Az arzenálban tárolt legújabb járművekkel és fegyverekkel. A Mobile Strike teszteli képességeit a taktikai hadviselés lebonyolításában, és ki a legokosabb.

Töltse le a legújabb és legjobb 2015. decemberi Android-játékot, a Mobile Strike-ot itt:

Epikus háborús stratégiai játékok LETÖLTÉS

6. VONAL: EGY DARAB TreasureCruise

Korábban JalanTikus megvitatta a Bandai Namco által készített One Piece Treasure Cruise játékot, most ezt a játékot a LINE szerezte meg, hogy LINE-vé váljon: ONE Piece TreasureCruise játékmenet ugyanaz, mint az előző játékban. Hozza létre saját kalóz legénységét, és vegye fel a vitorlákat egy kalandra! Használjon egyszerű érintésvezérlőket, de hihetetlen kombókat készíthet! A legjobb One Piece játékok minden szereplőjének egyedi különleges képességei vannak, amelyek érdekesebbé teszik a csatákat. További részletekért olvassa el a cikket 6 legjobb és ingyenes One Piece Android-játék az Ön számára.

Töltse le a legújabb és legjobb Android-játékot 2015 decemberére: LINE: ONE PIECE TreasureCruise itt:

LINE Corporation Kalandjátékok LETÖLTÉS

7. Ördögfaló

Szórakoztató játék egyszerű grafikával és egyszerű vezérléssel. Lőj és pusztítsd el az összes ördögöt, aki közel kerül. Frissítse fegyverét, hogy könnyebb legyen lépésről lépésre teljesíteni ezt a játékot! Az Devil Eater játék grafikája egyszerű rajzfilm árnyalatokkal rendelkezik, de ez nem jelenti azt, hogy gyengeség. A dinamikus grafika alkalmassá teszi az Ördögfalót azok számára, akik szeretik a lövöldözős játékokat. Nem fog unatkozni ezen a játékon, mert mindig lesznek új ördögök, akik erősebbek, mint korábban. Valójában van egy főnök, aki készen áll rád várni !!

Töltse le a legújabb és legjobb 2015. decemberi Android játékot, az Ördögfalót itt:

LoadComplete Games LETÖLTÉS

8. Demong Hunter 2

A Demong Hunter 2 az első számú akciójáték Tajvanon, Thaiföldön, Szingapúrban és Koreában, jelenleg Indonéziában van jelen. Kezdje új kalandját erősebb cselekedettel, mélyebb történettel, színpad több és különleges karakter! Érezd a cselekvéssel teli szórakozást a vezérlő mechanizmus segítségével egyszerű mégis kifinomult. Győzd le a Demongokat és állítsd helyre a békét a vadászokkal! Vegyen fel új forgatókönyveket, amelyek sokat javultak Egyjátékos küldetés és vegyen részt az új Raid rendszerben. Ne felejtsd el csatlakozni a barátaidhoz, és elpusztítani a demongokat! A Vadászok sorsa az ön kezében van!

Töltse le a legújabb és legjobb Android-játékot 2015 decemberére, a Demong Hunter 2 -t:

Zepetto Co. Akciójátékok LETÖLTÉS

9. MINDEN VÁROS

Felejtsd el egy pillanatra a forgalmas városi életet, menekülj a földművelés békés világába, és élvezd az összes mókát. Kezelje és termelje szántóföldi növényeit a fonók és malmok anyagaként! Kezelje saját üzletét, és készítsen mindenféle ételt és italt, hogy élvezhesse. Részletes képekkel kiegészítve. Találkozzon elbűvölő gazdáink csoportjával és az ingatlanok széles választékával, hogy feldobja a mezőt és a falut. Tervezze meg városát számtalan objektummal, hogy kifejezze ötleteit!

Töltse le a legfrissebb és legnagyobb, 2015. decemberi Android játékot, MINDEN LE:

Játékok FLERO GAMES Co., Ltd. LETÖLTÉS

10. Blossom Blast Saga

A legújabb, új megjelenésű és koncepciójú játék itt van, hogy izgalmat keltsen a sagákban, mint a Candy Crush Soda Saga és a Frozen Fall. A Blossom Blast Saga azonban jobb frissítésekkel és újításokkal érkezik. Ebben a játékban vannak olyan virágok, amelyek véletlenszerűen randomizálják egymást, és vannak, amelyek rendezésre kerülnek, csak az összetört virágok nélkül összekapcsolható virágok szerint kell az ujját futtatnia.

Töltse le a legújabb és legjobb 2015. decemberi Android-játékot, a Blossom Blast Saga-t:

King Logikai Játékok LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found