3 legjobb mozgó fotóalkalmazás kreatív rövid gifek és videók létrehozásához

Apple stílusú mozgóképek (GIF) vagy Live Photos létrehozásához itt találja a legjobb mozgó fotóalkalmazásokat az Android rendszeren. Az ilyen szelfikhez képest a mozgó fotók (GIF-ek) minden bizonnyal izgalmasabbak, mert szabadon kifejezheti önmagát.

Fotók mellett szelfi és élő videók, mozgó fotók mint a Boomerang az Instagram-on vagy a képek GIF formátum napjainkban is trenddé vált. Gyakran nem talál mozgó fényképeket, GIF-eket vagy rövid videókat a közösségi médiában?

Összehasonlítva szelfi így van, a mozgó fotók (GIF-ek) minden bizonnyal izgalmasabbak, mert szabadon kifejezheted magad. A GIF-ek is sokkal rövidebbek, mint a videók, ezért többet takarítanak meg az adatokon.

Apple stílusú mozgóképek (GIF) vagy Élő Fotók létrehozásához íme a legjobb mozgó fotóalkalmazások az Androidon.

  • Animált GIF-et keres a Google-on? Tud! Itt van, hogyan
  • 10 GIF garantáltan rémálommá válik, a gyenge szívű emberek NE nyissanak!
  • 20 legőrültebb vicces Bollywood GIF garantáltan megnevettet!

A legjobb alkalmazás mozgóképek készítéséhez (GIF)

1. Mozgóképek

Az első mobil fotóalkalmazás Mozgóképek a Google készítette. Létrehozhat egy mozgó fényképet vagy egy rövid 3 másodperces video ala-t Apple Live Photo könnyen GIF formátumban.

Van egy mód is előrepörgetés, amely az eredeti sebesség kétszereséről nyolcszorosára gyorsíthatja a videót. Igen, mint a Boomerang az Instagram-on. Ennek eredményeként elmentheti GIF formátumban vagy normál videóként.

2. Instagram

Természetesen a következő legjobb mozgó fotóalkalmazás Instagram. A funkció segítségével mozgó fényképeket vagy érdekes rövid videókat készíthet Instagram történetek.

A kezdetektől fogva Bumeráng GIF-fotók mozgatásához) oda-vissza. Nak nek Visszatekerés mozgó fénykép vagy rövid videó visszatekerése.

3. Messenger

Hírnök nemcsak azért csevegés Facebook barátaival érdekes rövid videók készítéséhez is felhasználhatja. Ezután konvertálja GIF-képpé a WhatsApp segítségével.

Bízhat a funkciókban Arcszűrő vagy arcszűrők sok érdekes lehetőséggel, hogy a mozgó fotók minél kreatívabbak legyenek.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Végünk

Ez a legjobb mozgó fotóalkalmazás, kérjük, legyen kreatív érdekes GIF képek vagy rövid videók készítéséhez. Azután, Ossza meg a közösségi médiába. Van más mozgó fotóalkalmazása?

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found