7 sikeres film, amely bemutatja a pencak silat művészetét

Büszkék lehetünk, mert a pencak silat művészete ma már elismert a világon, banda! Íme 7 film, amelyek sikeresen bemutatták a pencak silat művészetét.

2019 december közepén mint indonézok büszkék lehetünk testünkre UNESCO állított küzdősportok mint Immateriális kulturális örökség.

Ez a harcművészet a művészet nyomdokaiba lép batikolt és hangszerek angklung mint az indonéz kultúra, amely ugyanabban az UNESCO listán szerepel, banda.

Maga a pencak silat is népszerűvé vált az elmúlt években, köszönhetően ennek a harcművészetnek számos olyan helyi filmben, amelyek világszerte elkészítették.

7 film, amelyek sikeresen bemutatják Pencak Silat művészetét

Meg kell jegyezni, hogy a pencak silat nem csak ütő technika, mert esztétikai értéket is tartalmaz, étkezését harcművészetnek, bandáknak nevezik.

Bár a filmben természetesen számos brutális jelenetet mutatnak be, amelyeket az ApkVenue itt tárgyal, nem lehet tagadni, hogy ez a brutalitás saját szépségüket.

Tehát ebből az alkalomból az ApkVenue szeretne megbeszélést folytatni 7 sikeres film, amely bemutatja a pencak silat művészetét! Jaka, amikor az indonéz nép elpirult.

1. Merantau (2009)

Kezdetben híres színésznő Christine Hakim dokumentumfilmet tervez készíteni, amely az indonéz kultúrára összpontosít, és az egyik a pencak silat.

Eredeti rendező Wales, Gareth Evans kinevezték a film rendezőjévé, de végül megszerette a pencak silat művészetét, amely akciófilmeket adott életre Vándorol.

Kulturális háttérrel Minang, ez a film elmeséli a történetet Yuda (Iko Uwais), egy minang fiatalember, aki betévelyedett a városba Jakarta és bekapcsolódhat a város bűnözői világába.

Ez a film sikeresen elindította Evans, Iko, és szintén karrierjét Yayan Ruhian, és vitathatatlanul a pencak silat művészetének újjáéledésének kezdete a filmvilágban, banda!

Meg kell jegyezni, hogy azok számára, akik megszokták Iko túlságosan férfias alakját, meg fog lepődni kissé geek megjelenésével ebben a filmben!

2. A Raid 1 & 2 (2011 - 2014)

Siker után Vándorol, Evans és a filmben résztvevő több színész visszatért a filmsorozatba A Raid akiknek magasabb a költségvetése és a produkció minősége, banda.

Mindkét film kalandokról szól Ráma (Iko Uwais), egy rendőr, aki silat készségeit a bűnözők elleni harcra használja Jakartában.

Különböző Vándorol korlátozott siker, döntetlen A Raid sikerült sok dicséretet kapnia a kritikusoktól és a filmrajongóktól szerte a világon.

Valójában sokan ezt a sorozatot tartják a filmsorozatok egyikének akció minden idők legjobb harcművészete, nagyon kellemes csatakoreográfiával.

Sorozat A Raid a filmben részt vevő emberek nevét is sikerült megcsinálni, Evans rendezővel, Iko színésszel, Yayannal és Joe Taslim amely ma népszerű Hollywood.

3. Yasmine (2014)

Ennek a szilátfilmnek sok egyedisége van, mert azon kívül, hogy a szomszédos országokból származik Brunei Darussalam, ez a film középiskolás lánykarakterekre is összpontosít, banda!

Yasmine meséld el a történetet Yasmine (Liyana Yus), egy középiskolás lány, aki arról álmodozik, hogy országos harcművészeti bajnok lesz, ellenzi apja rosszallását.

Több ország, köztük Indonézia együttműködésének eredményeként számos indonéz színész van, aki tehetségével hozzájárult ehhez a filmhez, mint pl. Reza Rahadian és Arifin Putra.

Természetesen az itt bemutatott akció nem olyan brutális, mint a sorozat A Raid mert Yasmine egy hasonló történetű családi film A karate kölyök nő szempontjából.

4. John Wick: 3. fejezet - Parabellum (2019)

Az utóbbi évek egyik legjobb tiszta akciófilmsorozataként nem csoda, hogy a pencak silat művészete megjelent a filmsorozatban John Wick amely ebben az évben végre megvalósult.

Az utolsó fordulóban John Wick: 3. fejezet - Parabellum, egykori bérgyilkos John Wick (Keanu Reeves) harcolni kellett egy pár kidobóval, a bandával.

Kiderült, hogy ó, nyilvánvalóan ezt a két kidobót játszotta Yayan Ruhian és Cecep Arif Rahman akik természetesen pencak silat segítségével küzdenek.

Annak ellenére, hogy mindketten csak egy jelenetben jelennek meg, a Wickkel folytatott harcjelenetüket el kell ismerni a film egyik legjobb jeleneteként, banda!

5. The Golden Stick Warrior (2014)

Utána Vándorol sikerült feleleveníteni a kortárs silat filmeket, filmeket Az Aranybot harcos megpróbálja felkavarni műfaj egy eltűnt klasszikus silat film, a banda.

Ez a film a küzdelem történetét meséli el Dara (Eva Celia) a harcokban Kék (Reza Rahadian) és Napfogyatkozás (Tara Basro), Dara volt kollégája, aki most szemezget vele.

Az itteni csatajelenet minden bizonnyal eltér a többi filmtől, amelyet Jaka itt tárgyalt, mert olyan fantasztikus elemeket tartalmaz, mint egy film Szuperhős.

Ennek a filmnek nagyon magas az előállítási minősége és az indonéz filmek költségvetése is, és bebizonyosodott, hogy ennek a filmnek a látványa nagyon kellemes.

6. Wiro Sableng 212 (2018)

Ti megpróbáljátok megkérdezni a 90-es évek gyermekeit, az ApkVenue garantálja, hogy mindenki ismeri a diák alakját Sinto Gendeng akinek fő dala benyomást tett a fülükre.

Film Wiro Sableng 212 egy különc harcművész történetét meséli el Wiro Sableng (Vino G. Bastian) akit megbíztak egy áruló volt tanító tanár elfogására.

Wiro tudta nélkül, Mahesa Birawa (Yayan Ruhian) a cél ugyanaz, aki megölte Wiro szüleit, bandát!

Annak ellenére, hogy tele van komikus elemekkel, a film harcművészetei nem játszanak játékokat, és a Vino nem volt hajlandó használni őket kaszkadőr és hajlandó tanulni a pencak silat-ot itteni szerepéért.

Vino maga a fia Bastian Tito, a regényíró Wiro Sableng, és Jaka elmondása szerint nagy terhet sikerült viselnie apja ikonikus karakterének életre keltésével.

7. Az éjszaka jön nekünk (2018)

A rendezőtől származik Timo Tjahjanto, a pár fele A Mo testvérekElső pillantásra ez a film sok hasonlóságot mutat Gareth Evans rendező filmjével.

Az éjszaka értünk jön meséld el a történetet Ito (Joe Taslim), volt tag Hármasok aki a kislány életének védelme érdekében fellázadt Reina (Asha Bermudez).

Az itt szereplő Iko Uwais és Joe Taslim színészeken kívül ebben a filmben brutális csatajelenetek is vannak, amelyeket a sorozat ihletett. A Raid és Vándorol.

Meg kell jegyezni, színésznő Dian Sastrowardoyo itt is a szokásos filmszerepektől eltérő antagonistaként jelenik meg!

Ez a banda egy olyan 7 film listája, amelyek sikeresen bemutatták a jaka pencak silat művészetét. Ha odafigyel, sok név jelenik meg ismételten a listán.

De ennek a harcművészetnek az egekbe szökő népszerűségével az új filmesek és színészek megjelenése úgy tűnik, hogy ez csak idő kérdése, banda!

Mit gondol a fenti filmről? Van más példája a pencak silat filmekre? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found