7 legjobb YouTube feldolgozócsatorna a világon

Ön zenekedvelő? Szeretsz dalokat hallgatni? Íme néhány YouTube-csatorna, amelyek a legjobb borítós videotartalmat kínálják.

Sok érdekes videotartalom tárolása nem csoda, hogy a YouTube az egyik legkedveltebb video streaming szolgáltatás a fiatalok számára, hogy szórakozást találjanak.

Amellett, hogy tele van számos érdekes videóval, a YouTube-ot sok olyan csatorna is élénkíti, amelyek különféle érdekes tartalmakat kínálnak, a játéktól, a csínyektől kezdve a zenéig.

A zenéről szólva jelenleg sok olyan YouTube-felhasználó van, akik YouTube-csatornájukon a dalborító videók fő tartalma nem kevésbé jó, mint az eredeti verzió.

A legjobb borítós YouTube-csatorna

A sokak által nagyon igényelt tréfa tartalmak mellett a feldolgozások tartalma nem kevésbé vonzó a nyilvánosság számára, különösen azok számára, akik szeretik a zenét.

Nos, annak érdekében, hogy élvezhesse az eredeti verzió helyett feldolgozott dalok hallgatását, íme néhány YouTube-csatorna, amelyek a legjobb borítós videotartalmat kínálják.

1. Posztmodern Jukebox

Csatlakozott 2008 decemberében, csatorna Postmodern Jukebox egy YouTube-csatorna, amely rengeteg dalborító videót tartalmaz benne, banda.

A Postmodern Jukebox aktívan tölti fel műveit hetente egyszer, és gyakran feldolgozza a közösségben jelenleg népszerű slágereket.

Érdekes módon ez a csatorna ezeket a népszerű dalokat fedi le az eredetitől különböző műfajokban, és olyan vintage műfajok dominálják, mint a jazz.

Még így is, de ettől nem feltétlenül csúnya és régimódi hangzású a daluk borítója, tudod, banda.

Eddig a YouTube Postmodern Jukebox csatornának már több előfizetője van 4 millió előfizető.

2. PTXofficial

PTXofficial vagy Pentatonix egy texasi acapella csoportba tartozó YouTube-csatorna, amelynek tagjai között van Mitch Grassi, Scott Hoying, Kristie Maldonado, Matthew Sallee és Kevin Olusola.

Zenei karrierjét egy acapella tehetségkutató eseményről, a Sing-Off-ról kezdve, a Pentatonix aztán elkezdte feltölteni dalaik borító videóit YouTube-csatornájára.

Acapella dalfedeleik egyedülállóak és kellemesen hallgathatók, így azok az egyik csatorna a legtöbb előfizetővel, több mint 17 millió előfizető, banda.

3. Sétáljon le a földről

Walk off the Earth (WOTE) egy YouTube-csatorna, amely az ontariói Burlington indie pop műfajú zenekarához tartozik.

Ez a csatorna a közönség figyelmét felhívta magára olyan feldolgozásuk révén, amelyet egyedülállónak és érdekesnek tartanak a szokatlan hangszerek, például az ukulele, a thermin és mások használatának köszönhetően.

Valójában a Shape Of You című dalt feldolgozó egyik videójában ez a zenekar olyan hangszert használ, amely kis pipáknak tűnik.

Annak ellenére, hogy egyedülálló hangszert használnak, ennek a csoportnak a borítója nem kevésbé jó eredmény, mint az eredeti változat.

Nyilvánvaló, hogy ennek a csatornának már több van 3,6 millió előfizető. A WOTE 2008-ban csatlakozott a YouTube-hoz.

4. Conor Maynard

Jóképű arca mellett ez a YouTuber a nevezett YouTube-csatornáján gyakran feltölti a dalok borító videóit is Conor Maynard.

Nemcsak dalok feldolgozásával, a Conor néha más zenei YouTube-felhasználókat is erre hív fel az Sing Off, band nevű tartalmán keresztül.

Ezen túlmenően Conornak több egyetlen dala is van, amelyeket feltöltött a YouTube-csatornájára.

Dallamos és jellegzetes hangja miatt ez a csatorna több előfizetőnél is többet ért el 9 millió tudod, banda.

5. A Sam Tsui

2011 óta csatlakozik a YouTube-hoz, a YouTube-csatornához A Sam Tsui váljon azon zenei csatornák közé, amelyeket megérdemel, hogy megnézzen, bandázzon.

Csatornáján keresztül az az ember, akinek valódi neve Samuel Tsui, gyakran tölt fel olyan népszerű dalok borító videóit, amelyek jelenleg a közösségben vannak.

Általában a dalok feldolgozásával ellentétben Samuel gyakran két dalt egyszerre, vagy amit tartalomnak nevez Mashup.

A YouTube-csatornájára feltöltött sokféle feldolgozással a The Sam Tsui már több mint 3 millió előfizető, banda.

6. Boyce Avenue

Talán sokan ismeritek már ezt a YouTuber nevet, huh, banda.

Több legyen 12 millió előfizető, böngészhet a YouTube-csatorna tartalmában Boyce Avenue ezek szinte teljes egészében népszerű dalok feldolgozó videóival vannak tele.

Ez a dallamos hangú férfi gyakran készít borítóvideótartalmat olyan hangszerekkel is, mint gitár vagy zongora, bandák.

Akárcsak a többi YouTube-felhasználó, Boyce néha duettezik más énekesekkel, amikor feldolgozó videókat készít YouTube-csatornájához.

7. Kurt Hugo Schneider

A következő YouTube-csatorna, amely szintén sok borítós videotartalommal rendelkezik, az Kurt Hugo Schneider, banda.

Nem csak egy közönséges borító, Kurt, aki zenei producer is, néha megmutatja a hangszerének elkészítésének folyamatát, mielőtt végre elkészülne a dalának feldolgozó videója.

Ezenkívül Kurt néha olyan népszerű énekeseket is meghív, mint Billie Eilish, hogy legyen duett barátja dalok feldolgozásakor.

A dalborító videók mellett Kurt néha videotartalmat is készít remake mint egyikük, amikor Darude Sandstorm zenéjét átdolgozza az egyik gaming YouTuber, PewDiePie hangján.

Eddig magában a Kurt Hugo Schneider csatornában már több mint 12 millió előfizető.

Tehát, ezek azok a YouTube-csatornák, amelyek a világ legjobb borító videó tartalmát tartalmazzák, banda.

Neked, zenerajongóknak, valóban meg kell nézned azokat a YouTube-csatornákat, amelyeket az ApkVenue fentebb írt, banda!

Olvassa el a cikkeket is YouTube-csatorna vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found