nézd meg a filmet a divergens sorozat: felkelők (2015) teljes film

Érdekel a Divergent története ebben a filmben? Gyere, nézd meg itt a The Divergent Series: Insurgent (2015) teljes filmet!

Híres hollywoodi művészek arcai díszítik, A divergensorozat: Felkelők a Veronica Roth által írt Divergent trilógia második regényéből adaptált film.

Az előző filmek történetét folytatva a Divergent Series: Insurgent című film meglehetősen sikeres a piacon, mivel 297 millió dollárt keres a különböző országok összes vetítéséből.

Ahol ez a szám nagyobb, mint a termelési költségekre fordított költségvetés, amely mindössze 110 millió dollár volt.

Akkor hogy áll ennek a filmnek a története? Gyerünk, nézd meg a The Divergent Series következő összefoglalását: Insurgent!

Szinopszis film A divergens sorozat: Felkelők

Robert Schwentke rendező által rendezett The Divergent Series: Insurgent egy üldözés történetét meséli el Tris (Shailene Woodley) és Négy (Theo James) által Jeanine Matthews (Kate Winslet) aki az Erudita frakció vezetője.

Trisre és Négyre, akik a Divergent osztályba tartoznak, vadásznak, mert veszélyesnek tekintik őket, és veszélyt jelentenek más frakciókra.

A békeszerető Amity frakció védelme alatt Tris és Four nyilvánvalóan nemcsak azért vadászik, mert veszélyesnek tekintik őket, hanem azért is, mert az Erudite-nak van egy titkos üzenettartója a jövő számára, amelyet csak a Divergent nyithat meg.

Bár valójában sok divergentet tartóztattak le a doboz kinyitására, sokan közülük meghaltak, mert nem tiszta divergensek.

Különböző tesztekkel teli menekülésük közepette Tris és Four a túlélés érdekében segítséget is kért a Candor frakciótól.

Ez azonban nem olyan egyszerű, mint azt elképzelhetnénk. Őszinteségi tesztet kell végezniük egy szérum injekcióval, ami nagyon fájdalmas.

Azonkívül, hogy el kell kerülnie az Erudit veszélyeit, a Divergent megpróbálja feltárni valódi identitásukat, hogy kiderüljön, a Divergent valóban veszélyes-e más frakciókra.

Tények a divergensorozatról: Felkelők

Azok számára, akik igazán rajonganak a The Divergent Series: Insurgentért, talán valóban kíváncsi a hollywoodi film mögött meghúzódó érdekes tényekre?

Tehát, így már nem vagy kíváncsi, az ApkVenue érdekes tényeket gyűjtött össze a The Divergent Series: Insurgen című filmből.

  • Az a hang, amely akkor keletkezik, amikor Peter jelenetét Tris üti a torkába, valóban az eredeti hang, amely ilyen hangos ütéstől származik.

  • Mert az eredeti regény nagy pillanatának, jelenetnek számít cipzáras vonal az egyik epizód végül hozzá lett adva.

  • A játékosoknak 3 hónapig kell edzeniük ahhoz, hogy jó harci jelenetet tudjanak produkálni.

  • Öt hónapos terhes Kate Winslet jeleneteiben gyakran eltakarja a gyomrát egy iPad eszköz vagy a kezében tartott mappák segítségével.

  • Shailene-nek több hege van a veszélyes jelenetekből.

Nézze meg a Divergent Series: Insurgent című filmet

InformációA divergensorozat: Felkelők
Vélemények (véleményezők száma)7.2 (46)
Időtartam1 óra 59 perc
MűfajAkció


Románc

Kiadási dátum2015. március 11 (London)


2015. március 20. (Egyesült Államok)

RendezőRobert Schwentke
JátékosShailene Woodley


Octavia Spencer és mtsai.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak és meg akarják nézni ezt az egy filmet, alább megnézhetitek a The Divergent Series: Insurgent című filmet.

>>> Nézze meg a The Divergent Series: Insurgent (2015) <<< című filmet

Ez összefoglaló és néhány érdekes tény volt az amerikai imliah fikciós filmről, a The Divergent Series: Insurgent, band címmel.

Melyek olyan érdekes filmek, amelyek igazán kíváncsiak a történetre? Írja meg a választ az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found