Ez a 6 alkalmazás kényelmessé teszi a szemet a képernyőn, mielőtt lefekszik

Amikor az Apple hozta az iOS 9.3 frissítést, az Apple a Night Shift-et is hozta. Ez a funkció megkönnyíti, hogy éjszaka lefekvés előtt nézze meg a képernyőt. Itt van 6 azonos alkalmazású Android-alkalmazás.

Amikor az Apple előállt frissítés Az iOS 9.3 általános felhasználók számára az a funkció, amelyet nagyon vártak Éjszakai műszak. Ennek a funkciónak az a célja, hogy a képernyőn még jobb legyen meleg vagy a meleg színek általában sárga színűek, így kényelmesebbé tehetik az éjszakai tevékenységeket.

Éjszakai műszak működhet úgy, hogy érzékeli a helyi időt, ahol tartózkodik, és napnyugta után megváltoztatja a képernyő hőmérsékletét. Reggel visszatérve a képernyő automatikusan normál színváltásra vált. Valójában több eladó Az Android okostelefon-gyártók már rendelkeznek ezzel a funkcióval. A következő JalanTikus 5 alkalmazást ír le, hogy kényelmesebbé tegye a szemét Éjszakai műszakAlma.

  • 5 alkalmazás, amelyet el kell távolítani az okostelefon gyorshajtása érdekében
  • Ez egy kötelező alkalmazás a Lusta emberek okostelefonokon
  • 15 egyedi Android-alkalmazás, amelyet 2018-ban meg kell próbálni

Ez a 6 alkalmazás kényelmessé teszi a szemedet a képernyőn, mielőtt elaludna

1. Éjszakai műszak: kék fényszűrő

Éjszakai műszak: kék fényszűrő egy egyszerű képernyő szűrő alkalmazás az okostelefon képernyőjén kibocsátott kék fény mennyiségének szabályozásához. Egyszerű, de nagyon hasznos. A szűrő intenzitását külön beállíthatja nappal és éjjel is, amelyet az értesítési sáv egyetlen érintésével lehet be- vagy kikapcsolni. Ez az alkalmazás ingyenes és hirdetések nélkül.

2. Alkonyat

Szürkület az egyik legjobb képernyő szűrő alkalmazás, lehetővé teszi a képernyő megjelenítésének alkalmazkodását az időhöz. Éjjel ez az alkalmazás lágyítja a telefon vagy táblagép által kibocsátott kék fény intenzitását a megadott ütemezésnek megfelelően.

3. Éjszakai műszak (Bluelight)

Alkalmazás Éjszakai műszak (Bluelight) egyszerűbb és könnyebben használható. Három fő jellemzője van, nevezetesen a szűrés, az ütemezés és a színhőmérséklet beállítása. Van csúszka amellyel megváltoztathatja a színhőmérsékletet "kevésbé meleg" és "melegebb" között.

4. Szemszűrő (kék fényszűrő)

Szemszűrő szín alkalmazásával csökkenti a szem megerőltetését overlay átlátszó a képernyőn. Csökkentheti az általános fényerőt és a kék fényt. Ez az alkalmazás négy egyszerű beállítással rendelkezik, be / ki szem szűrő, beállít átlátszatlanság 0% -100% között válasszon egy színt a szűrőnek (fekete, szürke, barna), és állítsa be az ütemezést.

5. Éjszakai bagoly - Képernyő-dimmer

Éjszakai bagoly Lehetővé teszi a képernyő fényerejének alacsonyabb beállítását, mint az alapértelmezett eszközbeállítás. Ha képernyőtípust használ AMOLEDtermészetesen több előnyt élvezhet a hatékonyabb energiafogyasztás mellett. A szűrő be van kapcsolva Kék fény elkötelezett a kék fény kibocsátásának csökkentése a képernyőn és az álmatlanság hatásainak kiküszöbölése.

6. Éjfél (Éjszakai mód)

Nem csak a kék fénykibocsátás minimalizálása, alkalmazások Éjfél kiváló munkát végez a képernyő színhőmérsékletének beállításában. Van hozzáférés-szabályozás, így a képernyő automatikusan elindítja vagy leállítja a szűrőt, amikor az alkalmazás észleli, hogy sötét helyen használja a telefont.

Ez 6 alkalmazás, amelyekkel kényelmesebbé teheti a szemét, amikor éjszaka nézi a képernyőt. Különösen lefekvés előtt, hogy ne kelljen iPhone-t használnia, az Android telefonok saját Night Shift alkalmazással is rendelkeznek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found