[frissítés] egy egyszerű módja a kapcsolat nélküli Google Play áruház javításának

Itt a tökéletes megoldás az Android-felhasználók számára a nem használható Google Play Áruház és a "Nincs kapcsolat" hiba kijavítására.

Azoknak, akiknek van egy Android-eszközük, amely már voltgyökér, talán néhány embernek problémái vannak a Google Play Áruházzal. Hirtelen valaki kapcsolatvesztést tapasztalt, annak ellenére, hogy az adatkapcsolat zökkenőmentesen működött. Minden internetkapcsolatot igénylő alkalmazás a szokásos módon használható, de a Play Áruház nem használható (Nincs kapcsolat).

A következő tippek segítségével az ApkVenue megoldást nyújt Önnek a kapcsolat megszűnt Google Play Store leküzdésére.

(Megjegyzés: Ez a tipp hozzáférést igényel gyökér androidos telefonján. Tehát ne felejtsd elgyökér Az Android telefonod először huh)

  • Az alkalmazások SD-kártyára helyezésének legpraktikusabb módja (2020-as frissítés)
  • Hogyan lehet megváltoztatni az alkalmazás ikonjait Androidon root nélkül
  • 6 kötelező alkalmazás gyökérzetű Android-hoz
  • Kell egy explorer alkalmazás. Ezekben a tippekben az ApkVenue a Root Explorer programot fogja használni. Keresztül Root Explorer, próbálja meg megadni a mappát / stb és keressen egy nevű fájlt otthont ad.
  • Nyissa meg a fájlt otthont ad nyomja meg és válassza ki Szöveg szerkesztő.
  • A képernyőn Szöveg szerkesztő, törölje az IP és link ami a következő piros mezőben szerepel, tehát csak egy sort tartalmaz.
  • Végül mentse a fájlt.

Kész. Most csak annyit kell tennie, hogy megpróbálja megnyitni a Play Áruházat, és reméljük, hogy korábbi Play Áruház-problémája megszakította a kapcsolatot, ill Nincs kapcsolat megfelelően megoldható. Sok szerencsét!

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS Moof Games Limited Apps fejlesztői eszközök LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found