így lehet ellenőrizni egy weboldal árát, mennyi a google ára?

Blogger vagy és el akarod adni a blogodat vagy webhelyedet? Ellenőrizze itt az ártartományt!

Talán elképzelte már, mennyibe kerül weboldalha eladják? Érdekes tartalmú blog vagy webhely, és minden nap sok látogatója van, természetesen van az ára elég magas.

Nos, ezúttal Jaka fogja Ossza meg útmutató tippek hogyan lehet megtudni egy blog vagy egy webhely árát. Tehát neked blogger ki akarhatja blogok értékesítése akkor használja az ApkVenue ezen tippjeit a referenciaár megtalálásához. Gyerünk, hallgassunk!

  • 12 szuper vidám fotó szerkesztette Photoshop Masters fórumokkal
  • Siessen és töltse le a teljes 500 GB-os programozó e-könyvet ingyen!
  • Itt van 5 híres gyönyörű női programozó a világ minden tájáról

Hogyan ellenőrizhető egy weboldal ára, körülbelül mennyi a Google árazás?

Egy weboldal vagy blog árának ellenőrzéséhez van egy webhely, amely segíthet. Ez a weboldal igen egészen pontos a keresett weboldallal kapcsolatos információk nyújtása során. Először keresse fel a weboldalt www.tokositus.com. Ezenkívül követheti az alábbi lépéseket.

  • Miután belépett a weboldal oldalára, az alábbiak szerint fog kinézni. Kérjük, írja be URL-cím az a webhely, amelynek árát ellenőrizni szeretné (itt az ApkVenue megpróbálja megtudni Google árak ha eladják).
  • A webhely címének megadása után kattintson a következő lépésre Megy majd várjon egy pillanatra.

  • Ezt követően információk jelennek meg például a keresett webhelyről a weboldal ára, rangsor a webhely, a látogatók száma naponta, és az is, hogy a weboldal mennyit keres naponta. Amint itt láthatja, a Google eladási ára megéri 5 301 280 526 USD mint az alábbi képen:

A fenti weboldalon kívül több webhely létezik ismét ki tud segíteni a blog vagy a webhely árának és statisztikáinak megismerésében. Példák, például weboldalak statscrop.com, ceksite.com, és még sok más.

Ott van hogyan ellenőrizhető egy weboldal ára. Mit gondolsz? Könnyű, igaz? Tettél már valaha webhelyen vételi és eladási tranzakciót? Ha valaha, Ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopban. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found