így szerkeszthet csodálatos fotókat az Adobe Photoshop Express alkalmazással

Ha profi fotós szeretne lenni, el kell tudnia sajátítani, hogyan kell fényképeket szerkeszteni az Adobe Photoshop Express segítségével. Ez hosszú időt vesz igénybe

Hobbi vagy fényképezés? Természetesen kötelező megismerni egy képfeldolgozó szoftver elsajátítását. Tehát beszéljünk a mérnöki munkáról vagy a fotómanipulációról, Adobe Photoshop a legjobb választás a professzionális fotósok számára szerte a világon.

Habár a Photoshop kezelőfelülete meglehetősen intuitív, számos funkciójának köszönhető. Hosszú időbe telik a Photoshop funkcióinak egyesével történő elsajátítása, ott Adobe Photoshop Express jön. Az ApkVenue át akarja nézni, hogyan lehet fotókat szerkeszteni az Adobe Photoshop Express alkalmazással.

  • Szerkeszti az Android fényképeket, mint a Photoshop? Használhatja ezt az alkalmazást!
  • Hogyan lehet felgyorsítani a Photoshop betöltését és teljesítményét
  • 60+ több Photoshop billentyűparancs, amelyekről tudnia kell

Fotók szerkesztése az Adobe Photoshop Express alkalmazásban

Az Adobe Photoshop Express alkalmazás számos operációs rendszeren ingyenesen elérhető. Köztük a Windows 10, a Windows 8.1, a Windows 10 Mobile, a Windows Phone 8.1, a Windows Phone 8, az iOS és természetesen az Android. Kezdjük az Adobe Photoshop Express képszerkesztő oktatóanyaggal.

1. Állítsa be a Kompozíció és a Vágás beállítást

Letöltés első Adobe Photoshop Express a kívánt eszközön, ebben az oktatóanyagban az ApkVenue az Adobe Photoshop Express alkalmazást használja Android rendszeren. A telepítés után futtassa az alkalmazást, és kattintson a "Galéria" gombra a szerkeszteni kívánt fotó megnyitásához.

Mielőtt folytatnánk, először állítsuk be a kép kompozícióját. Ne felejtsd el alkalmazni ”Harmadok szabálya'drámaibb és vonzóbb fotók készítéséhez.

Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

2. Kontraszt szerkesztése

A következő lépés a beállítás kontraszt. A legtöbb lenyűgöző fotó általában kiváló kontrasztú magas és a legtöbb fotó esetében a nagy kontrasztú érdekes.

Maga a kontraszt a világos és a sötét közötti különbség szintje, annál nagyobb a kontraszt, minél több a világos és a sötét egy fényképen. Ezzel szemben, minél kisebb a különbség, annál kisebb a kontraszt.

Nagy kontrasztú fényképen a sötét részek nagyon sötétek, a világos részek pedig nagyon világosak lesznek.

A nagy kontrasztú fotókat gyakran használják portrékon vagy tájakon, hogy drámai megvilágítás érzetét keltsék. Természetesen a fénykép kontrasztja nagy lesz, ha erős a megvilágítás.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Szerkessze az expozíciót

A kontraszt beállítása után a következő a beállítás Kitettség, Fénypontok, és Árnyékok.

Csak ezután adhat hozzá más effektusokat. Mint a Clarity, Sharpen, Defog, Temperature, Tint, Vibrance, Saturation és mások.

Tehát az ApkVenue szerint a fényképeket leginkább a Defog, a Vibrance jelöli ki. Eközben a természetesebbség érdekében kiválaszthatja a Telítettséget.

4. Adjon hozzá Instagram-stílusú effektusokat

Igen, az Adobe Photoshop Express alkalmazásban Instagram-stílusú képeket szerkeszthet. Az Instagram a retro stílusú képszűrőiről ismert, ez egy nagyszerű lehetőség fotóinak életre keltésére.

A Photoshop Express ugyanazzal a lehetőséggel rendelkezik, az úgynevezett „Looks” néven. Rengeteg ingyenes Looks, valamint egy sor prémium, amelyet megtekinthet, mielőtt eldönti, hogy vásárol-e.

Szükség esetén hozzáadhat egy képkeretet is. A szerkesztett fotók édesítése az Adobe Photoshop Express alkalmazásban.

(Eredeti fénykép)

Így szerkesztheti a fotókat az Adobe Photoshop Express alkalmazással. A fényképek feldolgozása minden bizonnyal fontos, hogy a fényképeket még azelőtt javítsukOssza meg a közösségi médiába. Jaka képszerkesztéseit alább láthatja.

Ha úgy gondolja, hogy ez a cikk hasznos, ne felejtse el Ossza meg és hagyja nyomát az alábbi megjegyzésekben.

Olvassa el a cikkeket is Photoshop vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found