a feladatkezelő használatának egyszerű módja a Windows 10 rendszerben [teljes]

Néhány előnye a Feladatkezelő Windows 8 vagy Windows 10 verziójában rejlik, amelyek közül az egyik a programbeállítások, amelyek az első indításkor futnak, és ez a Task Manager használatának egyszerű módja a Windows 10 rendszerben.

Feladatkezelő olyan funkció, amelyet a Windows felhasználók nagyon jól ismernek. Új Windows 7 felhasználók számára frissítés nak nek Windows 8 vagy Windows 10 Mindenképpen sok különbséget fog találni a Feladatkezelő Windows 7 verziója és a Feladatkezelő Windows 8 verziója között Windows 10.

Néhány előny a Windows 8 vagy Windows 10 Feladatkezelő verziójában, amelyek közül az egyik az első alkalommal futó programbeállítások csomagtartó vagy üzembe helyezés korábban át kellett élnie Vezérlőpult vagy könnyebb a használatával CCleaner.

A Feladatkezelő használata a Windows 10 és a Windows 8 rendszerben

Kétféle módon lehet aktiválni a Feladatkezelőt, nevezetesen a CTRL + Alt + Del billentyűkombináció megnyomásával

Vagy kattintson a jobb gombbal a tálcára, és válassza a lehetőséget Feladatkezelő

Folyamatbeállítások

A Windows 10 Feladatkezelője könnyebben használható a futó alkalmazások listája miatt.

Amikor kattan További részletek részletes információk megtekintéséhez forrás az egyes alkalmazások használják. Minél sötétebb a szín, annál nagyobb a jel forrás használta az alkalmazást. És ha az alkalmazás valamilyen tevékenységet futtat, például a böngésző sokat nyit fülre, részletesen látható forrás minden fülre hogy aktív. A Feladatkezelő részleteket is ad a folyamatról 3-ra, nevezetesen Háttérfolyamatok, Windows folyamatok és Rendszerfolyamatok. Ha olyan folyamatokkal találkozik, amelyek nem biztosak abban, hogy melyik folyamatot futtassa, egyszerűen kattintson rá a jobb gombbal, és válassza ki Keresés az interneten és automatikusan megnyitja az információt a alapértelmezett böngésző.

Rendszerstatisztika

A Windows PC vagy a laptop teljesítményének megismerése valós idő, akkor egy grafikus diagramot kapunk, amely megadja ezeket az információkat. Tól től Statisztikai Rendszer több részt láthat, például CPU-t, Memóriát, Disk 0-t Ethernet-ig.

Az Ethernet részben az IP címét is megtudhatja közvetlenül anélkül, hogy meg kellene néznie Vezérlőpult vagy CMD-n keresztül.
  • Hogyan lehet megtudni, hogy a játék játszható-e a számítógépünkön, vagy sem
  • 6 Android tények (azt hiszem), amelyeket nem ismersz

Alkalmazástörténet

Az App History funkció megmutatja, mennyi ideig tartott és hálózat amelyet egy alkalmazás használ.

Indítási program

Jellemzők üzembe helyezés amint a neve is mutatja, azonnal tájékoztatást nyújt arról, hogy mely alkalmazások futnak, amikor először bekapcsolja a számítógépet, vagy inkább mikor csomagtartó. Ezzel az indítási szolgáltatással kiválaszthatja az adott pillanatban bármely alkalmazás futtatását csomagtartó, minél kevesebb alkalmazás annál gyorsabb csomagtartó A Windows 10 a tied.

Felhasználók

Kíváncsi bárkire, aki használja a számítógépét és költekezik forrás beleértve sávszélesség Internet? Közvetlenül ellenőrizheti fülreFelhasználók.

Ezen kívül, most is a Task Manager segítségével újrakezd közvetlenül egy alkalmazáson keresztül. Akkor illik össze, ha egy program nem válaszol.

Tehát jól tudsz használni Feladatkezelő? Ha úgy érzi, hogy ez a cikk segít, ossza meg barátaival. Bármilyen kérdés? Kérjük, kérdezze meg az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found