pszt! 10 titkos trükk az android számára, amelyeket még nem ismersz

Néhány olyan trükk, amelyet az emberek ritkán ismernek, valójában olyan előnyökkel jár, amelyek nem kevésbé fontosak, mint más közös jellemzők. Az ApkVenue tíz olyan titkos Android-trükköt fog megosztani, amelyeket ritkán ismer, de nagyon hasznos!

Minél kifinomultabb okostelefon, annál több dologra képes ez az egy dolog. Különösen Önnek, felhasználóknak Android, a különféle beépített funkciók több ezer alkalmazás által kínált szolgáltatásokhoz rengeteg felhasználást jelentenek az okostelefonok számára.

Felfedezte azonban a különféle titkos trükköket, amelyeket az Android okostelefonok képesek megtenni? Néhány trükk, amelyet az emberek ritkán ismernek, valójában olyan előnyökkel jár, amelyek nem kevésbé fontosak, mint más közös jellemzők. Ehhez az ApkVenue megosztja tíz titkos Android-trükk amit ritkán ismersz, de nagyon hasznos!

  • Súlyosan megsérült! Ez a 3 legveszélyesebb számítógépes trükk
  • Internetes trükkök a Google Proxy használatával, 80% -kal gyorsabban és takarékosan!
  • Trükkök a mobiltelefon-jel növelésére a Goceng Capital segítségével!

Itt van 10 titkos trükk az Android számára, amelyeket nem ismert

1. Módosítsa a Home gomb használatát

Tudjuk, hogy ennyi idő alatt az okostelefon aljának közepén lévő kezdőképernyő gombnak van egy olyan funkciója, amely egyszeri megnyomásakor visszatér a kezdőképernyőhöz. Hosszan megnyomva ez a gomb automatikusan a Google Segédhez vezet.

Ez a segédprogram azonban valójában megváltoztatható. Az alkalmazás telepítésével HomeBot amely ingyenesen beszerezhető a Play Áruházban, hat elérhető opcióval módosíthatja okostelefonja Kezdőlap gombjának funkcióját, például különböző alkalmazások indításával vagy weboldalak megnyitásával.

Telepítés: HomeBot

2. Nézze meg a YouTube videókat a háttérben, vagy minimalizálja

A YouTube legnépszerűbb videóalkalmazása eddig nem engedélyezte felhasználóinak, hogy videókat nézzenek a háttérben, vagy más szavakkal:minimalizálni videókat más tevékenységek vagy multitasking közben.

Valójában megteheti az alkalmazással Autobeat Player. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a YouTube-videók lejátszását annak ellenére, hogy éppen játszanak.minimalizálni. Ezenkívül van egy olyan funkció is, amely módosítja a videó méretét és elhelyezi azt a képernyő bármely részén, így többfeladatos munkát is végezhet.

Telepítés: Autobeat Player

3. Irányítsd az Android-ot más internet nélküli okostelefonokkal

Ténylegesen irányíthatja androidos okostelefonját egy másik okostelefon vagy akár egy normál mobiltelefon használatával. A legjobb az egészben, hogy megteheti anélkül, hogy csatlakozna az internethez.

Nevű alkalmazás használata Jegyzet, lehetősége van arra, hogy az okostelefonját egy másik mobiltelefon segítségével irányítsa, amelynek számát az alkalmazás ellenőrizte. A vezérlés módja meglehetősen egyszerű, nevezetesen az SMS használata, amelyet az üzenet különböző tartalmai előre beállítottak az alkalmazásban.

Telepítés: Jegyzet

4. Értesítéseket fogadhat számítógépen keresztül

A legtöbb időt a számítógép előtt töltött idő miatt, így ritkán ellenőrzi az okostelefont? Nyugodjon meg, áthelyezheti az összes értesítést, amely belép a számítógépére. Tehát nem kell félnie, hogy elmulasztja a rokonai által küldött fontos információkat.

A trükk az alkalmazás használata Pullbullet. Ez az alkalmazás lehetővé teszi az okostelefonra érkező összes értesítés átvitelét a használt számítógépre. De ne tévedjen, ezt az alkalmazást PC-re kell telepítenie, nem pedig okostelefonra.

Pushbullet Productivity Apps LETÖLTÉS

5. Módosítsa az animáció sebességszintjét

Ehhez a trükkhöz fejlesztőnek kell lenned Android okostelefonodhoz. Ezt úgy teheti meg, hogy belép a menübe Beállítások >Telefonról > ** Build szám **> nyomja meg ismételten hétszer, és megkapja a Fejlesztői opciók engedélyezett állapotát.

Ezt követően azonnal megadhatja az animáció kívánt sebességének beállításához szükséges beállítást "Átmeneti animációs skálaKiválaszthatja, hogy ízlésének megfelelően lágyabbá vagy élesebbé szeretné-e tenni.

6. Használja a Smart Lock funkciót

Még mindig lezárja az okostelefont szokásos PIN-kóddal vagy jelszóval? Meg kell próbálnia az intelligens zár használatát. Könnyebb okostelefon-zárolási módot választhat anélkül, hogy be kellene írnia vagy meg kellene adnia egy jelszót.

Ezt úgy teheti meg, hogy belép a menübe Beállítások >Biztonság >Smart Lock. Ezután öt intelligens zárváltozatot választhat, például arc- vagy hangfelismerést, amelyek mind megkönnyítik, kifinomultabbnak és futurisztikusabbnak tűnnek.

7. PC vezérlés Android-tal

Unod már, hogy elidőzöl a PC előtt, de még mindig használnod kell? Android-okostelefonját távvezérlővé teheti a számítógép vezérléséhez.

Nevű alkalmazás segítségével teszi ezt meg Egységes távvezérlő. Ez az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik, többek között egérként a számítógépen, üzenetek gépelésével a számítógépen, fájlok megnyitásával, valamint a számítógép be- és kikapcsolásával.

Telepítés: Egységes távvezérlő

8. Védje a szemét, ha éjszaka olvas

Az éjszakai okostelefonon keresztüli olvasás néha negatív hatással lehet. Különösen, ha a fényszintek túl erősek, a szemek gyorsabban fáradnak. Meglehetősen egyszerű módon megvédheti szemét ezektől a fenyegetésektől.

Az alkalmazás használatával Szürkület, aktiválhatja a gyenge fényviszonyok üzemmódját, amely kényelmesebbé teszi a szemét, amikor éjjel Android-on olvas. Nem csak, hogy beállíthatja az időt úgy, hogy az üzemmód automatikusan aktiválódjon, és a fény szintjét is beállíthatja olyan kényelmesre, amennyire a szemének szüksége van.

Telepítés: Szürkület

9. Többfeladatos böngésző

Mobil ember vagy, és élvezed a többfeladatos munkát? Ezután szükség van egy böngészőre, amely megfelel az Ön igényeinek. Böngésző, amely lehetővé teszi számunkra, hogy többfeladatos munkát végezzünk, és továbbra is a fontos weboldalakra koncentráljunk, amelyeket meg akar látogatni.

Szüksége van egy nevű böngészőre Flynx. Ez a böngésző nagyban megkönnyíti a többfeladatos tevékenységeket. Ezenkívül ez a böngésző olyan tartalmat vághat le, amely nem fontos, és nem kapcsolódik a keresett tartalomhoz, így nem fog pazarolni az időt.

Telepítés: Flynx

10. Hozzáférés a PC merevlemezéhez Androidon keresztül

Szüksége van olyan fontos fájlokra, amelyek csak a számítógépén léteznek? Annak ellenére, hogy akkor kint voltál, és senki más nem volt a házadban. Nyugodtan, mert továbbra is hozzáférhet a számítógép merevlemezén lévő adatokhoz egy androidos okostelefonnal.

Ezt az alkalmazás használatával teheti meg WiFi PC File Explorer. Ez az alkalmazás összeköti a számítógépet az Android készülékkel, így amikor csak adatokra van szüksége a PC-n, akkor azokat Android-okostelefonján keresztül tudja letölteni.

Telepítés: WiFi PC File Explorer

Ez tíz olyan Android titkos trükk, amelyet az ApkVenue megoszthat veled Android okostelefon-használókkal. Nem akarsz Android-felhasználó lenni, aki puccsnak számít? Tehát ki kell próbálnia a fenti titkos trükköket!

Olvassa el a cikkeket is Smartphone vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found