A WhatsApp elavult, a Google-nak kifinomultabb allói és duói vannak!

Unta már valaha is a WhatsApp, a BBM és a LINE csevegőalkalmazásokat? A Google-nak van egy klassz és intelligens csevegőalkalmazása, a Google Allo és a Google Duo.

Mivel voltak okostelefonok, a chat alkalmazás azonnal megváltoztatta az SMS funkciót. Arra még emlékezhetünk, hogy volt régen BBM alkalmazásba csevegés népszerű, amelyet aztán követett WhatsApp. Mindkettő lassan arra készteti az embereket, hogy ne használják az SMS-t.

Nem csak a BBM és a WhatsApp, hanem számos alkalmazás is csevegés ami új áttöréseket hozott. Most azonban mindenkit jelenléttel kell riasztani Google Allo és Google Duo.

  • Két BBM-fiók használata egy Android-ban
  • Hogyan készítsünk saját Android chat alkalmazást kódolás nélkül

A Google Allo és a Google Duo bemutatása!

Bevallani oké, az okostelefonodon biztosan van WhatsApp, BBM és LINE, igaz? A három közül a WhatsApp lehet alkalmazás csevegés a kedvenced, mert egyszerű és ingyenes, valamint hirdetések nélkül. De hamarosan az alkalmazás létezik csevegés lehet, hogy a Google Allo és a Google Duo kiszorítja.

A Google Allo előnyei

Amikor a Google először mutatta be a Google I / O eseményben, az alkalmazás csevegésGoogle Allo azonnal felkeltette sok fél figyelmét. Ennek oka az, hogy sok feltételezés szerint ez az alkalmazás felkészült a WhatsApp és a Facebook Messenger versenyzésére. Mielőtt megismerné a Google Allo előnyeit, érdemes előregisztrálni a Google Allo-t.

Apps Social and Messaging Google Inc. LETÖLTÉS

1. Google Segéd - A Google Allo egy alkalmazás csevegés amely alkalmas azok számára, akik gyakran multiaktívakfeladat. Mivel integrálva van a Google Segéddel, könnyedén kereshet információkat és futtathat más parancsokat anélkül, hogy el kellene hagynia a csevegést a Google Allóban. Egyedülálló módon akár közvetlenül is beszélgethet a Google-lal a Google Allo-n.

2. Intelligens válasz - Ez a funkció lehetővé teszi, hogy minden beérkező üzenetre válaszoljon anélkül, hogy bármit is be kellene írnia. Megtanulva az üzenetekre való válaszadás szokásait, a Google Allo automatikusan megjeleníti a válaszlehetőséget, ha vannak olyan üzenetek, amelyek tartalmilag azonosak.

3. Suttogó kiáltás - Gyakran zavaros, hogyan kell kifejezni a mondatokat, amikor kiabálják vagy suttogják az alkalmazásban csevegés? A Google Allo Whisper Shout funkciója megválaszolja a problémáját. Ez lehetővé teszi, hogy a csevegőszöveg suttogásként szuper kicsi legyen, és nagy szöveggé váljon, ha sikoltozik vagy mérges.

4. Matricák - Ha úgy gondolja, hogy a Suttogó kiáltás kevésbé vonzó, több száz matrica használható arra, hogy kifejezze érzéseit.

5. Tinta - Fotók küldése sokkal szórakoztatóbb, ha először firkálhat, mint a Snapchaten. Jól, Ez a tinta funkció még viccesebbé teszi az elküldött fényképeket.

6. Incognito mód - Ne akarja félretenni a biztonsági kérdéseket, a Google Allo egy inkognitómód funkcióval rendelkezik, amellyel beállíthatja az üzenetek megjelenési idejét. Nem csak, hogy az Incognito által létrehozott üzenetek külön értesítéseket kapnak.

Ez a Google Allo nagyon klassz? Tehát siessen, és regisztrálja előre, hogy amikor az alkalmazás elérhető, azonnal megkóstolhatja.

A Google Duo előnyei

A Google Allóval ellentétben Google Duo egy HD minőségű videohívásokra szánt alkalmazás. Tehát a Google Allo nem használható videohívás. Tehát megpróbálhatja videohívás a Google Duo használatával előzetesen regisztráljon.

Apps Social and Messaging Google Inc. LETÖLTÉS

1. Kopogás - A Skype-tól vagy a szolgáltatásokkal ellentétben videohívás különben nem látja a fényképet profil olyan emberek, akik kapcsolatba lépnek Önnel a Google Duóban. Amit a Google Duo megjelenít, ha valaki felhív téged élő előnézet attól, aki felhívott. Hűvös, igaz?

2. Egyszerű - Eltér az alkalmazástól csevegés mint a BBM és a Skype, amelyek megkövetelik, hogy tegyünk meg néhány lépést azelőtt videohívás, könnyedén felveheti a kapcsolatot a meghívni kívánt személlyel videohívás a Google Duóval. Gyors és hatékony.

3. Többplatformos - Könnyedén megteheti videohívás barátaival, akik iOS és Android eszközöket használnak a Google Duóval. Nem néz ki exkluzívnak? Azonban valójában képes lesz sok emberrel kapcsolatba lépni.

Hogyan, sokkal hűvösebb, mint a kiszolgálás videohívás Skype vagy BBM, igaz?

Tehát azok számára, akik kíváncsi a Google Allo és a Google Duo szolgáltatásokra, Gyerünk előzetes regisztráció a Google Play Áruházban! Tehát később, amikor ez az alkalmazás letölthető, már nem kell sorban állnia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found