A Resident Evil 2 Remake Android-on játszható, a következőképpen!

A Resident Evil 2 Remake itt van az Androidon az Unreal Engine 4 segítségével, itt olvashatja el, hogyan telepítheti teljes egészében!

Resident Evil 2 Remake a legújabb horror játék, amely jelenleg a következő generációs konzolok, például a PS 4, az XBOX One és a PC mellett is felkapott.

Tudta azonban, hogy ez a játék Androidon is játszható?

Igen, most ingyen játszhatod a játékot androidos telefonodon. Így telepítheti a teljes Resident Evil 2 Remake Androidot!

A Resident Evil 2 Remake telepítése az Android rendszerre

Resident Evil 2 Remake Android nem hivatalosan a Capcom vagy a Resident Evil 2 Remake csapata készítette, de a Rajongó által készített.

Ez a játék felhasználásával készül Unreal Engine 4 ami miatt a grafika nem rosszabb a PS 4-nél. A Resident Evil 2 Remake Android az eredeti játék Demo verziója alapján készül.

Még mindig játszhat Leon és Claire játékkal. Hasonlóképpen, a harcolt ellenségek sem sokban különböznek a konzol verziójától. Beleértve ott főnök Úr. X, aki kész terrorizálni.

Ez a játék APK formátumban található, és nem érhető el a Play Áruházban. A játékot azonban ingyen letöltheti innen.

Itt van a Resident Evil 2 Remake Android játék, amelyet az alábbi linken keresztül tölthet le:

Resident Evil 2 Remake Android

A letöltés után megtalálja RAR fájl. Ez a fájl a következővel nyitható meg: Winrar. Ha nem tudja, hogyan nyissa meg a RAR fájlokat, ide kattintva megtekintheti a teljes módszert.

Megnyitás után megjelennek a Resident Evil 2 Remake Android APK és OBB fájljai. Manuálisan telepítenie kell a játékot, könnyen követheti az ApkVenue alábbi módszerét.

Így telepítheti a játékot a mobiljára:

  • Nyissa meg az APK fájlt és válaszd Telepítés.
  • Másolja és illessze be az OBB-t az Android mappába (obb) a mobiltelefon belső tárhelyén, hogyan nyitható meg Belső tárhely> Android> OBB.
  • Nyissa meg a Resident Evil 2 Remake Android játékot amelyet telepítettek.
  • Szép játékot!

Ez a módszer nem trükk, és 100% -ban lejátszható a mobiltelefonján. Az ApkVenue megpróbálta maga telepíteni és lejátszani a mobiltelefonján.

Azonban a tudomásul veszem, hogy ez a játék késést érezhet és egy hiba egy adott eszközön.

Így telepítheti a Resident Evil 2 Remake alkalmazást az Android rendszerre, most anélkül is játszhat a játékkal, hogy szüksége lenne PC-istenre.

Ha problémája van vagy kérdése van a játék telepítésekor, írja meg kommentbe, srácok. Találkozunk a következő játéktippekben!

Olvassa el a cikkeket is Android játékok vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found