ez egy kifinomult android kamera alkalmazás, amely megváltoztathatja az okostelefon kameráját!

Szeretné, ha az olcsó Android okostelefonos fényképezőgépe kifinomult lenne? JalanTikus megoszt egy kis információt az Android fejlett kamera alkalmazásáról!

Kamera természetes dolog lett az okostelefonhoz hozzáadni. Ma már sok olyan okostelefon található, amely képes kamerákkal felszerelni, és szinte olyan, mint a DSLR. De nem ritkán még mindig vannak olyan okostelefonok, amelyek közepes kamerákkal vannak felszerelve.

A kifinomult kamerákkal felszerelt okostelefonok ára általában magas. Szeretné, ha az olcsó Android okostelefonos fényképezőgépe kifinomult lenne? JalanTikus megoszt egy kis információt az Android fejlett kamera alkalmazásáról! Figyelj, igen!

  • 4 módszer a HP fényképezőgép csatlakoztatásához laptophoz, nincs webkamera!
  • Hogyan készítsünk vakut az Android telefon elülső kamerájához
  • Hogyan készíthetünk olyan kifinomult okostelefonos kamerát, mint egy tükör nélküli kamera

Szemüveg, fejlett kamera alkalmazás az Android számára!

A kifinomult kamera nem jelenti azt, hogy nagy felbontásúnak kell lennie. Bármilyen kifinomult értelemben van is az, hogy a kamera funkció eljut a "következő szint"; nem csak fotózni.

Nos, a használatával Védőszemüveg, Android-kamerája alig rendelkezik olyan fejlett funkciókkal, amelyeket az okostelefon-gyártók nem biztosítanak. Mielőtt megismerné a kifinomultságot, menjen előre letöltés Goggles első.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

1. Olvassa be a vonalkódot

Vonalkód egy kódgyűjtemény vonalak formájában, amelyek mindegyike más és más vastagságú, attól függően, hogy milyen információkat hordoz. A vonalkódokat általában a termékek információinak tárolására használják.

A Goggles használatával nem kell vonalkód olvasó, mert ez a kifinomult Android kamera alkalmazás vonalkódolvasóként használható. Csak irányítsa a fényképezőgépet az olvasni kívánt vonalkódra, majd a Goggles automatikusan megjeleníti a termék adatait.

2. Olvassa be a QR-kódot

QR-kód (gyors válaszkód) a vonalkód evolúciós formája. Ha a vonalkódok csak a termékinformációkat tárolják, akkor a QR-kódok segítségével sok információ tárolható egyszerre, például webcím, telefonos kapcsolat, BBM PIN, LINE Messenger ID és még sok más.

A QR-kód Goggles segítségével történő beolvasásával kezdeti információkat kap arról, hogy mit tartalmaz a QR-kód. Tehát nem kell külön telepítenie a QR Scanner alkalmazást, igaz?

3. Idegen nyelvek fordítása

Ha idegen nyelvet talál nyomtatott formában (könyv vagy szórólap), a Goggles segítségével lefordíthatja. Csak irányítsa a Goggles kameráját az idegen nyelvet tartalmazó könyvre, majd hagyja, hogy a Goggles végezze el a beolvasást. Ezután válassza ki Szöveg és válaszd fordít.

Később át fog irányítani Google Fordító ha az alkalmazást választja, vagy közvetlenül elvégezheti a fordítási folyamatot böngésző ha nem rendelkezik a Google Fordító alkalmazással.

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

4. Konvertálja a képeket szöveges formai dokumentumokká

Korábban Jaka megosztotta a módját másolás beillesztés a kinyomtatott könyv tartalma szövegdokumentummá válik az Androidon. Használva az OCR módszer (Optikai karakter felismerés), Még a Goggles is képes rá.

Az idegen nyelvek Goggles használatával történő lefordításához hasonlóan a képeket szöveggé alakíthatja ugyanazokkal a lépésekkel. A különbség az, hogy amikor a Szöveg kiválasztása után választja Másolat. Azután Paszta az eredmények az általában használt szövegkezelő alkalmazásban találhatók, például a WPS Office-ban.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Kingsoft Office Software Corporation Limited LETÖLTÉS

5. A fényképezett képinformációk ismerete

Ha véletlenül elmegy egy területre, és talál egy épületet, de nem tudja a nevét, akkor a Goggles segítségével tájékozódhat az adott épületről. Általában csak a szemüveget ismeri fel híres épület. De nem baj, ha bárhol ki akarod próbálni.

Igen, ez a kifinomult Android kamera alkalmazás termék azonosítására is használható, tudod! Tegyük fel, hogy elveszi fotókönyv, CD vagy DVD, vagy élelmiszerek és italok fotói, később a Goggles további információkat jelenít meg hasonló termékekről. Hűvös, igaz?

6. Oldja meg a Sudoku rejtvényeket

Sudoku ez megköveteli, hogy az 1–9 közötti számokat pontosan írja be a megadott oszlopba. A Goggles használatával könnyedén válaszolhat a Sudoku rejtvényekre. Csak beolvassa a kérdést, majd megjelenik a válasz.

Ha szeretné kipróbálni a Sudoku játékának szórakozását a Goggles segítségével, telepítse a Sudoku-t Android-eszközére vagy a Sudoku X-et a számítógépére.

PisnoStudio stratégiai játékok LETÖLTÉS

Hogyan? Mennyire jó ez az Android fejlett fényképezőgép-alkalmazás? Kis fájlméretével kifinomultabbá teheti androidos okostelefonját anélkül, hogy sok alkalmazást kellene telepítenie. A tárhely csökkentése mellett nem kell csüggednie, mert van egy közepes kamerájú androidos készüléke.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found