hatékony módja az elveszett kezelői és wifi jelek helyreállításának az androidos telefonról

Bemutatunk nektek tippeket és trükköket a jelvesztés leküzdésére és az okos okostelefon minden egyes alkalommal történő erős jelzésére.

Hatékony módszerek az elveszett hordozó- és WiFi-jelek visszaállítására Android-telefonjáról - Bosszantó, amikor valóban szükséged van egy okostelefonra a távközlés eszközeként, na, nem kapsz jelet, vagy a rendelkezésre álló jel annyira rossz? Jobb, ha kiderül az ok, ha kiderül, hogy már a szabadban vagy, és még mindig nincs jel, akkor mit kell tenned?

Tehát ezeken a klasszikus problémákon keresztül bemutatunk nektek tippeket és trükköket a jelveszteség leküzdésére és minden alkalommal erős jelzésre. A következő tippeket átéltük OpenSignal a szerző különféle kiigazításokkal. Kész? Kezdjük a vitát.

  • 4 trükk a letöltés gyorsabb befejezéséhez, mint általában
  • A WiFi 10 veszélye az emberi egészségre, beleértve a káros SPERM-et is!
  • A lassú WiFi 7 oka és hogyan lehet legyőzni, közvetlenül szörfözni!

Hatékony módszerek az elveszett hordozó- és WiFi-jelek visszaállítására Android-telefonjáról

1. OpenSignal

Azok számára, akik nem tudják, mi az alkalmazás OpenSignal, Az OpenSignal egy Android alkalmazás, amely hasznos lehet a használt szolgáltató legjobb jelének megtalálásához, legyen az GSM vagy WiFi jel. Ez az alkalmazás fel van szerelve egy iránytűvel, amely egy jó WiFi jelforráshoz irányítja Önt, valamint a legközelebbi cellatoronyhoz (BTS), így a térkép irányának megfelelően megközelítheti.

OpenSignal.com Apps Networking LETÖLTÉS

2. Indítsa újra az okostelefont / váltson repülőgép módra

Normális esetben az okostelefon a legközelebbi toronyból veszi fel a jelet. Ha olyan helyzetben vagy Mobil és egyik pontról a másikra utazva természetesen változik a használt torony attól függően, hogy melyik torony áll közelebb az okostelefonhoz. Bizonyos helyzetekben a jelhasználat átadása a toronyból nem megy zökkenőmentesen. Abból, amit a mobiltelefonnak a legközelebbi toronyból kellett volna jeleznie, még mindig észleli az előző tornyot, és elveszíti a kapcsolatot. A megoldás egyszerű, újrakezd A mobiltelefon vagy váltson módra repülőgép és térjen vissza normál módba az elveszett jel helyreállításához.

3. Állítsa be kézzel a hálózat vagy sáv típusát az okostelefonon

Normál körülmények között az okostelefon automatikusan megkeresi az elérhető hálózati típust. Ha a 4G elérhető egy területen, annak ellenére, hogy gyenge, az okostelefon azt választja fő hálózatnak. Beállíthatja manuálisan is, hogy az okostelefon kiválassza a kívánt hálózati típust, hogy jobb jelet kapjon. Általában Androidon, beállítás ez be van kapcsolva További hálózatok> Mobil hálózatok> Hálózati mód.

4. Adja hozzá a külső antennát

Ez a lépés valójában kissé túlzott, de ha valóban szüksége van rá, miért ne. Ritkán tapasztalhatunk külső antenna használatát a mindennapi életben a hagyományos okostelefonok esetében, de elképzelhető, hogy ennek az antennának a megvalósítása sikeres lehet bizonyos körülmények között, amelyeknél nehéz jelet kapni. Ha nagyon akarod, akkor nincs semmi baj, ha nagy külső antennát vásárolsz.

5. Válasszon operátort

Az itt használt utolsó és leggyakoribb megoldás. Az üzemeltetőváltás valóban gyorsan megoldhatja a problémákat, mert minden üzemeltetőnek más a tornya. Lehet, hogy egy operátornak rossz a jele egy területen, de egy másik operátor ragyogó lehet. Ehhez a lépéshez természetesen a kívánt operátor egyedi tesztelésére van szükség.

Forrás: OpenSignal


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found