A játékban talált 5 legnevetségesebb húsvéti tojás

Ezúttal JalanTikus mesél a játékban megtalálható 5 legnevetségesebb húsvéti tojásról.

Húsvéti tojás üzenetek, poénok, rejtett funkciók találhatók a DVD-filmekben, szoftverekben, operációs rendszerekben és a játékokban. Ha igazi játékos vagy, akkor különféle húsvéti tojásokkal kell találkoznod a játékokban.

A játékban található sok húsvéti tojás közül ezúttal JalanTikus mesél a játékban megtalálható 5 legnevetségesebb húsvéti tojásról. Itt a teljes áttekintés.

  • 100 játék, a legtöbb vásárolt játékos 2016 folyamán
  • 10 játék témájú anime, amelyet a játékosoknak meg kell nézniük
  • A világ eddigi 10 legszörnyűbb játéka

A játék legnevetségesebb húsvéti tojásai

1. Hitman: Absolution (Ice Cream Truck)

A küldetés során Az út vége, a sivatag közepén leszel valakivel, akit megölhetsz vagy otthagyhatsz. Játékon belüli húsvéti tojás Hitman: Abszolúció alakú, mint egy fagylaltos teherautó, amely elütötte azt a személyt, akit cipelt.

Hogy előhozza, lő öt keselyű aki fölötted repült. Várjon egy percet, és automatikusan Fagyiskocsi eléri a célt.

2. Mega Man X (Hadouken!)

Street Fighter és Mega Man a két legjobb játék által létrehozott Capcoms. Ezt a két játékot azonban nem lehetett egyesíteni, amíg ezt a szuper easteg tojást nem találták meg a játékban Mega Man X.

Miután sok akadályt átugrott és különféle frissítéseket gyűjtött be elfogadása nélkül kár, megtalálja Dr. Fény (az a személy, aki úgy öltözik, mint Ryu). X most kombinált támadásokkal lőhet Hadoukent ugyanaz.

3. Metal Gear Solid (Psycho Mantis tudja, hogy kedveled Castlevaniát)

A Psycho Mantis nem a Kígyók legerősebb ellensége a játékban Metal Gear Solid. A mentális képességei azonban annyira csodálatosak, mert képes olvasni a gondolataidban.

Ez azt jelenti, hogy a Psycho Mantis leírhatja, hogy mi tárolódik benne PS1 memóriakártya Ön. Ha elmented a játék adatait Castlevania: Az éjszaka szimfóniája. Mantis mondja - Tetszik Castlevania, nem?

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Call of Duty: Black Ops II (Játszható Atari játékok)

Call of Duty: Black Ops II van egy húsvéti tojása, ami egészen egyedi. Ebben a játékban megtalálhatsz egy játékot, Atari, amely játszható. Más szavakkal, játékokat játszhat a játékon belül.

Hogy megtudd ezt a titkot, csak játszanod kell privát mérkőzés Nuketown 2025-ben, majd mindenkinek fejbe lőjön manöken ott 90 másodperc előtt. Automatikusan egy TV jelenik meg a hely közelében és egy tábla az Atari játék lejátszásához.

5. Őrült istenek (zuhanyzó lány)

A Crazy Gods játékosai ezt a húsvéti tojást keresik. A funkciókról céh Itt szappant ad, hogy segítsen a menny istennőjének megtisztulásában. Ha szerencséd van, meglátod az istennőt, aki látta, hogy szappant adunk és dobunk ránk. Ha srácok rosszak, látni fogja a nagyszülőket, akik ott fürdenek. Ha ha ha ...

Szeretné kipróbálni a Crazy Gods - Dewa Rampage játékot? Letöltheti ingyen itt: Őrült Isten - a düh istene

RPG Maingames Games LETÖLTÉS

Ezek a legnevetségesebb húsvéti tojások, amelyek megtalálhatók a játékban. Ha van más képed, ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések oszlopban.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Húsvéti tojás vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found