tegye ezt az 5 módot, hogy a facebookját ne lehessen feltörni

Mint a világ legnagyobb közösségi médiája, minden ember Facebook-fiókja fontos adatokat tartalmaz. Tegye ezt az 5 lépést úgy, hogy a Facebook feltörjön.

A Facebook az a világ legnépszerűbb közösségi médiája és továbbra is egy legyen felület stabil kommunikáció az aktív felhasználók szempontjából. Nem tagadható, hogy a Facebooknak sok minden van új funkciók és újítások ami mindig ők frissítés, így a felhasználó függővé válik, és nem akarja elhagyni.

Ha régen volt sok barát a Facebookon sok ember álma, egy ilyen trend elavult. Most a nem fontos barátok törlésének tendenciája általános. Nagyon sok olyan ember van, aki felelőtlen és el akarja lopni a személyes adatait a Facebookon, mégis szeretne olyan Facebook-barátokat szerezni, akiket egyáltalán nem ismer?

  • 10 új Facebook trükk és szolgáltatás 2016-ban (1. rész)
  • 10 új Facebook trükk és szolgáltatás 2016-ban (2. rész)
  • KELL TAU! Íme 5 módszer, amellyel a hackerek ellophatnak adatokat a Facebook-felhasználóktól

Tegye ezt az 5 módszert, hogy megakadályozza a Facebook feltörését

Különböző módon csinálják, és a legtöbb módszer csak azért működik, mert az áldozat közömbös, és nem akar többet megtudni az őrizetről magánélet és az őrzés biztonsága bejelentkezési adatok. Ezért a következő cikken keresztül JalanTikus meg akarja magyarázni 5 módszer annak megakadályozására, hogy a Facebookcsapkod.

1. Bejelentkezés értesítések

Bejelentkezés értesítések vagy a bejelentkezési figyelmeztetés egy további biztonsági funkció, amelyet aktiválnia kell. A Facebook részletes értesítést küld Önnek Belépés Ön vagy valaki, aki megpróbál bejelentkezni a fiókjába. Aktiválásához, miután bejelentkezett a Facebook-fiókjába, válassza a lehetőséget Beállítások -> Biztonság -> Bejelentkezés riasztások.

Tehát bármelyikőtök Belépés egy másik eszközön vagy új böngésző, értesítést kap a Facebook-ról. Ha úgy dönt, hogy üzenetet küld e-mail címen, akkor a Facebook minden alkalommal jelentést küld a megadott címre, amikor csak elérhető Belépés új.

2. Bejelentkezés jóváhagyások

A bejelentkezési riasztásokhoz hasonlóan Bejelentkezés jóváhagyások vagy a bejelentkezés jóváhagyása további biztonsági intézkedést tartalmaz. Ez a legjobb módja annak, hogy megvédje fiókját a támadásoktól hackerek. Minden akarat Belépés számítógépről, okostelefonról vagy új böngészőből a SMS-ben speciális biztonsági kód megadását kéri. Hogyan lehet közvetlenül aktiválni Beállítások -> Biztonság -> Bejelentkezés jóváhagyások.

3. Megbízható névjegyek

A Facebook-fiók biztonságosságának további törekvése az aktiválás Megbízható névjegyek vagy megbízható kapcsolattartó. Legfeljebb 5 megbízható barátot választhat ki Facebook-ismerősei közül. Természetesen tanácsos olyan barátot választani, akivel könnyen kapcsolatba léphet, aki segítséget nyújt Önnek, ha probléma van a Facebook-fiókjával. Az utat Beállítások -> Biztonság -> Megbízható kapcsolatok.

4. Örökölt kapcsolat

Örökölt kapcsolattartó vagy az örökös kapcsolattartó valaki, aki úgy dönt, hogy megőrzi fiókját, ha azt memóriává teszik, vagy halottnak mondják. Az örökös kapcsolattartója beágyazott bejegyzéseket írhat majd a profiljához, például az utolsó üzenetet. Az utat Beállítások -> Biztonság -> Régi kapcsolat.

5. Blokkolja a meghívókat

Ha harmadik féltől származó különféle Facebook-szolgáltatásokat, például játékokat és más szolgáltatásokat használ, el kell fogadnia a meghívásukat, hogy hozzáférjen az összes adatához. Fiókja védelme érdekében jobban aktiválja Meghívók letiltása vagy blokkolja a meghívókat. Különösen olyan alkalmazások vagy játékok, amelyeket már nem játszol. Az utat Beállítások -> Letiltás.

Csak ezzel az 5 egyszerű lépéssel garantálhatjuk Facebook-fiókunk biztonságát. Ha úgy érzi, hogy furcsa tevékenység történik a Facebook-fiókjában, kérjük, rendszeresen figyelje minden tevékenységét és fióktörténetét. Ha kérdései vagy véleményei vannak, kérjük, rögzítse azokat az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found