hisz őrült? Ez a 8 android alkalmazás szuper egyedi funkciókkal rendelkezik

Az Androidról valóban úgy tartják, hogy okos telefon. De az ApkVenue nem ért egyet, ha az Android-alkalmazásokat nem bízzák intelligens alkalmazásként!

Az Androidról valóban úgy tartják, hogy okos telefon. De Jaka nem értett egyet, ha android alkalmazás nem megbízható, mint egy okos alkalmazás! Jaka saját tapasztalatai alapján az Android-alkalmazások nemcsak arról híresek rengeteg hirdetés de vannak olyan alkalmazások is nagyon hasznos a mindennapi életünkben, bár nem mindegyik, de vannak olyanok, amelyeknek az Android felhasználóknak rendelkezniük kell, mert egyediségét.

Van egy android alkalmazás, amely pontosan miatt nem értjük a letöltés után, és egyesek egyedi funkciókkal vannak ellátva, hogy tudják segítse az életünket. Tehát biztosan kíváncsi arra, hogy mik ezek az alkalmazások? További részletek megismeréséhez megteheti lásd az ApkVenue alábbi véleményét!

  • 80 legegyedibb és legizgalmasabb Android-alkalmazás 2017-ben
  • 11 hűvös Android-alkalmazás, amelyek VÉGLEGESEN nincsenek az okostelefonodon
  • Ez a 3 alkalmazás fejlettebbé teheti Android készülékét, mint az iPhone

8 Android-alkalmazás egyedi funkciókkal 2017

1. Image War alkalmazás

Játszottál már valaha közösségi média? Ha gyakran, főleg Facebook akkor megérted, mit jelent ez az egyedülálló alkalmazás. Igen, jelenleg a Facebookot sokkolják a gyakran használt MEME képek képháború a megjegyzések oszlopban. Azok számára, akik zavarosak a vicces képek keresésében, ez a képháborús alkalmazás képes szórakozásba te mindennapi. Elviheti, majd feltöltheti a közösségi médiába egy képháborúra.

2. Találd Crazy alkalmazás

Az biztos, hogy ez az alkalmazás nagyon szórakoztató amikor unatkozik és unatkozik. Ha megnézzük az alkalmazás címét, az meglehetősen furcsa és különc, ezért biztos, hogy ez az alkalmazás fog vicces és megnevettet. Ez az alkalmazás is nagyon egyszerű, csak később kapja meg a furcsa kérdéseket találd ki a kérdést.

3. A dohányzás utolsó alkalmazása

Talán kíváncsi arra, hogy mi az alkalmazás valódi funkciója? Önmagában a név olyan furcsa! Kiderült, hogy van benne valami útmutató azoknak, akik dohányzók, akkor szeretnék azonnal álljon meg. Ez az alkalmazás soknak bizonyul hogy az emberek sikeresek legyenek leszokni a dohányzásról. Tehát azoknak, akik szándékában áll leszokni a dohányzásról, próbálja ki ezt az alkalmazást hogy egészsége megmaradjon.

4. Alkalmazás taps a kereséshez

Szuper alkalmazás egyedi Ez alkalmas lesz a telepítésre, különösen azok számára, akik feledékenyek, kedvelik elfelejtettem betenni az okostelefont. Tehát ennek az alkalmazásnak a feladata keressen egy elveszett okostelefont egy közeli helyen. Nem kell bonyolult lenni csak tapsoljon a kezével akkor az okostelefon képernyője magától bekapcsol. Így az okostelefon fog gyorsan megtalálta.

5. Online Confide alkalmazás

Az ötödik valóban nevetséges és nevetni. De ez egyedülálló, talán sok problémád van, és szeretnéd magadba bízni de félénk a saját barátaival. Jól online szellőző alkalmazás ettől bizakodhat, anélkül, hogy aggódna az idegesség miatt. És ez az alkalmazás is millió felhasználóval rendelkezik aki kész lesz szolgálni és adjon megoldást a problémájára.

6. Xray alkalmazás

Bár rendkívül kifinomult, ez az alkalmazás veszélyes is lehet, mert valószínűleg visszaélnek vele. Mivel maga ennek az alkalmazásnak a funkciója behatolni valakinek a ruhájába vagy a sajátod, de szerencsére a funkció nem túl vulgáris, így nem mindegy, hogy kíváncsi vagy-e mindenki hülyeségére.

7. Repedt képernyő alkalmazás

Ha gyakran ugratja saját barátait, az ApkVenue javasolja ennek az alkalmazásnak a telepítését. Mert az a feladata, hogy elkészítse okostelefon te vagy a barátaid mintha igazi repedésnek tűnt volna. Tehát biztosan meg fogja lepni a kertjét. Kifinomult, de csak azok számára lesz hasznos, akik gyakran tréfálkoznak.

8. Anty Fly alkalmazás

Ennek sincs értelme, de ha valóban bebizonyosodott, akkor semmi baj az alkalmazás telepítésével. Ahogy a neve is mutatja, természetesen ez az alkalmazás hasznos taszítja a kicsi, gyakran repülő állatokat. Talán sok van a szobádban szúnyogok, legyek vagy csótányok akkor Anty Fly lehet a halálos fegyvere. Még láttam is kereskedők használja ezt az alkalmazást a legyek taszítására, szuper varázslatos, nem? Ügyeljen arra is, hogy telepítse.

Ez az 8 android alkalmazás, minden idők egyedi funkcióival. Igen, elmondhatja, hogy a fenti alkalmazások némelyikének funkciói nagyon furcsák, de kit érdekel, hogy valóban hasznosak-e? Ha kíváncsi vagy, akkor nincs baj, ha telepíted valamelyiket.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found