így lehet megvásárolni egy alkalmazást a legális ingyenes játékboltban

Az Android rendszerre sok és kifinomult alkalmazás van. De sajnos nem mindegyik alkalmazás ingyenes. Valójában az igazán jó dolgok, általában ezek az alkalmazások fizetettek. A megoldás, nézzük meg, hogyan lehet ingyen vásárolni alkalmazásokat a Play Áruházban

Az Android a világ első számú okostelefon-operációs rendszere. Az egyik dolog, ami kedvencévé teszi, az Android sok kifinomult alkalmazása miatt.

Az Android rendszerre sok és kifinomult alkalmazás van. De sajnos nem minden alkalmazás ingyenes. Valójában az igazán jók, általában fizetős alkalmazások. A megoldás, nézzük meg, hogyan lehet legális, ingyenes alkalmazást vásárolni a Play Áruházban.

  • 7 legjobb Android-alkalmazás 10 MB alatt
  • Csodálatos! Ez az alkalmazás 6 egyéb Android-alkalmazás funkcióit cserélheti le
  • Szupergyors mód az alkalmazások megnyitására Androidon

Hogyan vásárolhat alkalmazásokat a Legális ingyenes Play áruházban

Fotó forrása: Kép: MobiPicker

Ahogy az ApkVenue mondta, ez a módszer a Google legális vagy hivatalos. Tehát nem kell aggódnia, mert az ApkVenue nem mondja meg, hogyan kell kártyázni, vagy hasonlók. Annak érdekében, hogy ne izguljon, csak nézze meg, hogyan vásárolhat alkalmazásokat a következő ingyenes Play Áruházban ...

Az alkalmazások ingyenes megvásárlásának lépései a Play Áruházban

1. lépés

Töltse le és telepítse a nevű alkalmazást "Google véleményjutalmak". Ezt az alkalmazást nem találja meg a Google Playstore-ban, letöltheti az alábbi linken keresztül.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

2. lépés

Nyissa meg az imént telepített alkalmazást, majd töltse ki személyes adatait.

3. lépés

Miután létrehozta fiókját, várja meg, amíg a Google felmérést végez. Ha van felmérés, értesítés jelenik meg.

4. lépés

Ha már van felmérési értesítés, kövesse és töltse ki a Google egyszerű felmérését. Ha elkészült, a pénz egyenesen a "Google Play-jóváírás".

5. lépés

Miután megszerezte és összegyűjtötte a pénzt, felhasználhatja bármely alkalmazásra "A Play Áruház".

Annak ellenére, hogy egyszerű, az alkalmazások ingyenes megvásárlásának a Play Áruházban egy hátránya van. A gyengeség az, hogy kicsit türelmesnek kell lenned. Sok szerencsét! Igen, ne felejtsd el olvasni a Play Áruházhoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found