7 film egy terrorista csoport támadásáról, igaz történetekből!

Sok terrorista esemény történt a világ minden sarkában, és sok áldozatot követelt. Az esetet a legjobb terrorizmusról szóló filmvé is alakították.

A terrorizmus a film egyik olyan témája, amely meglehetősen népszerű, és sok közönség kedveli azokat a történeteket, amelyek miatt a szív úgy érezheti, mintha befejezte volna a maratont.

A terrorizmusról szóló film egy felelőtlen embercsoport cselekedeteinek borzalmát ábrázolja, akik bizonyos embereket vagy csoportokat terrorizálnak és megijesztenek.

A filmet feszítő és izgalmas légkör izgalmas látványossá válik, amely kitöltheti szabadidejét, bandáját.

Kíváncsi a legjobb terrorista filmekre? Nézze meg az ApkVenue alábbi véleményeit, menjünk!

A legjobb terrorizmus film

Néhány film a szörnyű terrorizmusról puszta fikció alapján készül, bár vannak olyan filmek is, amelyek igaz történeteken, bandákon alapulnak.

Nos, itt vannak a terrorizmusról szóló legjobb filmek, amelyek feszültséget és nyugtalanságot okozhatnak nézés közben. Figyelj, menjünk!

1. United 93 (2006)

Emlékszel még az Amerikában történt szörnyű terrorista esetre vagy az úgynevezett szeptember 11-i bandára?

Film Egyesült 93 amely 2006-ban jelent meg, kiderült, hogy az esemény valós történetén alapszik. Az eredmények szintén nagyon szépek, és megvadíthatják a szívedet.

Ez az igaz történeten alapuló hollywoodi film egy United Airlines 93. járatú repülőgép történetét meséli el, amelyet terroristák eltérítettek egy amerikai épület elleni támadás végrehajtására.

A repülőgépben rekedt emberek elrablása utáni eseményt meglehetősen reálisan írják le.

2. Zero Dark Thirty (2012)

Ez a Közel-Keleten játszódó film az egyik legjobb film a terrorizmusról, amely szintén igaz történeten alapszik.

Nulla sötét harminc az Al-Kaida terrorista parancsnokság amerikai inváziójához kapcsolódó több párt vallomásai alapján készült.

Ebben a filmben az amerikai katonák, nevezetesen a S.E.A.L.S által tapasztalt feszült események sorozatát láthatja 2011 májusában az Al-Kaida központja elleni támadás során.

Mivel azonban túlságosan szadisztikusnak tartották, és szinte hasonló volt az eredeti eseményhez, ezt az ellentmondásos filmet megjelenése után bírálták.

3. Phillips kapitány (2013)

Csakúgy, mint korábban, ezt a népszerű, terrorizmusról szóló filmet is valóságos események, bandák ihlették.

Ez az akció műfajú film egy elnevezett hajóskapitány történetét meséli el Richard Phillips akit legénységével túszul ejtettek a szomáliai terroristák.

Phillips kapitánynak össze kell raknia az agyát, hogy megtalálja a módját, hogy kiszökhessen a hajóról, és segítséget kérjen az amerikai hadseregtől.

Phillips kapitány és legénysége mentési küldetése nagyon drámai volt. A szíve rendszertelenül fog verni a film megtekintése közben.

4. München (2005)

Ez a történelmi film, amelyet Steven Spilberg rendezett, szintén a műtétről szóló igaz történeten alapszik Isten haragja Izrael hajtotta végre.

Ebben az incidensben Izrael palesztin terroristákat ölt meg, akik 11 izraeli sportolót mészároltak le az 1972-es németországi müncheni olimpián.

A müncheni film megmutatja, hogy néz ki a konfliktus a mai napig Izrael és Palesztina. Még az események is valóságosnak tűntek.

Emiatt ez a film vitákat váltott ki a megosztottságot okozó téves nézetek miatt. Ennek ellenére München 5 Oscar-jelölést nevezett be.

5. A Királyság (2007)

A Szaúd-Arábiában játszódó Királyságot az idei bombázási tragédia valódi története is ihlette Khobar-torony 1996 és ban Rijád városa 2003. év.

Ebben a filmben Amerika több ügynökét küldi, hogy vizsgálják ki és avatkozzanak be a bombázó terrorcselekménybe.

De amikor megérkeztek a helyszínre, a legjobb titkos ügynököket tartalmazó csapat közvetlenül szembesült az amerikaellenes radikális csoporttal.

Remek dolog, hogy ez a film a színészek különféle nézőpontjaiból vetít perspektívát, így nagyon érdekes érzés nézni.

6. Hotel Mumbai (2018)

A Hotel Mumbai az egyik legjobb indiai film, amely az indiai Hotel Mumbaiban, 2008. november 26-án történt terrorista eseményen alapszik.

Ez a film a szálloda személyzetének küzdelmét meséli el, akik megpróbálják megmenteni a csapdába esett vendégeket Hotel Taj amikor egy terrorista csoport megtámadja.

Az Anthony Maras által rendezett film egy olyan látványt mutat be, amely a valós eseményt, a bandát ábrázolja.

A Hotel Mumbai egy igazi karakterrel is rendelkezik, akit kineveznek a filmbe, nevezetesen Herman Oberoi, aki a Hotel Taj főszakácsa.

7. Fekete péntek (2007)

Csakúgy, mint a Hotel Mumbai, a Fekete Péntek is egy indiai film, amely a terrorakció valós történetén alapszik Mumbai, India, 1993. március 12-én.

A bombatámadások 12 különböző helyszínen történtek, és 257 ember halálát okozta, míg 713 ember megsebesült, bandák.

Ezenkívül az Anurag Kasyhap rendezte filmet is adaptálják Hussain Zaidi Fekete péntek: Bombay robbanásának igaz története című regényéből.

Ez a hét legjobb film, amely igaz történetek alapján készült a terrorizmusról. Az eredeti esethez hasonló történet szintén még feszültebbé teszi a filmet.

Valójában annyira hasonlítanak egymásra, hogy vannak olyan filmek, amelyek végül sok kritikát váltanak ki, és ellentmondásossá válnak a nagy képernyő világában.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found