hűvös módszer a képernyő feloldásához kézmozdulatokkal

Ismeri a Google Android Experiments I / O Challenge programot? 2016-ban az egyik nyertes egy gesztusokon alapuló zárképernyős alkalmazás, amely lehetővé teszi a képernyő feloldását kézmozdulatokkal. Nagyon cool.

Ismeri a Google Android Experiments I / O Challenge programot? Android-kísérletek egy olyan hely, ahol bemutathatja az egész kreatív és meghívó teljes Android-projektet fejlesztő a kísérleti eredmények benyújtására.

2016-ra az egyik nyertes pályázaton esett zár képernyõ alapú gesztus más néven a meghívott mozgás GestureLock. Ezzel az alkalmazással egyszerűen megmozdíthatja az okostelefont. Tényleg nagyon jó, érdekel kipróbálni?

  • Tegye a LockScreen-t még "Greget" -be 6x6-os mintával
  • A legjobb Lockscreen alkalmazás Android telefonokhoz
  • Könnyű Android LockScreen-t csinálni, mint az iOS-t

Kifinomult! Íme egy jó módszer a képernyő feloldásához kézmozdulatokkal

1. Telepítse a GestureLock Gesture Lockscreen-t

Az Android Experiment projekt elősegíti az Android platform egyedülálló képességeinek kihasználásának innovatív módját. A képernyő feloldása egy mozdulattal természetesen egy új, egészen egyedi módszer, nem igaz. Először te Letöltés először a GestureLock Gesture Lockscreen alkalmazás a Google Play Áruházban.

2. Állítsa be a Mozgás lehetőséget

Ön után telepítés és nyissa ki, akkor közvetlenül a GestureLock használatához kap útmutatást. Csak kattints Folytatni és Oké, készen állok! Ezután elkezdjük rögzíteni a kívánt mozgást. A mozgásnak legalább 2 másodpercnek kell lennie, hogy miként lehet megtartani a nagy kerek ikont és háromszor elvégezni a mozgást.

3. Állítson be egy PIN-kódot

A következő lépés a PIN-kód beállítása biztonsági mentés ha elfelejti a kézmozdulatait. Lehetséges, hogy ez néhány emberrel meg fog történni a korai időkben. Jól, próbálja meg kikapcsolni, majd kapcsolja be a képernyőt, zár képernyõ nem váltották fel. Megnyitja a beállításokat, és nem használ képernyővédővédőt elcsór, minták, csapok és Jelszó.

Most kinyithatja a képernyőt a mozdulatokkal, de megpróbálhat mindenféle bonyolult kézmozdulatot. Ha unatkozik, nyomja meg a lakat ikont a képernyő PIN kóddal történő feloldásához.

4. Szóval jónak vagy furcsának tűnik?

Mi van, ha más emberek látják, ahogy mozgatja a kezét? Talán jól nézel ki, vagy akár furcsának is mondhatod. De valahogy ez alternatívát jelenthet az Android okostelefon unalmának megszabadulásához.

Az Android Experimentből még mindig sok jó alkalmazás van, amelyeket az ApkVenue egy másik alkalommal újra megvitat. A Google támogatásának ez a formája minden bizonnyal a fejlesztő lelkesebb olyan kreatív alkalmazások létrehozásában, amelyek új vagy egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, és amelyek az Android tulajdonában vannak. Megvizsgálhatja azt is, hogy miként lépünk kapcsolatba egymás eszközeivel. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found