21 legjobb és legújabb koreai romantikus vígjáték-dráma 2021-ben

A koreai romantikus vígjáték-drámák viccesek és felidegesítik az embereket. Az alábbiakban ajánlunk a legújabb 2021-es romantikus vígjáték drakorhoz.

A koreai romantikus vígjáték drámák az egyik legnépszerűbb műsor nemcsak saját hazájukban, hanem más országokban, például Indonéziában is.

Nem csak azért, mert jóképű és gyönyörű színészek és színésznők vannak benne, a koreai drámákról is ismert, hogy nem unalmas történetek, bandák.

A sok létező koreai dráma műfaj közül történetek romantikus vígjáték drakor mindig vonzhatja a rajongók, különösen a nők figyelmét.

Nos, azok számára, akik minden idők legjobb romantikus vígjátékát, a koreai drámákat szeretnék megnézni, ebben a cikkben az ApkVenue ad néhány ajánlást! Kíváncsi vagy?

Legújabb koreai drámai romantikus vígjáték 2021

A koreai drámákról szólva minden évben feltétlenül jönnek új címek, amelyeket érdekes megnézni, olyan színészek és színésznők sorával párosulva, amelyektől pisloghat a szemed.

A tavalyi drakor után romantikus vígjáték sok ember számára új szórakozássá vált a világjárvány közepette, 2021-ben állítólag több új cím is készen áll a rajongók sugárzására és szórakoztatására.

Nos, azok számára, akik rabjai a koreai drámák nézésének romantikus vígjáték, íme egy lista a legújabbakról, amelyek jelenleg és hamarosan megjelennek 2021-ben.

1. Soha nem fogja megtudni

Tegnap január 18-án kezdődik, mostanáig, Soha nem fogja megtudni váljon a JTBC egyik érdekes koreai romantikus vígjátékdrámájává, amelyet nézhet, bandázhat!

Című regényből adaptálva Senior, ne vegye fel azt a rúzsot Elise írta, ez a drakor a kozmetikai cég marketing csapatában dolgozó alkalmazottak életéről szól.

Ez nem csak a romantika Yoon Song Ah (Won Jin Ah) és Chae Hyun Seung (Rowoon) érdekes követni, a vígjáték-elemek, amelyek be vannak illesztve a történetbe, elegendőek a szórakozáshoz.

InformációSoha nem fogja megtudni
Felülvizsgálat8.5/10 (IMDb)


** 92% (AsianWiki)

Időtartam1 óra 5 perc
MűfajRomantika, dráma
Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2021. január 18 - március 9
RendezőLee Dong-Yoon
JátékosJin-ah nyert


Hyun-Wook Lee

2. Vincenzo

Régóta nem látható a képernyőn, a vígjáték romantikus dráma címmel Vincenzo lehet egy kis friss levegő a jóképű színész, Song Joong-ki rajongói számára, itt!

Ebben a drámában Song Joong-Ki játssza a szerepet Vincenzo Cassano aki ügyvéd és maffia Olaszországból.

Szorosan együttműködik az ügyvédekkel Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin) hogy piszkos módon verjék meg a bűnözőket. Annak ellenére, hogy komolynak tűnik, a vígjáték elemei mégis bemutatásra kerülnek, hogy szórakoztassák.

Ez a Song Joong-Ki dráma állítólag hamarosan megjelenik 2021. február 20 jönni. Ki várja, hogy megnézze az akciót?

InformációVincenzo
FelülvizsgálatTBA
IdőtartamTBA
MűfajVígjáték, krimi, romantika
Az epizódok számaTBA
Kiadási dátum2021. február 20
RendezőKim Hee-Won
JátékosSong Joong-Ki


Taecyeon

3. Királyi titkos ügynök

Ha szereted a rejtélyes koreai drámákat, romantikus történetekkel és vígjáték-elemekkel kombinálva, Királyi titkos ügynök egyike azoknak, amelyeket megnézhet.

A Joseon-korszak végéhez közel álló dráma egy elnevezett titkos királyi felügyelő történetét meséli el Sung Yi-Gyeom (Kim Myung-Soo) felelős a gátlástalan tisztviselők korrupciójának felszámolásáért.

Hivatali ideje alatt egy szép és professzionális ellenőrrel dolgozott együtt Hong Da-In (Kwon Na-Ra). Hogy áll a második történet folytatása? Növekszik-e közöttük a szeretet?

InformációKirályi titkos ügynök
Felülvizsgálat8.8/10 (IMDb)


92% (AsianWiki)

Időtartam1 óra 5 perc
MűfajVígjáték, rejtély, romantika
Az epizódok száma16 rész
Kiadási dátum2020. december 21. - 2021. február 9.
RendezőKim Jung-Min
JátékosMyung-Soo Kim


Yi-Kyeong Lee

4. Love Alarm 2. évad

A tervek szerint 2020 augusztusában került bemutatásra a Drakor Comedy Romance Szerelmi riasztás 2 végül a pletykák szerint 2021-ben jelent meg, bár egyelőre nem ismert, hogy mikor van a pontos dátum.

A Koreai Netflix kiszivárogtatott információi szerint a Love Alarm 2 dráma a közeljövőben összesen 6 epizóddal jelenik meg streaming platformjukon.

Úgy tűnik, hogy maga a Love Alarm 2 még mindig kiemeli Lee Hye Yeong (Jung Ga Ram), Hwang Sun Oh (Song Kang) és Kim Jojo (Kim So Hyun) romantikáját, akik ennek a drámának az ikonjai.

Gyerünk, várjunk csak, amikor ez a koreai Netflix dráma megjelenik, hogy szórakoztassa rajongóit, bandáját!

InformációLove Alarm 2. évad
FelülvizsgálatTBA
Időtartam50 perc
MűfajVígjáték, dráma, romantika
Az epizódok számaTBA
Kiadási dátum2021
RendezőTBA
JátékosKim So-Hyun


Ga-ram Jung

5. Lovestruck a városban

A 2021-es koreai legújabb romantikus vígjáték következő ajánlása a következő Lovestruck a városban amely állítólag 2021. február 16-ig sugároz.

Ji Chang Wook drámája egy szerelmi utazás történetét meséli el Park Jae Won (Ji Chang Wook) és Lee Eun Oh (Kim Ji Won) egy nagyon zord városi élet közepén.

Hogy áll a következő szerelmi történetük? Folytatódik-e a kapcsolat egy nagy titok közepette Lee Eun Oh valódi kilétével kapcsolatban?

InformációLovestruck a városban
Felülvizsgálat7.4/10 (IMDb)


87% (AsianWiki)

Időtartam30 perc
MűfajDráma, romantika
Az epizódok száma17 epizód
Kiadási dátum2020. december 22. - 2021. február 16
RendezőPark Shin-Woo
JátékosJi Chang-Wook


Kim Min-Suk

6. Ó! Fő

Szüksége van még más ajánlásokra a legújabb koreai romantikus vígjáték 2021-hez? Oh! Fő érdekes lehet nézni, tudod!

Számos népszerű koreai sztárral együttműködve ez a dráma egy elnevezett thriller drámaíró történetét meséli el Han Bi Soo (Lee Min Ki) aki úgy dönt, hogy nem randevúzik.

Másrészről, Oh Joo In (Jin-Ah Im) olyan színésznő, akinek nem jár randevú. A körülmények azonban akkor kezdtek változni, amikor egy napon ketten együtt kezdtek együtt élni.

InformációOh! Fő
FelülvizsgálatTBA
Időtartam30 perc
MűfajVígjáték, romantika
Az epizódok számaTBA
Kiadási dátum2021. március
RendezőHyun Sol-Ip
JátékosLee Min-Ki


Kim Woo-Jin

A legjobb romantikus vígjáték Drakor-gyűjtemény

A koreai romantikus vígjáték-drámák gyakran vicces jelenetekbe keverednek, romantikus fűszerekkel kombinálva, amelyek unalmassá teszik Önt, mindig sikeresen felidegesítik a közönséget.

Tehát, amíg a legfrissebb romantikus vígjáték-dráma fenti listájának megjelenési dátumát várjuk, jobb, ha megnézzük a legjobb romantikus vígjáték koreai dráma címek alábbi listáját.

1. Összeomlás rád (2019)

Tavaly december óta kezdte meg a sugárzást, Összeomlás rád szóval az első legjobb romantikus koreai dráma, amelyet nem szabad kihagyni, bandázni.

Ez Drakor elmondja Yoon Se Ri (Son Ye Jin), egy dél-koreai konglomerátum örököse, aki váratlanul sürgősségi leszállást hajt végre Észak-Koreában.

Dél- és Észak-Korea kapcsolata, amely nincs megalapozva, veszélyezteti Se Ri életét. Szerencsére egy koreai katona nevű Lee Jeong Hyuk (Hyun Bin) hajlandó megvédeni és elrejteni.

Érdekes módon a Se Ri és Jeong Hyuk találkozása lassan kezdi megteremteni a szerelem magját ebben a 2019-es koreai romantikus vígjáték drámában.

InformációÖsszeomlás rád
Vélemények (véleményezők száma)9.1 (710 szavazat) - IMDb
Időtartam1 óra 10 perc
MűfajKomédia


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. december 14 - február 16
RendezőLee Jung-Hyo
JátékosHyun-Bin


Seo Ji-Hye

2. Csokoládé (2019)

Lee Hyung Min rendező, drakor Csokoládé nevű idegsebészről mesél Lee Kang (Yoon Kye Sang) akinek gyermekkori álma volt, hogy szakács legyen.

Egy nap álma jutott eszébe, amikor Lee Kang találkozott Moon Cha Yeong (Ha Ji Won), egy híres szakács, akinek nyilván gyerekkorában saját története volt Lee Kang-nal.

Ennél is érdekesebb, hogy kiderült, hogy Lee Kang ihlette Cha Yeongot arra, hogy szakács legyen.

Akkor hogyan folytatódik a második történet ebben az aranyos romantikában Drakor? Jobb, ha csak megnézed ezt a 2019-es romantikus drakorot Csokoládé, banda címmel!

InformációCsokoládé
Vélemények (véleményezők száma)7.8 (234 szavazat) - IMDb
Időtartam1 óra 10 perc
MűfajDráma


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. november 29. - január 18
RendezőLee Hyeong-Min
JátékosHa Ji-Won


Jang Seung-Jo

3. Itaewon osztály (2020)

Az azonos nevű, dráma webtoonból adaptálva Itaewon osztály egy érdekes történetet kínál, amelyet éppen nézni lehet azok számára, akik ajánlásokat keresnek a 2020-as koreai koreai drámákhoz.

Ez a dráma meséli el Park Sae Roy (Park Seo Joon) aki megpróbálta leküzdeni az igazságtalanságot apja halála miatt, aki egy nagy élelmiszeripari vállalat alkalmazottja volt Dél-Koreában.

A cég vezérigazgatójának fia, ahol apja dolgozott, mégpedig Jang Geun Won (Ahn Bo Hyun) az a személy, aki Sae Roy apjának halálát okozta.

Ne maradjon csendben, Sae Roy is együttműködött Jo Yi Seo (Kim Da Mi) éttermi üzletet nyitni Itaewonban, hogy bosszúként legyőzze apja, Geun Won üzletét.

InformációItaewon osztály
Vélemények (véleményezők száma)8.7 (49 szavazat) - IMDb
Időtartam1 óra 10 perc
MűfajDráma


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. január 31 - március 21
RendezőKim Sung-Yoon
JátékosPark Seo-Joon


Ahn Bo-Hyun

4. Gyönyörű szerelem, csodálatos élet (2019)

A legszebb lányom a világban című dráma slot cseréje a KBS tévécsatornán, Gyönyörű szerelem, csodálatos élet tehát a következő koreai romantikus vígjátékot érdemes megnézni.

Ez a dráma négy különböző karakterű és háttérrel rendelkező ember történetét meséli el, akik a szeretet és a boldogság értelmét keresik.

Akkor mit Kim Seol Ah (Jo Yoon Hee), Hold Tae Rang (Yoon Park), Kim Chung Ah (Seol In Ah), és Goo Joon Hwi (Kim Jae Youn) képes megtalálni, amit keresnek az életben?

InformációGyönyörű szerelem, csodálatos élet
Vélemények (véleményezők száma)7,9 (7 szavazó) - IMDb
Időtartam40 perc
MűfajKomédia


Románc

Az epizódok száma100 epizód
Kiadási dátum2019. szeptember 28. - 2020
RendezőHan Joon-Seo
JátékosSeol In-A


Jo Yoon-Hee

5. Romantikus orvos, Kim 2 tanár (2020)

A dráma folytatása a Dr. Romantikus 2016, Romantikus orvos, Kim 2 tanár legyél az orvosokról szóló koreai dráma, amelyet érdemes megnézni.

A mindenkori romantikus koreai dráma, amelyet Dr. címnek is neveznek A Romantic 2 egy orvos sebészről szól, Kim Sa Bu (Han Suk Kyu), aki egy koreai nagy kórházban dolgozott.

Találkozója két gyakornokkal, Cha Eun Jae (Lee Sung Kyung) és Seo Woo Jin (Ahn Hyo Seop) nyilvánvalóan külön életleckét szolgáltat mindkettőjük számára.

InformációRomantikus orvos, Kim 2 tanár
Vélemények (véleményezők száma)83 (1259 szavazat) - AsianWiki
Időtartam80 perc
MűfajDráma


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. január 6 - február 25
RendezőYu In-Sik
JátékosHan Suk-Kyu


Lee Sung-Kyung

Egyéb legjobb romantikus vígjáték koreai drámacímek ...

6. Erdő (2020)

A következő romantikus koreai drámaajánlás az Erdő amelynek bemutatója 2020. január 29-én volt a KBS2 tévécsatornán, bandán.

Ez a koreai romantikus vígjáték 2020-ban egy 119 megnevezett mentőcsoport tagját meséli el Kang San Hyuk (Park Hae Jin) aki elvesztette gyermekkori emlékeit.

Közben, Jung Young Jae (Jo Bo Ah) magasan képzett sebész, aki kórházban dolgozik.

Egy nap véletlenül találkoznak egy titokzatos erdőben, ahol boldogságot és titkokat egyaránt találnak magukról. Az, hogy a?

InformációErdő
Vélemények (véleményezők száma)77 (256 szavazó) - AsianWiki
Időtartam35 perc
MűfajDráma


Románc

Az epizódok száma32 epizód
Kiadási dátum2020. január 29 - március 19
RendezőOh Jong-Rok
JátékosPark Hae-Jin


Jung Yeon-Joo

7. Érintés (2020)

Az egyik legújabb koreai dráma a képernyő elnyerésére, Érintés nyilvánvalóan egy romantikus vígjátékot kínál, amely egyszerre unatkozhat és szórakoztathatja a közönséget.

Ez a 2020-as romantikus dráma arról mesél Cha Jung Hyuk (Joo Sang Wook), a sminkes híres, aki most munkanélküli és sok adóssággal rendelkezik.

Míg, Han Soo Yun (Kim Bo Ra) egy gyakornok aki 10 évig edzett, míg végül egy rejtélyes eset miatt kiutasították.

Soo Yun, akit aztán érdekel a smink világa, végül úgy dönt, hogy Jung Hyuk asszisztenseként dolgozik, aki megpróbál felkelni a visszaesésből.

InformációÉrintés
Vélemények (véleményezők száma)78 (345 szavazat) - AsianWiki
Időtartam70 perc
MűfajDráma


Komédia

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. január 3 - február 22
RendezőMin Yeon-Hong
JátékosJoo Sang-Wook


Lee Tae-Hwan

8. Magánélete (2019)

Című webtoon alapján "Noona Fan Dot Com", romantikus aranyos drakor címmel Magánélete ez meghívja önt az életbe Sung Duk Mi (Park Min Young), professzionális művészeti galéria kurátor.

Elegáns megjelenése és kurátori hivatása mögött Sung Duk Mi nyilvánvalóan a White Ocean bálványcsoport fanatikus rajongója. Shi An (Jung Jaewon).

Elkötelezettség mint személy rajongó lány a hűséges ebben a magas rangú romantikus drakorban elég relatíve azzal, ami ma történik a K-Pop rajongókkal, banda.

InformációMagánélete
Vélemények (véleményezők száma)7.8 (762) - IMDb
Időtartam1 óra 15 perc
MűfajKomédia


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2019. április 10 - május 30
RendezőHong Jong-chan
JátékosAhn Bo-Hyun


Bo-ra Kim

9. Mi a baj Kim titkárral (2018)

Az azonos nevű regény alapján Mi a baj Kim titkárral meséli a nárcisztikus igazgatóhelyettes, Lee Young Joon (Park Seo Joon) és titkárnője, Kim Mi So (Park Min Young).

Kilenc év után a Young Joon-nal való munka után Mi So hirtelen lemond titkársági posztjáról a cégnél.

A titkárnője által gyakran kezelt fiatal Joon megpróbálja meghiúsítani Mi So lemondását, amikor meghallja a hírt.

Az idő múlásával azonban kapcsolatuk ebben a 2018-as koreai romantikus drámában csak egy titkárról és főnökről szeretővé vált, aki megőrjítette a közönséget.

InformációMi a baj Kim titkárral
Vélemények (véleményezők száma)8.2 (2.745) - IMDb
Időtartam1 óra
MűfajKomédia


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2018. június 6
RendezőPark Joon-hwa
JátékosTae-Hwan Lee


Hye-ok Kim

10. Az igazolványom Gangnam Beauty (2018)

Az igazolványom Gangnam Beauty mesél arról Kang Mi Rae (Im Soo Hyang) aki félénk személyiségű rossz megjelenése, bandája miatt.

Megkérte anyja engedélyét, hogy plasztikai műtéten menjen át, hogy megváltoztassa a megjelenését. Ezt követően a külseje gyönyörűvé vált, de még mindig félénk és kedves volt.

Az egyetemen Mi Rae szépsége a környező emberek figyelmének középpontjában áll. De ez megváltozott, amikor az emberek megtudták, hogy plasztikai műtéten esett át.

Innentől kezdve a 2018-as koreai romantikus vígjáték-dráma szereplői nevetségessé válnak, és "Gangnam Beauty" -nek is nevezik őket.

InformációA személyi igazolványom Gangnam Beauty
Vélemények (véleményezők száma)7.6 (1.184) - IMDb
Időtartam1 óra
MűfajKomédia


Románc

Az epizódok száma16 rész
Kiadási dátum2018. július 27
RendezőChoi Sung-bum
JátékosJo Woo-Ri


Énekelt Choi

11. Harc az utamért (2017)

Című koreai romantikus vígjáték dráma sorozatévá vált a sugárzási évben Harcolj az utamért választott látványnak kell lennie.

A Fight For My Way két fiatal történetét meséli el, Ko Dong Man (Park Seo Joon) és Choi Ae-ra (Kim Ji Won) aki megpróbálta megvalósítani álmait.

Erőfeszítéseik közepette Dong Man és Choi Ae-ra, akik eredetileg csak hétköznapi barátok voltak, végül csapdába estek barát zóna, banda.

Kettejük vidám magatartásával burkolva Dong Man és Choi Ae-ra szerelmi története a 2017-es koreai romantikus vígjáték drámában sikeresen kinevette a közönséget.

InformációHarcolj az utamért
Vélemények (véleményezők száma)8.1 (1.841) IMDb
Időtartam1 óra 10 perc
MűfajKomédia


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2017. május 22
RendezőLee Na-jeong
JátékosSeo-joon Park


Jae-hong Ahn

12. Aranyos srácok (2013)

A Park Shin Hye főszereplésével készült dráma címet viseli Aranyos Srácok Go Dok Mi (Park Shin Hye), egy antiszociális könyvkiadó cég szerkesztőjének történetét meséli el.

Go Dok Mi soha nem hagyta el a lakását, és nem kommunikált a szomszéd szomszédjával, Oh Jin Rak (Kim Ji Hoo), banda.

Ennek ellenére megcsodálta elnevezett lakásának első szomszédját Enrique Geum (Yoo Si Yoon). Gyakran bekukucskál Enrique-re a hálószoba ablakán keresztül.

A romantikus dráma története még izgalmasabbá válik, amikor Enrique megpróbál közel kerülni a Go Dok Mi-hez, hogy megismerje a külvilágot, többek között segít Jin Raknak, akinek kiderül, hogy kedveli a Go Dok Mi-t.

InformációAranyos srácaim (szomszéd virágfiú)
Vélemények (véleményezők száma)7.3 (1.207) - IMDb
Időtartam-
MűfajKomédia


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2013. január 7
RendezőJung Jung-hwa
JátékosKyung-pyo Go


Seul-gi Kim

13. Terius mögöttem (2018)

Híres színészek és színésznők főszereplésével, dráma Terius mögöttem koreai dráma romantikus vígjáték a legjobb, amit meg kell nézned, banda.

Ez a Drakor egy nő történetét meséli el, Go Ae Rin (Jung In Sun) aki hirtelen elvesztette férjét és egyedülálló szülővé kellett válnia két gyermekének.

Másrészről, Kim Bon (So Ji Sub) a NIS (Nemzeti Hírszerző Szolgálat) volt ügynöke, aki megpróbálja kideríteni, ki ölte meg szerelmét.

Erőfeszítéseiben Kim Bon hajlandó védőnőnek álcázni magát Ae Rin gyermekeiért, akik véletlenül szomszédok vele.

Az idő múlásával Kim Bon végül beleszeretett Ae Rinbe, és két gyermek özvegye révén kapott végül választ eddigi küldetésére.

InformációTerius mögöttem
Vélemények (véleményezők száma)7.1 (465) - IMDb
Időtartam35 perc
MűfajKomédia


Románc

Az epizódok száma32 epizód
Kiadási dátum2018. szeptember
RendezőPark Sang-hun
JátékosJasper Cho


Napfény Jung

14. Oh My Baby (2020)

A Jang Na-ra koreai dráma címet viseli Ó, kicsim egy 39 éves nőről mesél Jang Ha-ri (Jang Na-ra) aki házasság nélkül szeretne gyereket vállalni.

Ebben a legjobb romantikus drámában egy magazin osztályvezető-helyettese nevelés. Nagyon szorgalmas a munkájában, gyönyörű és tehetséges, de szörnyű a szerelemben.

Amikor lemond a szerelemről, és férjhez menni akar gyermekeket, valójában három férfival találkozik, akik színesíthetik az életét, a bandát. Akkor hogy megy ez?

InformációÓ, kicsim
Vélemények (véleményezők száma)7.5 (73) - IMDb
MűfajKomédia


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. május 13. - július 2
RendezőNam Ki-Hoon
JátékosJang Na-Ra, Go Joon, Park Byung-Eun

15. Amikor a Camellia virágzik (2019)

Koreai dráma romantikus aranyos, főszerepben Gong Hyo Jin és Kang Ha Neul készen áll arra, hogy összesen 40 epizóddal szórakoztassalak, banda.

Valójában ennek a legjobb drakornak a 39. és 40. epizódja átlagosan 19,7 százalékos és 23,8 százalékos minősítést kapott minden egyes epizódra országosan, tudod!

Amikor a Camellia virágzik nevű egyedülálló anya életét meséli el Oh Dong-baek (Gong Hyo Jin) aki Ongsanba költözött és Camellia nevű bárot nyitott.

A 2019-es romantikus koreai drámák egyikét érdekes megnézni, mert az elmesélt történetek nagyon keresztezik az ember valós életét elvált szülő.

InformációWok of Love
Vélemények (véleményezők száma)88 (2008 szavazó) - AsianWiki
Időtartam-
MűfajRománc


Komédia

Az epizódok száma40 epizód
Kiadási dátum2019. szeptember 18
RendezőCha Young-Hoon


Kang Min-Kyung

JátékosKong Hyo-Jin


Kim Ji-Suk

Bónusz: A legjobb és legújabb koreai romantikus vígjátékok 2021-ben

A romantikus koreai drámák mellett, vicces vígjáték-elemekkel burkolva, számos népszerű koreai film is található hasonló műfajjal, amelyek nem kevésbé izgalmasak, mint a Drakor!

Nos, azok számára, akik ajánlásokat keresnek Koreai romantikus vígjátékok, csak nézd meg az alábbi cikk teljes áttekintését, banda!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát, ezek voltak néhány ajánlás Koreai dráma romantikus vígjáték ami lehetõség lehet arra, hogy a szabadidejében nézhessen, banda.

Érdekes történet és ismert koreai sztárok főszereplője, a fenti koreai dráma romantikus vígjáték nem fogja megbánni!

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found