szűk keresztmetszet magyarázata, itt lassítja a számítógépet!

A különféle számítógépes problémák közül a játékban a legelterjedtebb a szűk keresztmetszet. Annak ellenére, hogy a szűk keresztmetszetek nem csak a játék esetében vannak. Mi azonban maga a szűk keresztmetszet? Gyere, lásd a magyarázatot!

A PC problémái meglehetősen sokfélék. Ami gyakran előfordul, például a túlmelegedés, a szűk keresztmetszetek és mások. Ez a probléma természetesen nem teszi optimálisá a PC-t.

A különféle számítógépes problémák közül a szűk keresztmetszetek vannak a leggyakoribbak a játékban. Annak ellenére, hogy a szűk keresztmetszetek nem csak a játék esetében vannak. Mi azonban maga a szűk keresztmetszet? Gyere, lásd a magyarázatot!

  • Binning elmagyarázta, hogyan lehet kiválasztani a legjobb CPU-t, GPU-t és RAM-ot!
  • Magyarázat CPU gyorsítótár, gyorsabb RAM, mint DDR5!
  • Ping elmagyarázta, ez teszi az internetet stabilá!

A PC-ket lassúvá tevő szűk keresztmetszetek magyarázata

Fotóforrás: Kép: GoLeanSixSigma

A PC szűk keresztmetszete olyan esemény, amikor az egyik komponens megtart egy másik alkatrészt, így nem tud optimálisan működni. A mostani magyarázat révén arra lehet következtetni, hogy ezáltal a PC teljesítménye kevésbé optimális.

Mi maga a szűk keresztmetszet?

A szűk keresztmetszetek okai különbözőek. A PC-komponensek kiegyensúlyozatlan kiválasztásától kezdve az egyik hardver és mások károsodásának megkezdése.

Tökéletes megoldás a szűk keresztmetszetek leküzdésére

Fotó forrása: Kép: Engadget

Jaka korábban a szűk keresztmetszet több okát is elmagyarázta. Tudva, hogy miért, következtetéseket vonhatunk le a megoldásról. A legfontosabb természetesen a kiegyensúlyozott PC specifikációk kiválasztása.

Például egy processzor 800 ezer Rp-be kerül, természetesen nem lehet párosítani a VGA-val 10 millió Rp-ért. Ezenkívül párosítania kell a VGA-val 1 millió Rp-ért. Ha zavart, ne habozzon konzultálni.

Bónusz: Modern palacknyak-processzorok

Fotó jóvoltából: Kép: The Girlaxy

Ha elolvassa Jaka előző cikkét a magyarázattal kapcsolatban CPU gyorsítótárTudja, hogy a mai modern processzorok gyakran szűk keresztmetszetűek. Ennek oka az, hogy az adatok feldolgozására vár.

A feldolgozandó adatokat túl lassan adják meg, ezért a processzornak várnia kell. És a leglassabb, az merevlemez. A belső tárolás jelenleg a legnépszerűbb technológia, amelyet 1956 óta vezettek be.

A merevlemezek olyan régiek a technológiában, ha meg akarja oldani a processzor szűk keresztmetszetét, kezdje el annak használatával SSD. Tökéletesebbé tétele érdekében, ha nagy sebességű RAM-mal is keverhető. Megjegyzéssel vannak alapok.

Jaka fenti fenti magyarázata alapján a lényeg valójában az egyes komponensek teljesítményének egyensúlya. Kiegyensúlyozott alkatrész-teljesítmény mellett a számítógép optimálisan működhet.

Igen, mindenképpen olvassa el a kapcsolódó cikkeket is PC vagy más érdekes írás Andalas fia.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found