10 legjobb androidos kibővített valóság alkalmazás 2018-ra, amelyet ki kell próbálni

Biztosan tud vagy hallott már az AR technológiáról, más néven a kibővített valóságról, igaz? Az ApkVenue itt ajánlásokat nyújt a 10 legjobb AR Android-alkalmazáshoz, amelyeket 2018-ban meg kell próbálnia.

Biztosan hallottál a Pokemon GO játékról, igaz? Vagy játszottad? A játék az úgynevezett technológiát használja kibővített valóság (AR), hogy képes legyen kombinálni és felhozni a Pokemon szörnyeket a való világba.

Igen. Az AR technológia más szóval olyan technológia, amely képes virtuális objektumokat beépíteni a valós környezetbe. Ezúttal az ApkVenue tíz ajánlást fog megadni Alkalmazás kibővített valóság A legjobb Android amelyet 2018-ban ki kell próbálnia.

  • Mi a különbség a kiterjesztett valóság és a virtuális valóság között?
  • Az autótervezés valóban képes használni a kiterjesztett valóságot (AR)?
  • 5 legjobb Android kiterjesztett valóságos alkalmazás, a való világ élénkebb!

10 legjobb Android kiterjesztett valóság alkalmazás 2018

1. Google Sky Map

A Google Sky Map egy ilyen alkalmazás kibővített valóság a legrégebbi a Play Áruházban. Ez az alkalmazás egy olyan funkciót biztosít a felhasználók számára, hogy felfedezzék a világűröt az Android okostelefonjukról. Egyszerűen az ég felé mutatva okostelefonját, ez az alkalmazás megmutatja a bolygók, az égitestek helyét és a galaxisok állapotát.

Alkalmazások produktivitása Sky Map Devs LETÖLTÉS

2. Tintvadász

Tetoválásról álmodsz, de szüleid vagy a legközelebbi családod soha nem hagyta jóvá? Ne keverje össze. Az Inkhunter alkalmazással tetoválhat. Az AR technológiával ez az alkalmazás képes kihozni a tetoválás mintázatát a test azon részéről, amelyet szintén szeretne.

Alkalmazások termelékenysége INKHUNTER, Inc. LETÖLTÉS

3. Behatolás

Már jóval a Pokemon GO előtt ott volt az Ingress, amely az egyik legrégebbi klasszikus AR játék. Ez a játék megköveteli a játékosoktól, hogy mentse meg az emberiséget a rejtélyes energia veszélyeitől, amelyek világszerte elterjednek. A játékos szerepe két részre oszlik, nevezetesen A megvilágosodott és az Ellenállás.

Kalandjátékok NianticLabs @ Google LETÖLTÉS

4. Google Translate

Ismernie kell a Google egyik olyan funkcióját, amely képes lefordítani a világ szinte minden nyelvét. Még jobb, hogy a Google AR alkalmazás verzióban készítette a Google Fordítót. Ahogy a képen látható, lefordíthat bármilyen írást, amelyet bárhol talál.

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

5. Quiver 3D színező alkalmazás

Speciális alkalmazási színezés technológiával kibővített valóság? Remegjen a válasz. A felhasználók szabadon színezhetnek a környezet bármely tárgyát ezzel az alkalmazással. Ráadásul a Quiver egyéb funkciókat is kínál, például vetélkedőket, játékokat és elfog fénykép.

Alkalmazások termelékenysége QuiverVision Limited LETÖLTÉS

6. Antimosquito AR játék

Egy másik AR alkalmazás szuper szórakoztató játék formájában. Az antimosquito tökéletes az Ön szúnyogvadászainak. Fegyvereket kapsz a szúnyogok vadászatára és megölésére a lövöldözéssel, természetesen azzal, hogy először a szoba minden sarkába nézel.

Zanzara Games Browser Apps LETÖLTÉS

7. Kirándulás

Most már nem kell félnie a puccsoktól, vagy hiányolnia kell a meglátogatott helyekkel kapcsolatos információkat. Csak nyissa meg a Field Trip alkalmazást, és emeljen ki egy érdekes dolgot a meglátogatott helyen, majd az AR alkalmazás információt nyújt az adott helyről.

NianticLabs Productivity Apps LETÖLTÉS

8. Google Goggles

Szinte a Field Triphez hasonlóan a Google Googles nevű alkalmazás is rendelkezik hasonló funkcióval, amely információkat nyújt érdekes dolgokról (helyek, festmények, könyvek stb.), Amelyeket bárhol talál. Előnye, hogy ez az alkalmazás vonalkódokat és QR kódokat képes olvasni.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

9. AR GPS Compass Map 3D

Bár a GPS létezése óta régimódinak tűnik, az iránytű valójában egy fontos tárgy, amely nagyon hasznos az utazások irányításához. Azok számára, akik még mindig megbíznak egy utazást erre a tárgyra, ki kell próbálniuk az AR GPS Compass Map 3D nevű AR alkalmazást. A fenti képhez hasonlóan egy virtuális iránytű végigvezeti az utat az úticélig.

Apps Produktivitás CodeKonditor LETÖLTÉS

10. Augment 3D Augment Reality

Ez az AR alkalmazás azok számára alkalmas, akik el akarnak adni valamit, vagy akár az értékesítésben és a marketingben is birkózni akarnak. A Augment 3D Augment Reality képes megjeleníteni az eladni kívánt terméket, és információkat és oktatóanyagokat megjeleníteni az adott objektumból.

Termelékenységnövelő alkalmazások LETÖLTÉS

Ez tíz Alkalmazás kibővített valóság a legjobb az Android számára amelyet 2018-ban ki kell próbálnia, szerinte a fenti tíz közül melyik a legizgalmasabb és szeretné azonnal kipróbálni? Ne habozzon megosztani véleményét a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found