hatékony módszer a vírusok eltávolítására a számítógépről vírusirtó telepítése nélkül

A technológiai fejlődésnek köszönhetően mostantól képesek vagyunk víruskeresést végrehajtani anélkül, hogy víruskereső alkalmazást telepítenünk kellene. Szeretné tudni, hogyan? Nézze meg a teljes Jaka áttekintést.

A számítógépes vírus egy szoftver képes reprodukálni önmagát azzal a céllal, hogy beillessze magát egy programba vagy fájlba a számítógépen. Természetesen mindannyian tudjuk, hogy ez a vírus különféle problémákat okozhat, például a rendszer károsodása és így tovább, és ugyanolyan veszélyes, mint a Malware.

Jelenleg már van ilyen sok víruskereső alkalmazás amely felhasználható a különféle számítógépes vírusok elleni küzdelemhez. Néha azonban a felhasználók vonakodva telepíteni A víruskereső okok miatt a számítógépen vagy okostelefonon található víruskereső alkalmazások meglehetősen megterhelik a RAM-ot, különösen a kis RAM-kapacitású számítógépeken. Szerencsére a technológia fejlődésének köszönhetően most meg lehet valósítani szkennelés vírusirtó alkalmazás telepítése nélkül. Hogyan kell? Csak muszáj használja ki az online víruskereső szolgáltatások előnyeit. Az alábbiakban az ApkVenue részletesen elmagyarázza.

  • ÓVAKODIK! Ez a 14 legveszélyesebb vírus minden típusú Android okostelefonhoz
  • Hogyan készítsünk halálos vírust kevesebb, mint 60 másodperc alatt, 100% -os munka!

Hatékony módszerek a vírusok megszabadítására a számítógépről vírusirtó telepítése nélkül

1. MetaDefender Online szkenner

Az első online víruskereső szolgáltatás, amelynek segítségével víruskeresést végezhet vírusirtó alkalmazás telepítése nélkül, egy szolgáltatás használata MetaDefender.

  • Először azt kell tennie hozzáférjen az oldalhozMetaDefender.

  • Ezután meg kell Fájlok kiválasztása amelyet először beolvas és megvárja a folyamatot feltölteni kész fájlokat, majd válassza a szkennelési opciót.

Fotó forrása: Fotó: metadefender.com
  • Várjon, amíg a szkennelési folyamat befejeződik, és a lapon megtekintheti a szkennelés eredményeit Több szkennelés.
Fotó forrása: Fotó: metadefender.com
  • A Több szkennelés fül megtörténik az antivírusok listáját mutatja amely a feltöltött fájlok, valamint a fájl szkennelési eredményeinek beolvasására szolgál.
Fotó forrása: Fotó: metadefender.com
  • Te is információk megtekintése a fájl tetején van-e vírus vagy sem.
Fotó forrása: Fotó: metadefender.com
  • Ha a fájl vírussal fertőzött, akkor a zöld színű szkennelés ikon pirosra vált, és kiválaszthatja Fertőtlenít (az opciók mellett Újraszkennelés) az adatfertőtlenítők megsemmisítésére annak megakadályozása érdekében, hogy a rosszindulatú tartalom károsítsa a fájlokat.
Fotó forrása: Fotó: techviral.net

2. Kaspersky VirusDesk

A MetaDefenderen kívül használhatja a Kaspersky VirusDesk szolgáltatást is. Hogyan kell használni ezt az online szkennert is nem sokban különbözik a Meta Defenderrel.

  • Először azt kell tennie fájlok kiválasztása és feltöltése amelyet beolvas, majd válasszon egy lehetőséget Letapogatás.
Fotó forrása: Fotó: virusdesk.kaspersky.com
  • Várjon, amíg a beolvasási folyamat befejeződik.
Fotó forrása: Fotó: virusdesk.kaspersky.com
  • Később a beolvasási eredmények megjelennek alul, kiegészítve fájlnév információ és a használt fájl titkosítás típusát.

  • Ha a beolvasási eredmények nem kielégítőek, választhat Nem értek egyet a beolvasási eredménnyel üzenetet küldeni a fejlesztőnek, hogy nézze át a vizsgálat eredményeit.

Fotó forrása: Fotó: virusdesk.kaspersky.com

[bacspesial] veszélyes számítógépes vírusok és azok kijavításának módja, 10 típusú veszélyes számítógépes vírusok és azok leküzdésének módja [/ bacspesial]

3. VirScan

Egy másik alternatív online szkenner, amellyel fájlokat szkennelhet víruskereső alkalmazás telepítése nélkül VirScan.

  • Csakúgy, mint a két korábbi online szkennelési szolgáltatás, csak erre van szüksége hozzáférjen a VirScan webhelyéhez akkor először fájlokat feltölteni és ne felejtse el kiválasztani a Beolvasás lehetőséget.
Fotó forrása: Fotó: virscan.org
  • Várjon, amíg a vizsgálat befejeződik, és készen áll információkat láthat a fájlok beolvasásának eredményeiről alul egészítse ki a feltöltött fájlok beolvasására használt vírusirtók listáját.
Fotó forrása: Fotó: virscan.org

A fenti három módszeren kívül a vírusokat a következő paranccsal is eltávolíthatja:

attrib -r -s -h / s / d *. *

A fenti parancs megteszi felhozza a teljes fájlt amelyik a választott meghajtón van (pl. E :). Ezután legközelebb keresni kell autorun.inf fájl vagy kiterjesztéssel rendelkező fájlok .tinta és fájlokat .alkalmazás akinek a neve ismeretlen vagy nem ismeri fel. Ez egy vírusfájl, és csak muszáj írja be a rövid parancsokat hogy törölje.

del autorun.inf

Ez volt az hogyan lehet megszabadulni a vírusoktól antivírus használata nélkül. Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét! Ha nem szívesen telepít víruskeresőt számítógépre vagy okostelefonra, használja a fenti három online víruskeresőt végezzen törlést CMD-n keresztül természetesen ez megkönnyíti számodra a különféle adatok biztonságának ellenőrzését a számítógépes eszközödön.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found