hogyan streamelhetsz YouTube-videókat, annak ellenére, hogy rossz a kvóta

A video streaming a Youtube-on szórakoztató, olyan mértékben, hogy elfelejti az internetkvótáját. Így van a YoutuTube Video streaming, annak ellenére, hogy rossz a kvóta.

Trendek folyam videók a YouTube-on valóban nagyon élvezetes szórakozás. Ráadásul most Indonézia szuper gyors internetszolgáltatást élvez 4G LTE. Tehát ez teszi a tevékenységet folyam a videó egyre folyékonyabb és minimális pufferelés.

Annak ellenére, hogy a videók megtekintése a YouTube-on szórakoztató, ne felejtse el, hogy az internetes adatcsomag-kvótája korlátozott. Kivéve, ha ezeket a tevékenységeket kapcsolat használatával végzi Ingyen wifi. Tehát azoknak, akik még mindig kénytelenek megnézni folyam videó okostelefonon, bár a kvóta korlátozott, JalanTikus megadja a tippeket.

  • Hogyan streamelhetünk YouTube-videókat, annak ellenére, hogy a kvóta gyenge
  • Itt van a 10 leghíresebb YouTube-felhasználó Indonéziában
  • 7 módszer a YouTube-videók letöltésére a legújabb 2020-as laptopon, egy kattintással praktikus!

Hogyan streamelhetünk YouTube-videókat, annak ellenére, hogy a kvóta gyenge

Töltse le és telepítse a legújabb Opera Mini-t

Opera szoftver Böngészőalkalmazások letöltése Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

Az Opera nemrégiben jelent meg frissítés újdonság az Opera Mini böngésző alkalmazás számára az Android számára. Az Opera új funkciót kínál, ahol megtekintheti / megtekinthetifolyam videó a gyenge kvóta vagy a lassú internetszolgáltatás ellenére. Ezek a tulajdonságok Video Boost, amely intelligensen csökkenti a videó adatok méretét az idő felgyorsítása érdekében Betöltés és csökkenteni pufferelés. Tehát jelentősen megtakarítja az internetes kvóta felhasználását. Így kell használni:

A Video Boost engedélyezése

  • Először nyissa meg az Opera Mini alkalmazást, majd válassza a jobb alsó sarokban az Opera logót. Módosítsa a módot, és válassza a lehetőséget magas mód, valamint a pipa funkciókat video boost.
  • Most lépjen a beállítások menübe, válassza ki elrendezés.
  • Akkor váltstabletta'.

TARAAA !!! Most már tudod Youtube ria annak ellenére, hogy szegény a kvóta. Annak ellenére, hogy a videó minősége drasztikusan csökkent, nem rossz, hogy fontos, hogy meg tudja menteni a kvótáját, igaz?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found