ha nem sikerül ezen a teszten, az azt jelenti, hogy hajlamosak vagytok azonos neműek szeretni

Manapság az LMBT-közösség és az LMBT-támogatók közösségének elterjedésével úgy tűnik, hogy a közösség részt vesz az LMBT támogatásában. De magának van LMBT-hajlama vagy sem? Mondja el a következő LMBT-teszt segítségével.

Manapság az LMBT-közösség és az LMBT-támogatók közösségének elterjedésével úgy tűnik, hogy a közösség részt vesz az LMBT támogatásában. De magának van LMBT-hajlama vagy sem? Gyerünk, mondd el az igazat LMBT teszt a következő.

A Wikipédia szerint LMBT maga a rövidítése Leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű. Ezt a kifejezést az 1990-es évek óta használják a meleg közösség kifejezés helyettesítésére, mert ez a kifejezés inkább az említett csoportokat reprezentálja. Az LMBT-vel kapcsolatos kérdések forró csapásnak tűnnek a társadalomban, saját véleménye szerint vannak-e meleg hajlamai? Ha nem sikerül ezen a teszten, az azt jelenti, hogy azonos neműek (LMBT) hajlamosak.

  • Nem csak a LINE-ről kiderül, hogy a WhatsApp-nak vannak meleg hangulatjelei is!
  • MEGDÖBBENTŐ! A meleg matrica miatt sokan felhagynak a LINE használatával!
  • 4 alkalmazás, amely megakadályozhatja, hogy szexuális bűnözés legyen

Ha nem sikerül ezen a teszten, az azt jelenti, hogy hajlamosak vagytok azonos neműek szerelmesei lenni

(Példa az LMBT-tesztre)

Vistriai egy személyes weboldal, amelyet nemzetiségi polgárok (vagy csoportok) birtokolnak Észtország. Hobbija, hogy teszteket és vetélkedőket készítsen, majd megossza különböző témákban végzett kutatásainak eredményeit. Magán a Vistriai weboldalon nem csak az LMBT tesztet találja meg (Kinsey skála teszt), de szintén Pszichopata teszt; "Gaydar" teszt; Meleg teszt; és Minnesotai többfázisú személyiségleltár egyenértékű skálák. A weboldalra való belépéshez látogasson el linkvistriai.com.

LMBT teszt: Kinsey skála teszt

Ha kíváncsi arra, hogy vannak-e LMBT-hajlamai, akkor kiegészítheti kíváncsiságát a Vistriai webhely által biztosított Kinsey-skála tesztnek nevezett LMBT-teszt elvégzésével. Az LGBT-teszt, a Kinsey-skála teszt végrehajtásának lépései:

  • Lépjen be a webhely oldalára Vistriai rész Kinsey skála teszt. Könnyebb egyszerűen rákattintani az általunk megadott linkre.

  • Adja meg az életkort és a nemet saját maga szerint.

  • Válaszoljon az LMBT tesztben feltett kérdésekre.
  • Kattintson a gombra Pontszám ha biztos a válaszában. Vagy megnyomhatja Kattints ide ha még mindig kétségei vannak, vannak olyan válaszok, amelyekre még nem érkezett válasz. Ha még nem válaszolt minden kérdésre, akkor előfordulhat, hogy a megjelenő LMBT-teszt eredményei nem egyeznek, vagy nem tükrözik Önt ..
  • Tehát, ha biztos a válasz tartalmában, azonnal kattinthat Pontszám, akkor megjelennek az LMBT-teszt eredményei. Íme egy példa:

Meleg teszt: Meleg teszt

A fenti LGBT-vizsgálattal ellentétben a Meleg tesztnek nevezett meleg teszt pszichológiai tesztként szakosodott, amely segít megismerni szexuális irányultságát. Könnyedén elvégezheti ezt a meleg tesztet. Csak meg kell különböztetnie az arckifejezéseket a következő Vistriai weboldal által biztosított fényképeken. Ez a meleg teszt nem az egyetlen meghatározó személyiséged számára. Tegye ezt a meleg tesztet a lehető legkönnyebbé.

A meleg teszt elindításához a következő linken keresztül adhat meg: //vistriai.com/gaytest.

  • Az alábbiakban bemutatunk néhány példát a meleg teszt kérdéseire:
  • Meleg teszt eredményei:

Szóval, mivel foglalkozol? Ön egyike azoknak, akik hajlamosak azonos neműekre az LMBT-teszt és a fenti melegvizsgálat elvégzése után? Ha mersz Ossza meg válaszod az alábbi megjegyzések oszlopban! : D

Hitelek:


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found