hogyan lehet online értékesíteni tőke és 2021-ben bestseller nélkül

Az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan lehet online értékesíteni tőke nélkül különböző platformokon, például a Facebookon, a LINE-n, az Instagramon a Tokopedia és a Bukalapak számára. Gyerünk, kezdj el online értékesíteni!

Számos előnye van, ha online értékesíthet. Ennek oka az, hogy most bármit könnyen eladhat online. Ennek eredményeként sok ügyfelet érhet el, ha tudja, hogyan kell online értékesíteni.

Az online értékesítésről nem kevésbé fontos, hogy tudnia kell azt is, hogyan lehet online árusítani tőke nélkül, legyen az a piacon vagy a SosMed. Az ilyen értékesítési stratégiának is aggodalomra kell okot adnia.

Tehát, hogy online árusíthasson és sok vásárlóval rendelkezzen, fontos a termékkutatás elsajátítása is. A cél, így online értékesíthet, és a termékeket a célpiac részesíti előnyben.

Az ApkVenue ezúttal elmagyarázza, hogyan lehet online értékesíteni a SosMed-ben és a piacon. Ezenkívül annak érdekében, hogy az online értékesítés jól eladhasson, Jaka tippjei az online értékesítés kutatásához is alaposan kihámozódnak.

A legkeresettebb online értékesítési tippek tőke nélkül kezdőknek

A legkeresettebb online értékesítések valóban gondos előkészítést igényelnek. Biztosan nem akar online értékesíteni, majd azonnal elhagyni, mert nem elégíti ki az ügyfeleket.

Az online értékesítés olyan, mint egy maraton futása. Olyan vállalkozás lesz belőled, amely hosszú távú előnyök reményét reméli. Ezért kérjük, hogy a vevői elégedettség a fő követelmény.

Annak érdekében, hogy igény szerint eladhasson online, az ApkVenue tőke nélküli online értékesítési tippeket írt, és lehetősége van arra, hogy jól eladjon a piacon. Gyere, nézd meg, amíg elkészül, OK!

1. Ismerje fel a célpiaci problémát

Az online értékesítés során először a piac igényeire kell figyelni. Valaki vesz egy terméket, mert szüksége van rá.

Az ApkVenue nagyon reméli, hogy egyszerű kutatást végezhet a célpiac problémáinak azonosítására. Gondolom, van egy problémájuk, amiben segíthet bizonyos termékekkel.

Például egy szoptató anyának nehéz sokszor cserélnie a pelenkát. Nagyon szüksége van egy pelenkára, amely sokszor képes felszívni a baba pisilését és biztonságos.

Tehát innen megtalálta az anya problémáját. Ezután minőségi és megfizethető terméket kell találnia a probléma megoldására.

2. Ismerje fel a termék egyediségét

Az online értékesítés előtt a második lépésnek meg kell határoznia a piacon lévő termékeket. Ezután végezzen értékelést a potenciális célpiac megkérdezésével.

Mivel Jaka példát hozott a baba pelenkák problémájára, meg kell próbálnia információkat találni az anyák elvárásairól azzal kapcsolatban, hogy milyenek a minőségi pelenkák. Rögzítse részletesen igényeiket, kezdve a minőségtől a kívánt árig, igen.

Ez a lépés nagyon hasznos a vásárlói elégedettség mérésére a minőség és a vásárlóerő szempontjából. Nos, innen megtudhatja azt is, hogy egy csecsemő hányszor pisil és így tovább.

3. Hozzon létre egy leányvállalati listát

Miután elvégezte az 1. és 2. lépést, akkor csak keresse meg a megfelelő terméket. Több terméket felsorolhat, majd prioritásokat állíthat be.

Nos, akkor választhat egy kapcsolt terméket, más néven a terméket a közvetítéshez. Vagyis csak nagykereskedelem nélkül kell ajánlania a terméket. Miután eladta, még százalékos jutalékot is kap.

4. Keressen meg egy releváns vevői közösséget

A célpiacról beszélve, mint az anyák, bizonyára van egy bizonyos közösségük, amely a családgondozással kapcsolatos oktatáshoz kapcsolódik. Nos, csatlakozhat a közösséghez.

Miután megismerte azt a közösséget, amely releváns annak a terméknek, amelyet online fog értékesíteni, tájékozódjon arról, hogy melyek a legtöbb csevegés. Nos, így egyre inkább ki tudja ásni a problémáikat.

5. Válasszon témát és kommunikációs stílust

Az eladás szorosan kapcsolódik a kommunikációhoz. Az ApkVenue nagyon ajánlja, hogy ismerje a célpiac kommunikációs stílusát.

Például van egy célpiac az anyák számára. Amit meg kell tanulnia, az üdvözlő szavak vagy nyelvi kifejezések használata. A cél az, hogy az eladó és a vevő csevegjen.

6. Célzott oktatás a közösségi médiában

Most már tudja a célpiac problémáinak, elvárásainak és kommunikációs stílusának részleteit. Ezután aktívnak kell lenned a közösségi médiában.

Ehhez elő kell készítenie a célpiac problémáival kapcsolatos oktatási tartalmat. A termék vásárlása előtt ki kell építenie a bizalmukat.

Ütemezzen rendszeres közösségi média bejegyzéseket. Minél többet osztasz meg rendszeresen hasznos tartalmat, annál több potenciális vásárló kezd el bízni benned. Ezután készen áll az online értékesítésre tőke nélkül.

7. Hozzon létre egy weboldalt

Lehet, hogy ez a hetedik lépés nehéz lesz, ha nem szokta használni a webhely médiáját, például a blogokat. Nyugi, mert nem vagy egyedül.

Manapság nagyon sok szolgáltatás nyújt weboldalkészítést. Valójában ingyen elkészítheti.

Ingyenes weboldalt szerezhet a blogger.com szolgáltatás használatával. Rendszeresen készítsen oktatási írást, hogy sok látogatója legyen a weboldalnak.

Nos, sok olyan látogatóval együtt, akik hisznek az Ön webhelyén található információkban, a weboldalon keresztül a legnépszerűbb online értékesítés lehetősége még nagyobb.

Ráadásul az ügyfeleket egész Indonéziában érheti el. Nagyon klassz, igaz?

8. Beszámolók gyűjtése

A bizalomnak bizonyításra is szüksége van, kérem. Nemcsak termékeket kínál, hanem a célpiac is magabiztosabb a termék megvásárlásában, ha van ajánlás.

Saját ajánlásait beszerezheti a termékeket szállító beszállítóktól. Csak annyit kell tennie, hogy kérjen példákat az ajánlásokról, amelyeket megmutat a potenciális vásárlók számára.

9. Tegyen olyan ajánlatokat, amelyeket nehéz visszautasítani

Az online értékesítés hatékony módja az, hogy jónak kell lennie olyan ajánlatok megtételében, amelyeket a potenciális vásárlók számára nehéz visszautasítani. Úgy tűnjön, mintha veszteséget éreznének, ha nem tőled vásárolják meg a szükséges termékeket.

Ennek érdekében az ApkVenue tanácsokat ad a technikák elsajátításához szövegírás és záró. Mindkét online értékesítési technika nagyon hasznos lesz az értékesítés növeléséhez. Komolyan!

Hogyan lehet online értékesíteni tőke nélkül?

Fotó forrása: Warranteer

Minden online eladó sikeres akar lenni és online eladni. Ezeket az ideálokat a legújabb online értékesítési ismeretek elsajátításának is kísérnie kell.

Az alábbiakban az ApkVenue különféle egyszerű és praktikus online értékesítési módszereket ír le felület Megbízható. Cekidot!

Hogyan lehet online eladni a Facebookon

A Facebook az egyik legnépszerűbb közösségi média a világon. Az ApkVenue azt ajánlja, hogy ne hagyja ki a Facebookot az online értékesítés eszközeként.

A lépések valóban egyszerűek. Jaka azonnal elmagyarázta hogyan lehet online eladni a Facebookon tőke nélkül a következő lépésekkel.

1. Hozzon létre érdekes bejegyzéseket

Fotóforrás: Shopify

Milyen termékeket szeretne eladni az interneten, akár személyes Facebook-fiókkal, akár egy kifejezetten létrehozott bolti fiókkal, természetesen minden bejegyzésben érdekes tartalmat kell tartalmaznia.

Győződjön meg arról, hogy a tartalom jó fotók-e, felirat és a bejegyzésben szereplő minden részlet érdekli az embereket az áru megvásárlásában.

2. Legyen következetes a termékek kiküldésében

A jó tartalom mellett természetesen következetesen meg kell tenniepost az eladási cikkeket egy bizonyos ideig.

A hitelesség növelése mellett a rendszeresen feltöltött bejegyzések olyan barátokat is elérhetnek, akiknek esetleg nem volt idejük megnézni a korábbi feltöltéseket. Ennek eredményeként elérheti a legkeresettebb online értékesítéseket.

3. Ingyenes vagy fizetett promóció

Miután jó tartalma van és rutinszerűenpost, ingyenes vagy fizetett promóciókat tehet.

Ha nem akar pénzt költeni, felvehet további barátokat a Facebookra, vagy csatlakozhat különféle aktív csoportokhoz, amelyek nagyjából érdeklődnek az áru iránt.

De ha fizetett promócióra vágyik, használhatja a Facebook hirdetések funkciót a kívánt hirdetésnek megfelelő költséggel.

Ezen felül használhatja a barátok hozzáadásával kapcsolatos szolgáltatásokat is. Csak annyit, hogy a stratégia pénzbe kerül a kívánt barátok számának megfelelően.

Hogyan lehet online értékesíteni az Instagramon

A Facebookon kívül az Instagram ma már az egyik legnépszerűbb közösségi média is. Tehát ezt a közösségi médiát természetesen nem szabad kihagyni.

Az Instagram használata valóban alkalmas online értékesítésre. Valójában sok híresség használja az Instagram-fiókokat a promócióhoz.

A módszer nagyon egyszerű. Csak nem követed hogyan lehet online értékesíteni az Instagramon lent, igen:

1. Hozzon létre Instagram-fiókot

Fotó forrása: Brey.co/Instagram

Azok számára, akik komolyan gondolják az Instagram-értékesítést, először létre kell hoznia egy speciális fiókot az üzletéhez vagy szolgáltatásához.

Hozzon létre egy fiókot névvel, fotóval egy érdekes életrajzhoz. Emellett ne felejtsd el, hogy mindig készen állsz arra, hogy érzékeny adminisztrátor legyél.

2. Találj sok követőt

Fotó forrása: Brey.co/Instagram

Minél több ember követi a fiókját, természetesen annál több potenciális vásárló. Ehhez hívja meg barátait és rokonait kövesse azt a számlát.

Először kövesse a lehetséges számlákat, vagy ha érdekel az árucikk. Vagy használhatja az értékesítési szolgáltatásokat követők és kedvelők számára is.

3. Hozzon létre érdekes bejegyzéseket

Fotóforrás: Brey.co/Instagram

Amellett, hogy sok van követői, visszajöttél érdekes tartalmat kell létrehoznia és előkelő ahhoz, hogy meg tudja győzni az embereket, hogy meg akarják vásárolni az árut.

Fotóminőség, felirat felhasználásra hashtagek tehát az Instagram sikeres értékesítésének fontos tényezője.

4. Adjon kedvezményeket vagy vonzó promóciókat

Fotó forrása: Brey.co/Instagram

Akit nem ugyanaz a név érdekel kedvezmények és promóciók? Alkalmanként vonzó árengedményeket és promóciókat kell biztosítania az áruk számára, hogy az online értékesítései jól eladjanak.

Különösen, ha új eladó vagy, a vonzó promóciók minden bizonnyal felkeltik az embereket a vásárlás iránt, és később hűséges ügyfelekké válnak!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet online értékesíteni a LINE-on

LINE ami egyébként egy alkalmazás csevegés Sokan a legjobban használhatják termékeik online értékesítésére is. A különféle elérhető funkciókkal a következő lépéseket kell megtenni hogyan lehet online értékesíteni a LINE-on.

1. Használja a LINE @

Fotóforrás: Maceffort / LINE

Telepítenie kell LINE @ alkalmazás amelyet azok számára hoztunk létre, akik a LINE használatával akarnak üzleti tevékenységet folytatni.

Ez az alkalmazás olyan funkciót biztosít, ahol az áruházi fiókhoz felhasználónév kerül rendelésre "@" előtag. Emellett a számládon lévő barátok ugyanazt jelentik, mint követői.

@ Sor letöltése

2. Hozzon létre Post-és vonzó promóciók

Fotóforrás: Maceffort / LINE

Ugyanez a Facebook és az Instagram használatával, akkor is meg kell tartalom előállítása ez mindenki számára vonzó post- amit te készítettél.

Minőségi fotók kíséretében felirat vonzóak azok az elemek, amelyeket teljesítenie kell.

3. Promóció használata Üdvözlő üzenet és Adásüzenet

Fotó jóvoltából: Maceffort / LINE

A LINE @ használatának egyik előnye a jellemzői üdvözlő üzenet és adásüzenet interaktívabb.

Használja ezt a két funkciót az eladott termékek reklámozásához, vagy ha vannak vonzó promóciók, amelyeket át szeretne adni.

Hogyan adjunk el online a Tokopedián

Tokopédia az egyik legjobb online vételi és eladási oldal Indonéziában. Ezt a weboldalt akkor kell használnia, ha valóban üzleti tevékenységet szeretne folytatni, más néven online kereskedelem. Itt vannak a lépések hogyan lehet online értékesíteni a Tokopedián:

1. Regisztráció (Számla létrehozása)

Csak fel kell lépnie a Tokopedia webhelyére vagy alkalmazásába, majd regisztrálnia kell a regisztrációs álnevet egy e-mail fiók, Facebook vagy más fiókbeállítások segítségével.

Ezt követően a telefonszámának megadásával kéri, hogy ellenőrizze a fiókját. Csak kövesse az utasításokat, igen!

2. Nyisson üzletet

Fiókja után azonnal megnyithatja saját üzletét. Igen, készítsd el érdekes névvel, fényképpel és leírással, hogy a Tokopedia látogatói érdeklődjenek az üzleted mellett.

3. Írja be a terméket

Az üzlet megnyitása után elkezdheti megadni az árut. A többihez hasonlóan érdekes tartalmat kell létrehoznia mind az eladott termékek fényképei, mind a leírások alapján. Ne felejtse el vonzó promóciókat is hozzáadni egy bizonyos időkereten belül.

4. Végezzen tranzakciókat

Csak meg kell várnia egy érdeklődő vevőt, majd tranzakciót kell végrehajtania, miután a vevő úgy dönt, hogy megrendeli valamelyik árut. Küldje el az árut a vevőnek, ekkor megkapja a pénzt a fizetésből.

Alkalmazások termelékenysége Tokopedia LETÖLTÉS

Hogyan lehet online eladni a Bukalapakon

A Tokopedia mellett a Bukalapak az ország egyik legjobb online vételi és eladási oldala is. Már idős korában használnia kell a Bukalapakot, ha online üzletet szeretne folytatni.

Itt vannak a lépések hogyan lehet online eladni a Bukalapakon:

1. Regisztráció (Számla létrehozása)

Először hajtsa végre a regisztrációt e-mailje vagy Facebook-fiókja segítségével. Miután a regisztráció sikeres volt, azonnal megnyithatja saját standját a kívánt névvel, fényképpel és érdekes leírással.

2. Áruk értékesítése

Az árut belehelyezheti az általad készített standokba. Ismét készítsen fényképeket, leírásokat és vonzó promóciókat, hogy vonzza a potenciális vásárlókat.

3. Tranzakciók kezelése és áruk küldése

Miután a vevő felkeltette érdeklődését és megrendelte a cikkét, kezelje a tranzakciót az elem elküldésével. Ne hagyja, hogy az áruk típusától, méretétől, kivitelétől a címzett címére történő szállítás során hibák legyenek.

4. Fizetés fogadása

Miután az áru megérkezett a vevőhöz, pénzt kap az eladott áruk fizetéséből. Ne feledje, hogy a vevő visszavetheti a pénzt, ha a kapott tétel nem egyezik meg a megrendeltvel.

Alkalmazások termelékenysége OpenLapak LETÖLTÉS

Hogyan lehet online értékesíteni az OLX-on

Különösen azok számára, akik nem használt, de használatra alkalmas használt tárgyakat szeretnének eladni, vagy akik csak a zsebpénzt szeretnék növelni holmik eladásával, akkor az OLX a megfelelő hely az Ön számára.

Itt az ApkVenue ismerteti az eljárást hogyan lehet online értékesíteni az OLX-on:

1. Hozzon létre egy OLX-fiókot

Regisztráljon vagy hozzon létre fiókot az OLX használatával e-mail vagy Facebook Ön. Ez a fiók hasznos a használt áruk értékesítésére szolgáló hirdetések készítéséhez.

2. Hozzon létre egy hirdetési címet

Az értékesítési folyamat megkezdéséhez először meg kell tennie hozz létre hirdetési címet az eladott árukért. Próbáld meg minél vonzóbbá tenni a címet, de még mindig távol a potenciális vásárlók megtévesztésének benyomásától.

3. Válasszon egy kategóriát

Miután elkészítette a hirdetés címét, ki kell választania, hogy melyik kategória megfelelő és megfelelő az Ön által eladott termékekhez. Ez a kategória nagyon fontos megkönnyítik a leendő vásárlók számára keresse meg az árut.

4. Töltse ki a leírást

Töltse ki a leírást az áruval kapcsolatos teljes információkkal együtt. Ne felejtsen el, készítsen érdekes fotókat és részleteket, hogy világosan leírja az árut a potenciális vásárlók számára.

5. Teljes személyes adatok

Töltse ki személyes adatait egy elérhetőség megadásával. Tartsa állapotában gyors válasz hogy a leendő vásárlók magabiztosabbak legyenek és a tranzakciós folyamat gyorsabban menjen végbe.

Alkalmazások termelékenysége Tokobagus LETÖLTÉS

Ez egy gyűjtemény hogyan lehet online értékesíteni a legteljesebb tőke nélkül különféle közösségi médiában és online vételi és eladási oldalakon. A megfelelő stratégia és a sok tanulás révén ügyesebbé válik az online értékesítés.

Most már nincs oka annak, hogy megzavarodjanak arról, hogyan lehet online eladni tőke nélkül. Próbáljon tovább, és sok sikert!

Olvassa el Nabila Ghaida Zia online cikkekkel kapcsolatos cikkeit is


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found