hogyan lehet böngészni hirdetések nélkül az Androidon, egyszerű és gazdaságos

Időnként bosszant bennünket az a sok hirdetés, amely akkor jelenik meg, amikor az Android böngészőjének használatával vagyunk elfoglalva. Ehhez ezúttal az ApkVenue ad tippeket, hogyan lehet hirdetések nélkül böngészni az Androidon.

Böngészés az egyik olyan tevékenység, amelyet az okostelefon-felhasználók gyakran végeznek. Bár a böngészőhasználat szintje csökkent a saját alkalmazásokat létrehozó webhelyek és közösségi média miatt, a böngészőt továbbra is különösen az új webhelyek böngészése során használják.

Sajnos néha bosszankodunk a megjelenő hirdetések száma amikor jó böngészést folytat az Android böngészőjével. Amellett, hogy bosszantóak, a megjelenő hirdetések gyakran felzárkóznak okostelefonjainkhoz.lemaradás ezzel visszatartva minket az oldal további felfedezésétől.

Ehhez ezúttal az ApkVenue ad tippeket, hogyan hogyan lehet böngészni hirdetések nélkül az Androidon.

  • Hogyan lehet biztonságosan böngészni Androidon, tudnia kell az okostelefon-felhasználóknak!
  • 5 hűvös eszköz a biztonságos böngészéshez és hackelés elleni
  • Böngészni szeretne a Halalban? Próbálja ki a Greetings Browser Deh-t!

Hogyan lehet böngészni hirdetések nélkül az Android rendszeren

Fotó forrás: Forrás: Marketing Land

Nem kell bosszankodnia vagy attól tartania, hogy okostelefonja késni fog böngészés közben, mert ez az egy tipp garantáltan szórakoztató és izgalmas böngészést tesz lehetővé reklámzavarok nélkül. Húzódás nélkül kövesse az alábbi lépéseket az Ön Android rendszerén.

1. Telepítse a Power Browser alkalmazást

Az első lépésként először telepítenie kell a "Power Browser - Fast Internet Explorer" nevű böngészőt. Ezt a böngészőt ingyen megtalálhatja és telepítheti a Google Play Áruházban.

Telepítés: Power Browser

2. Nyissa meg az alkalmazást

A böngésző telepítése után azonnal folytathatja a következő lépést, nevezetesen az okostelefon alkalmazáslistájában már szereplő böngésző megnyitásával.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Írja be a webcímet

Írja be azt a webcímet, amelyre böngészni szeretne. Miután felkerült a weboldalra, figyeljen az okostelefon képernyőjének jobb alsó sarkában található pipával ellátott pajzs ikonra. Kattintson az ikonra.

4. Kapcsolja ki vagy blokkolja a hirdetéseket

Engedélyezze a hirdetések blokkolását ezeken a weboldalakon az ikon csúsztatásával a menü jobb oldalán "Adblocking"A fenti képen látható módon. Kész! Most az a weboldal, amelyre törekszik, hivatalosan hirdetésektől mentes.

Ez az útmutató hogyan lehet böngészni hirdetések nélkül az Androidon. Most élvezheti az internet böngészését anélkül, hogy félne attól, hogy a reklám megszakítja. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found