8 legjobb alternatív WhatsApp Messenger alkalmazás az Android 2017-hez

A WhatsApp mellett számos alternatív Messenger alkalmazás.

Lassan, de biztosan az olyan szolgáltatások, mint az SMS és az MMS, amelyekről korábban azt mondták, hogy az emberek gyakran használják üzenetek küldésére, mostanában felhagynak. Minden az alkalmazás során kezdődik azonnali üzenetküldő mint az AOL-t, még jobban kezdik fejleszteni. És most sok hasonló alkalmazás kínálja az üzenetek küldésének vagy a telefonálás kényelmét.

Egy alkalmazás hírnök a legelterjedtebb manapság a WhatsApp. A könnyű és az adatok mentése mellett a WhatsApp számos nagyon hasznos funkcióval rendelkezik, mint például videohívás valamint különféle küldés fájlokat. Nos, ha eleged van a WhatsApp-ból, akkor minden, akkor 8 alkalmazás hírnök Kipróbálhatja ezt a WhatsApp alternatívát. Cekidot!

  • 10 titkos dolog, amit tehet a Facebook Messenger alkalmazással
  • Hogyan telepítsük a Messenger Lite alkalmazást Android-ra, kvóta és akkumulátor mentése!
  • Hogyan készítsünk lebegő csevegési értesítéseket, mint például a Facebook Messengeren

8 legjobb WhatsApp alternatív Messenger alkalmazás az Android 2017-hez!

1. Különbség

A viszály vitathatatlanul alkalmazás hírnök legjobb a játékosok. Miért? Mivel ennek az alkalmazásnak van támogatása cross-platform Között okostelefon és egy PC-t is. Az alkalmazás hangcsevegést, szöveges csevegést, GIF-támogatást és egyebeket is tartalmaz. Az alkalmazás felhasználói saját igényeik szerint saját szervereket is létrehozhatnak, vagy másokhoz csatlakozhatnak. Kezdetben ezt az alkalmazást diákoknak szánták játékosok. Egyesek azonban csevegési helyként használják a szervezetük számára a könnyű hangcsevegési képességek miatt.

2. FB Messenger Lite

A Facebook Messenger egy ilyen alkalmazás hírnök legnepszerubb. A Facebooknak kétféle alkalmazása van erre. A szokásos tartalmazza az összes olyan funkciót, mint a csevegőfej, videohívás, matricák és egyebek. Eközben a Lite verzió csak egy normál csevegőalkalmazás, amely hanghívási funkcióval rendelkezik. Sajnos ezt az alkalmazást most kezdik bosszantó hirdetések sújtani. Ezt az alkalmazást azonban még mindig széles körben használják az emberek, mert könnyű és megtakarítja az adatokat.

3. Google Allo és Hangouts

A Google Allo és a Google Hangouts két alkalmazás hírnök a Google készítette. Az Allo a legújabb. Az Allo integrálva van a Google Segéddel és a szokásos dolgokkal, például matricákkal, GIF-támogatással és egyebekkel. Az Allo támogatja a Google Duót, valamint a privát csevegést is, ha használni szeretné. Eközben a Google Hangouts egy régebbi alkalmazás. Plusz az, hogy ennek az alkalmazásnak van támogatása cross-platform között PC és okostelefon. A Hangouts rendelkezik videocsevegéssel, hangcsevegéssel és néhány más szórakoztató funkcióval is.

4. Kik

A Kik az alkalmazás hírnök más népszerű. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyedi nevet válasszon, és ne valódi nevet vagy telefonszámot. Így személyesebb benyomást kelthet a jellemzőiről. Ez az alkalmazás szintén nagyon népszerű játékosok Klánok összecsapása vagy mások. A Kik tartalmaz matricákat, hangulatjeleket, csoportos csevegéseket, videocsevegéseket, témákat és tervezési anyagokat is. Ez az alkalmazáson belüli vásárlás csak további matricák és egyéb hasonló dolgok vásárlása.

5. Laza

A Slack egy olyan alkalmazás hírnök amelyeket jobban használnak üzleti célokra. Ez az alkalmazás nagyon tiszta megjelenésű és témájú, így könnyen használható. A lazaság az alkalmazások támogatásával is jár harmadik fél mint a Giphy, a Google Drive, az Asana és más produktív alkalmazások. A felhasználók több szerverhez is csatlakozhatnak a Slack-en. Mondhatni, a Slack a Discord professzionálisabb változata. Csakúgy, mint az alkalmazás hírnök mások, a Slack szintén egy ingyenes alkalmazás, amely letölthető a PlayStore-ról és az AppStore-ról.

6. távirat

A távirat egy olyan alkalmazás hírnök a legnépszerűbb adatvédelmi kérdésekben. Az alkalmazás 256 bites AES, 2048 bites RSA titkosítást és még sok mást tartalmaz. Az ilyen dolgok a Telegram-ot alkalmazásgá teszik hírnök a mai napig a legbiztonságosabb. A távirat megosztási funkcióval rendelkezik fájlokat, jóváhagyás cross-platform, csoportos csevegések, GIF-támogatás és még sok más. Ez az alkalmazás növekszik a népszerűségével együtt, amely nagyon gyorsan számít. Indonéziában ezt az alkalmazást széles körben használják a WhatsApp alternatívájaként is.

7. Viber

A Viber kevésbé ismert több országban, így Indonéziában is. Ez az alkalmazás azonban továbbra is szerepel az alkalmazásban hírnök legnepszerubb. A Viber teljes körű élményt nyújt az üzenetküldés terén, ideértve az üzenetek küldését, a hívások kezdeményezését, a privát beszélgetéseket, a csoportos beszélgetéseket, a videoüzeneteket, a videocsevegéseket és egyebeket. Az alkalmazás tartalmaz néhány extrát, például matricákat, híreket a világ minden tájáról és még sok minden mást. Sajnos ez az alkalmazás meglehetősen nehéz az alkalmazáshoz képest hírnök hasonló.

8. VONAL

Az utolsó a LINE. A LINE egy olyan alkalmazás hírnök amelyet először 2011-ben indítottak el. Ez az alkalmazás sokféle közös tulajdonságot tartalmaz a üzenetküldés például szöveges csevegés, hangcsevegés, videohívás. A LINE egyik előnye, hogy a matricák meglehetősen sokfélék és változatosak. Néhány matrica ingyenes, de néhány fizetett. Ezenkívül ez az alkalmazás is támogatja cross-platform mind az Android, mind a Windows számára.

Ez 8 pályázat volt hírnök a legjobb WhatsApp alternatíva az Android számára. A fenti alkalmazás teljesen ingyenes, és csak néhány fizetett funkciót tartalmazhat, amelyek megvásárlásához nem szükséges, például matricákat és másokat. A fenti listából melyik alkalmazást használja gyakran? Írj a megjegyzés rovatba!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found