hogyan lehet zökkenőmentesen továbbítani Androidon lemaradás vagy pufferelés nélkül

Az okostelefonon történő streaming szórakoztató, csak bosszantó, nem gyakran pufferel? Tehát, hogy még élvezetesebbé tegyük a streaminget, ezúttal az ApkVenue lehetőséget kínál arra, hogy pufferelés nélkül továbbítsuk az Androidot.

A tévénézés könnyebbé vált, mivel az internet továbbra is gyorsan növekszik. Különböző okostelefonokkal felület, még könnyebb a tévénézés élménye az internet segítségével. kívül folyam számítógépen keresztül, most már te is folyam közvetlenül okostelefonon keresztül. Nos, ezúttal az ApkVenue ad módon rendben folyam Az Android TV-je zökkenőmentesen fut pufferelés nélkül.

  • Unod már a zenés műsorok nézését? Minőségi nézési streaming itt
  • 3 a legjobb zenei streaming alkalmazások Android 2015-re INGYEN!
  • Hogyan lehet megtakarítani az internetes kvótát, amikor a YouTube-ot Android-on közvetítjük

Kiválóság folyam Androidon kedvenc programot nézhetünk közvetlenül okostelefonon keresztül, anélkül, hogy hagyományos PC-n vagy TV-n kellene mennünk. Ez csak gyengeség folyam a gyakori pufferelés különféle okokból.

Hogyan továbbítsd pufferelés nélkül

Nem idegesítő szórakozni a tévét vagy a kedvenc műsorokat pufferelés. Akik a tévézés útján kívánják megszabadulni a fáradtságtól, azok rendetlenkedhetnek, sőt bosszankodva megfordulhatnak. Ezért tudnia kell, hogyan folyam nélkül pufferelés, így bármikor, bárhol, bármikor zökkenőmentesen nézhet TV-t.

Használja a Szupergyors Internet Hálózatot

Tagadhatatlan, hogy Indonéziában az internet nagyon lassú. Az egyik mód a szupergyors 4G LTE internetes hálózat használata, amelyet ekkor beharangoztak. Ami a szupergyors internetes hálózat használatát illeti, két dologra kell figyelnie. Először is természetesen olyan okostelefont kell használnia, amely támogatja a 4G LTE hálózatot. Számos megfizethető okostelefon volt, amely 4G LTE támogatást kínál Indonéziában (olvassa el: 5 legjobb 4G Android okostelefon 1 millió áron, így szabadon választhat.

Másodszor, egy speciális SIM-kártyát kell használnia, amely támogatja a 4G hálózatokat, amelyet hívnak U-SIM. Új kártyát vásárolhat, vagy kicserélheti a következő címen: U-SIM szolgáltatóközpont az Ön által használt szolgáltatótól.

Cache törlése

Ahogy az ApkVenue a 11 módszer az Android gyors működéséhez, gyorsítótár ez valóban gyorsabbá teszi az Android alkalmazásának megnyitását. De emellett egyre többel teszi még lassabbá Android-teljesítményét gyorsítótár található az Android-on. Az egyik előadás, amely emiatt is csökkent gyorsítótár az internet sebessége, mert az internet is alkalmazkodik gyorsítótár. Azzal, hogy mindig takarít gyorsítótár androidos okostelefonján, akkor gyorsabb és zökkenőmentesen futó okostelefon-teljesítményt kap folyam nélkül pufferelés.

Használja a Mivo TV-t

Ha nagyon szereti a zenét, és nem akar lemaradni kedvenc műsoraiból, akkor próbálja ki Mivo TV. Megadásával 55 helyi és nemzetközi tévéműsor, A Mivo TV számítógéppel vagy közvetlenül az Android-on keresztül érhető el. Töltse le a Mivo alkalmazást link amelyet az ApkVenue biztosított, hogy megtehesse folyam nélkül pufferelés Androidon.

Alkalmazások Videó és audio Média és videó LETÖLTÉS

A Mivo használatával beállíthatja, hogy a képminőség milyen állapotban legyen folyam. Tehát folyam nélkül pufferelés, Minőség Kiváló Minőség in Mivo ne kapcsolja be. Azzal, hogy nem aktiválja a Kiváló minőség funkciót folyam a Mivo-nál teheti folyam nélkül pufferelés bár 3G hálózatot használ. Ennek hatása az, hogy a képminőség nem éles, de legalább tudja folyam nélkül pufferelés mert a képminőség könnyű.

Nos, így lehetett simává tenni folyam nélkül pufferelés Androidon. Az ApkVenue által adott módszer használatával simán megteheti folyam hogy bármikor és bárhol élvezhesse kedvenc műsorait.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found