egy egyszerű módja annak, hogy az androidos mobiltelefon sms-je iphone-nak tűnjön

Azok számára, akiknek van egy közönséges Android-mobiltelefonjuk, de szeretnének kipróbálni egy Apple-stílusú kijelzőt, ez egy egyszerű módja annak, hogy androidos mobiltelefonjuk SMS-megjelenését iPhone-hoz hasonlítsák.

Tudod, mi az iPhone. Igen, az iPhone egy csúcskategóriás okostelefon, amelyet a világ egyik legnagyobb vállalata, az Apple Inc. gyárt. Mint tudják, az iPhone egyszerű és elegáns felülettel rendelkezik. De sajnos az ára meglehetősen drága, így nem mindenki tudja könnyen megvásárolni. Nos, azoknak, akiknek van egy közönséges Android-mobiltelefonjuk, de szeretnék kipróbálni egy Apple-stílusú kijelzőt, az ApkVenue-nak van egy egyszerű trükkje. Ez egyszerű módja annak, hogy az Android mobiltelefon SMS-jét megjelenítse, mint egy iPhone-t.

  • Hogyan lehet megváltoztatni az Android megjelenését, mint az iPhone iOS 9 és iOS 8
  • Könnyű Android LockScreen-t csinálni, mint az iOS-t
  • A virtuális gombok (AssistiveTouch) használata, mint egy iPhone egy Android telefonon

Tipikus az SMS megjelenése az iPhone-on. Minden üzenet egy léggömb formájában jelenik meg, amely fényesnek és meglehetősen vonzónak tűnik. Nos, az iPhone SMS megjelenítéséhez Android-on használhatja az úgynevezett alkalmazást Üzenetek + 6. Egyedülálló módon az SMS-kijelző alapszíne tetszés szerint megváltoztatható. Így kell használni.

  • Először töltse le az alkalmazást Üzenetek + 6 alatt, majd telepítse az Android telefonjára.
Crazystudio közösségi és üzenetküldő alkalmazásai LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az alkalmazást.
  • A Messaging + 6 beállíthatja fő SMS-alkalmazásként, ha rákattint "Igen".
  • SMS-kijelzője az alábbiak szerint fog kinézni. A beállítások megadásához kattintson a fogaskerék / kerék ikonra a tetején.
  • Az SMS téma színének megváltoztatásához kiválaszthatja a szöveget "Téma beállítása".
  • Ezután válassza ki a színét tetszése szerint.
  • Az eredmény ilyen lesz.

Ez egy egyszerű módja annak, hogy az Android mobiltelefonos SMS megjelenését úgy változtassa meg, hogy olyan legyen, mint egy iPhone. Ezzel az alkalmazással megmutathatja mobiltelefonját barátainak, vagy megmutathatja mobiltelefonját.terrorizál arrogáns iPhone-felhasználó. Például azzal, hogy "Az androidos telefonom lehet olyan, mint egy iPhone, de az iPhone-ját nem lehet úgy gyártani, mint egy AndroidotVagy használhatja más jó és nem dicséretes dolgokra. Hehehe .. Ha információval, kérdéseivel vagy más véleménye van, kérjük, írja be őket az oszlopba. megjegyzés lent, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found