5 legjobb és ingyenes számítógépes víruskereső 2016. januárra

Ebben a cikkben bemutassuk az öt legjobb és ingyenes vírusirtót, amelyek segítségével megvédheti számítógépét minden rossz dologtól, beleértve a vírusokat, a rosszindulatú programokat, a rémprogramokat és a különféle egyéb fenyegetéseket.

Bár a fenyegetés vírusok és rosszindulatú 2015 végén és 2016 elején belépve nincs sok számolás, de ez nem azt jelenti, hogy csak pihenhet. Az internet világának kitett számítógépek védelem nélküli otthagyása nem bölcs lépés. Valójában sok felelőtlen fél van, aki jövőbeli felhatalmazásuk érdekében ki akarja használni a mások számítógépein tárolt összes személyes adatot.

Ezért jelen cikken keresztül mutassuk be Az öt legjobb vírusirtó, amelyekkel megvédheti számítógépét minden rossz dologtól vírusok, malware, scarewareés számos más fenyegetés. Tekintettel arra, hogy az indonéziai számítógép-felhasználók szeretik az ingyeneseket, természetesen az alábbi 5 antivírus szabadon használható.

  • Hoppá, ez a víruskereső megkönnyíti a jelszó feltörését a hackerek között!
  • Használnia kell az antivírust Androidon?
  • Hogyan használjuk a 68 víruskeresőt egyidejűleg egy számítógépen

5 legjobb ingyenes számítógépes antivírus 2016. januárra

1. 360 Teljes biztonság

Ne szkeptikus múlt. Habár 360 teljes biztonság Kínából származó termék, de ez nem jelenti azt, hogy a minőség másodlagos. Ez a Qihoo által évről évre létrehozott antivírus továbbra is jelentős változásokat eredményez. A modernebb megjelenéstől kezdve azokig a tulajdonságokig, amelyek nem alacsonyabbak a nyugati országok víruskeresőivel összehasonlítva.

360 teljes biztonság olyan nagyszerű szolgáltatásokat mutat be, mint például a víruskereső, antimalware, homokozó, biztonságos online vásárlásés a biztonság valós idő amely megvédi a magánélet minden formáját, a letöltött fájlokat, Iktató hivatal, és még sok más. Ha el akar költeni egy kis pénzt, akkor a 360 Total Security is biztosítja rendszeroptimalizáló és szeméttisztító.

Pekingi Qihu Keji Co. Antivírus és biztonsági alkalmazások kft LETÖLTÉS

2. Avira Free Antivirus

Avira váljon az antivírus-társaságok közé, minőségi fejlesztésekkel, amelyek folyamatosan javulnak. A veterán számítógép-felhasználók számára, talán korábban, az Avira még sötét ló antivírusként jelenik meg, amely nyilvános számítógépeknél jelenik meg. Most már egyre tökéletesebbek és képesek versenyezni más nagyvállalatokkal, mint például a Norton és a Kaspersky.

Jellemzők anti vírus és antimalwarescanner képesítéssel, párosítva adatbázis ami mindigfrissítés rendszeresen, amikor csatlakozik a szerverhez felhő az övék, legyen egy marék hozzáadott érték, amelyet megkapsz. Ezen kívül Avira is felszerelte magát eszköz hogy segítsen eltávolítani adware amelyek mendompleng szoftver telepítők kiemelkedő.

Víruskereső és biztonsági alkalmazások Avira GmbH LETÖLTÉS

3. Outpost Security Suite

A 2016-os belépőbe a korábban az Agnitum tulajdonában lévő Outpostot felvásárolja a Yandex, amely Oroszország egyik legnagyobb internetes vállalata. Keresztül Outpost Security Suite, sokat fogsz kapni haszon amelyet más ingyenes vírusirtóktól nem kaphat meg. Jellemzői vannak valós idejű védelem erős és képes megvédeni a számítógépeket minden fenyegetéstől, akár fájlok, fényképek, videók formájában, akár e-mailben. Agnitum Ltd Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

4. Comodo Internet Security

Anti vírus Comodo Internet Security akik messziről jönnek, egészen pontosan Nagy-Britanniából, mindig félelmet adnak azoknak, akik használják. A tavaly népszerű böngésző termék mellett a víruskereső sem kevésbé rendben van. Felszerelve olyan funkciókkal, mint scanner amilyen mélyen képes kitörölni kémprogramok, rootkitek, egy botnet támadásra. természetesen szoftver ez nem olyan gazdaságos szoftver más a RAM kezelése szempontjából, de jó tulajdonságait érdemes megfontolni. Comodo Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

5. Panda Free Antivirus

Aranyos név, milyen jellemző erős, ez a megfelelő mondat ennek a spanyolországi antivírusnak a leírására. Panda Free Antivirus mindig ajánlja a „telepítse és felejtse el” szakzsargont, mert valóban nagyon barátságos víruskeresőt terveznek felhasználó letisztult és modern megjelenéssel.

Ha olyan víruskeresőre van szüksége, mint például a Windows Defender, de teljesebb szolgáltatásokkal rendelkezik, akkor a Panda Free Antivirus a válasz.

Panda Security Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

Ott van 5 Terabik Free Computer Antivirus 2016. januárra. Ha valóban további védelemre van szüksége, akkor ezeknek az antivírusoknak alkalmasaknak kell lenniük az Ön használatára. Ha valamit elmulasztunk, ne habozzon, tegye meg javaslatainkat az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found