néz dráma koreai találkozás (2018)

A legjobb romantikus koreai drámai ajánlásokat keresi? Tekintse meg Jaka cikkét a koreai Encounter dráma megtekintéséhez (2018)

A technológiai innováció mellett Dél-Korea népszerű az általa gyártott drámák körében is. Nemcsak Dél-Koreában, a koreai drámákat sokan szeretik szerte a világon.

Az egyik leg fenomenálisabb koreai dráma, amely az utóbbi időben Indonéziában került adásba, az Találkozás. Ez a dráma a főszerepben Park Bo Gum és Song Hye-Kyo.

Milyen a történet ebben a romantikus drámában? Nézze meg az ApkVenue alábbi cikkét, banda!

Szinopszis drámai koreai találkozás (2018)

A találkozás egy elnevezett nőről mesél Cha Soo-Hyun (Song Hye-Kyo) aki egy gazdag politikus lánya.

Miután Cha Soo-Hyun elvégezte a főiskolát, akkor egy gazdag emberhez rendezték, akinek sikeres vállalkozása és cége volt.

Ez a házasság nem a szereteten alapult, hanem azért, mert apja politikusi karrierjének simítása érdekében történt. Cha Soo-Hyun beleegyezett, mert nem akart csalódást okozni apjának.

Sajnos Cha Soo-Hyun házassági kapcsolata zátonyra futott a férje viszonya miatt. A válás után Cha Soo-Hyun inkább a karrierjére koncentrált azzal, hogy szállodája vezérigazgatója lett.

Közben, Kim Jin-Hyeok (Park Bo Gum) egy rendes fiatalember, aki munkát keres. Miközben állandó munkát keresett, Kim Jin-Hyeok részmunkaidőben dolgozott.

Kim Jin-Hyeok interjúhívást kap, hogy dolgozzon egy szállodában. Interjú készítése után Kim Jin-Hyeok Kubába ment.

Kubában találkozott Cha Soo-Hyun-nal, aki véletlenül nekiütközött. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem ismerik és nem is találkoztak, vonzerő van kettejük között.

Ennek ellenére azt gondolták, hogy ez csak egy pillanatra szól, és nem az ő sorsuk. Az ember sorsát azonban senki sem tudja kitalálni.

Amikor visszatért Koreába, Kim Jin-Hyeok híreket kapott arról, hogy elfogadták dolgozni Donghwa Hotel. A sorshoz hasonlóan a Donghwa Hotel is Cha Soo-Hyun tulajdonában lévő és vezetett szálloda.

Hogy halad a történet? Csak nézd meg magad, igen.

Érdekes tények a koreai drámák találkozásáról (2018)

Íme néhány érdekes tény a romantikus koreai drámából, az Encounter-ból (2018), amely garantáltan még jobban érdekli a nézést.

  • A Találkozás az első dráma Song Hye-Kyo főszereplésével, miután feleségül vette Song Joong-Ki 2017. október 31-én.

  • Csakúgy, mint Song Hye-Kyo, a Találkozás is visszatér Bo Bo Gum színésztől, miután utoljára fellépett egy drámában Holdfény felhők által rajzolt amely 2016-ban került adásba.

  • Song Hye-Kyo és Park Bo-Gum szoros kapcsolatban állnak Song Joong-Ki-vel. Song Hye-Kyo Song Joong-Ki volt felesége, míg Park Bo-Gum Song Joong-Ki legjobb barátja.

  • A Találkozás az első koreai dráma, amely Kubában, az észak-amerikai régió szigetországában játszódott le.

  • A koreai Encounter dráma néhány elemet vesz fel gyermekfilmekből, mégpedig Rapunzel és Hamupipőke.

Nonton Drama Korea Encounter (2018)

InformációTalálkozás
Vélemények (véleményezők száma)8.6 (2945)
Időtartam1 óra
MűfajDráma, romantika
Adás dátuma2018. november 28. - 2019. január 24.
Az epizódok száma16 rész
RendezőPark Shin-Woo
JátékosSong Hye-Kyo


Jang Seung-Jo

A fenti előzetes megtekintése után érdekli ezt a drámát? Ne aggódjon, az ApkVenue készített egy linket a koreai Encounter (2018) dráma megtekintéséhez.

>>> Nézze meg a Korean Drama Encounter (2011) <<< filmet

Így volt Jaka cikke a koreai drámatalálkozóról (2018). Remélhetőleg ez a cikk szórakoztató és hasznos lehet számodra, banda,

Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found