Több mint 70 gratulálunk a legújabb ramadáni böjthöz 2020/1441 h

Üdvözölve a ramadánt, megoszthatja a böjt üdvözletét a legközelebbi emberekkel, vagy használhatja a ramadán 2020 böjt szavát a közösségi médiában.

Minden muszlimnak nagyon várnia kell a ramadán szent hónap beköszöntét. Ez a pillanat mindig melegebbnek érzi magát, amikor a családtagokkal töltheti.

Üdvözölve a hamarosan beköszöntő böjt hónapot, érdemes gratulálni a böjtjéhez a hozzád legközelebb álló emberekhez vagy a közösségi médiában közzétett bejegyzésben.

Nem kell zavarni és zavarba hozni, hogy szóról szóra összeálljon, mert az ApkVenue készítette a böjt üdvözletét, amelyet csoportosan használhat.

Gratulálunk Böjt 2020-hoz

Gratulálunk a Ramadan 2020 böjtjéhez, amely imákat és jó szándékokat tartalmaz, és van értelme és ereje, amely megerősítheti kapcsolatát a hozzád legközelebb álló emberekkel.

Annak érdekében, hogy a ramadán szavak emlékezetesebbek maradjanak, jobb, ha hűvös és korabeli böjti üdvözleteket választ. Itt az ApkVenue mindent előkészített neked, banda!

1. Gratulálunk a legközelebbi ember böjtjéhez

Mindenképp üdvözölni akarja a böjtöt családja, rokonai vagy barátai számára, igaz? Ebben az esetben, böjt szavak a következő alkalmas arra, hogy megadja nekik.

Nemcsak a böjt gratulálásához, hanem motivációs szavakként is felhasználhatja az alábbi mondatsorozatot, hogy a böjt még kifizetődőbb legyen.

Allah Ta'ala fogadja el elégedettségemet, elégedettségét, valamint imádatunkat és jó cselekedeteinket. Minden bűnünket megbocsássa Ő. Aamiin.

Barátaim, a ramadán idei beköszöntével hálával és örömmel legyünk hálásak. Adjon Allah mindig jóságot mindannyiunknak, és remélem, hogy kövérek elhízhatnak. Boldog böjtöt.

Boldog böjtöt! Remélhetőleg a böjt erős, nincsenek lyukak. Remélhetőleg a szerencse megvalósul. Minden bűnét megbocsássák. Remélhetőleg a mérkőzés megkönnyíti. Igen, Rabbalallamin.

Ó Allah, gazdagítsd testvéremet tudással. Díszítsd türelemmel a szívét. Dicsőítse arcát kegyességgel. Szépüljön fizikailag az egészséggel. És fogadd el imádatodat sokszorosan, mert csak Te vagy a mester szubsztanciája minden természetnek. Aamiin ya rabbal'alamin. Marhaban Ya Ramadan. Bocsáss meg nekem testet és lelket.

Amikor a szív összekapcsolódik, a szeretet gyönyörűen összefonódik. Ha hibák és hibák fordulnak elő, kérjen bocsánatot fizikailag és mentálisan. Marhaban igen Ramadan. Boldog böjtöt.

Délután kedvességgel telt, éjszaka az Al-Korán tanulmányozása. A ramadán fény, a szívek kezdenek elhomályosodni. Marhaban igen Ramadan. Bocsáss meg nekem testet és lelket. Boldog böjtöt.

Hála nélkül nincs boldogság. Nincs türelmetlen hála. Alig várom, hogy ne sajnálja. Marhaban igen Ramadan. Bocsáss meg nekem testet és lelket. Boldog böjtöt.

Alhamdulillah, újra találkozunk a bölcsességgyöngyökkel teli hónap, a ramadán hónapjával. Mindez az áldásaidnak köszönhető, ó Allah. Remélhetőleg ebben a ramadánban jobbak lehetünk, mint az előző ramadán. Aamiin.

A ramadán hónap látható. Nemsokára találkozunk. Készítsd fel a szívedet, hogy közel kerülj hozzá. Marhaban igen Ramadan. Bocsáss meg nekem testet és lelket. Boldog böjtöt.

Olyan puha, mint a reggeli harmat, keressen fel tíz ujjal ellátott kezet, mondjuk őszinte szívvel, takarítsunk együtt a ramadán szent hónapjában. Marhaban igen Ramadan. Boldog böjtöt.

Ha minden vagyon méreg, a zakat az ellenszer. Ha minden korosztály bűn, akkor a kegyesség és a bűnbánat a gyógymód. Ha az egész hónap folt, a ramadán a fehérítőszer.

A dhikr egész birodalma üdvözli az áldott holdat. A hold dicsősége ezer hónap. Amikor Allah megbocsátást ad. Marhaban igen Ramadan. Bocsáss meg nekem testet és lelket. Boldog böjtöt.

Nincs ilyen nagy hónap. Nincs ilyen dicsőséges hold. Nincs ekkora hold. A ramadán tele van áldásokkal és maghfirával. Marhaban igen Ramadan. Bocsáss meg nekem testet és lelket. Boldog böjtöt.

Bismillah-tól kezdve az áldásokkal teli hold üdvözlése. Növeljük a hitet és a jámborságot. Bocsásson meg minden bűnt. Marhaban igen Ramadan. Boldog böjtöt.

A viccek hibájába beletúrt, nevetésben karcos, a viselkedés szomorúságába keveredett, beszédében sértett sebek vannak. Bocsássunk meg egymásnak, mielőtt belépünk a ramadán szent hónapjába, 1441 AH. Maradjunk hűek egy úton, egy imában, egy célban; érje el Allah SWT örömét.

2. Gratulálok, böjt, költői és bölcs

Használhatja, hogy hűvösebb legyen és jól nézzen ki szavak összeállításában böjti üdvözlet költői és bölcs az alábbiak szerint.

Használhatja a szavakat a 2020-as Ramadan üdvözléséhez, hogy hűvös és tartalmas WhatsApp-sztori státuszt, bandát készítsen.

Kopár föld eső nélkül, száraz ok tudás nélkül, száraz szív hit nélkül, száraz lélek szeretet nélkül. Marhaban Ya Ramadhan, boldog böjt 1441 H.

A nap dhikr, a szél dicsér, a fák dicsérik felségedet. Mindannyian üdvözölték a hónap áldásokkal teli eljövetelét. Üdvözöljük a Ramadánban, boldog böjt, amely tele van áldásokkal.

Az alázatban van egy tudatmagasság. Vagyonszegénységben lelki gazdagság van. Az élet akkor szép, ha sajnálom. Bocsáss meg nekem testet és lelket. Marhaban igen Ramadan. Boldog böjtöt.

Mielőtt az isteni fény kialudna, még mielőtt az ég összeomlik, mielőtt a bűnbánat ajtaja bezárulna, mielőtt az angyal felszállna, mielőtt a ramadán megérkezne, fizikálisan és lelkileg kérjen elnézést az elkövetett hibákért. Marhaban igen Ramadan. Boldog böjtöt.

Ha rossz szavakra, előítéletes szívekre, elfeledett ígéretekre, bántó hozzáállásra és tulajdonságokra emlékezünk, kérjetek bocsánatot testi és lelki értelemben. Marhaban igen Ramadan. Boldog böjtöt.

A ramadán első tíz napja az összes ember irgalmának adományozása, a második 10 nap Allah megbocsátásának fázisa, a harmadik 10 nap pedig a pokol tüzétől való mentesség fázisa. Remélhetőleg ezt a végéig sikerül teljesítenünk.

Egy év, a ramadán nem tért vissza hozzánk, remélhetőleg az, ami megtörtént és megtörtént, jót tesz ebben a szent hónapban Marhaban Ya Ramadhan 1441 H, Boldog böjt.

Ha a szív olyan fehér, mint egy felhő, ne hagyja, hogy felhős legyen. Ha a szív olyan szép, mint a hold, díszítsd mosolyogva. Marhaban Ya Ramadhan, jó böjtöt és teljesítse kötelezettségét.

Amikor felkel a nap, a kéjjelet vissza kell fogni. Amikor a nap lemegy, ez a szomjúság és az éhség csillapításának jele. Éld teljes szívedből a böjtöt, hogy a későbbi jótékonyságot ne bánják meg. Marhaban Ya Ramadan. Gratulálok áldott böjtjéhez.

Ha vannak olyan lépések, amelyek benyomást hagynak, vannak szavak hazugságok felfuttatására, vannak sebek metszései, fizikailag és mentálisan is elnézést kérek. Marhaban igen Ramadan. Boldog böjtöt.

Az ember természeténél fogva tiszta és szent. Az irigység és a gyűlölet piszkosítja az embereket. Tehát ebben a szent hónapban tisztítsuk meg újra a lelket, hogy visszatérhessünk a természethez.

Az emberek soha nem menekülnek hibák és tévedések elől, mert az emberek nem tökéletesek. Ebben a szent hónapban legyünk elnézőek. Hogy ne legyen harag és irigység. Bocsáss meg nekem testet és lelket. Marhaban igen Ramadan. Boldog böjtöt.

A viccek hibájába beletúrták a nevetésben karcos, a viselkedés szomorúságába keveredett, beszéd közben érzett érzésekkel sértett sebeket. Bocsássunk meg egymásnak, mielőtt belépünk a ramadán szent hónapjába, 1441 AH. Maradjunk hűek egy úton, egy imában, egy célban: hogy elérjük Allah SWT örömét.

Ha az ujjaknak nem volt idejük rázni. Ha a testet nem lehetett találkozni. Ha van egy szó, amely sebeket okoz. Remélhetőleg az ajtó még mindig nyitva van. Boldog böjtöt.

Mint egy forgó kerék, nem érzi, hogy a por és a kavics megkarcolja. Életutunk így soha nem mentes a különféle hibáktól és nem válik foltokká. Tehát ebben a szent és kegyelemmel teljessé tegyük az imádatunkat. Gratulálunk az 1441 H Ramadan böjtölésének.

A ramadán a segítségnyújtás (syahrul muwasah) és Allah hónapja, amikor rizqit ad a benne hívőknek.

Marhaban yaa Ramadan, bazsalikomcsíra magasodik, törött ágakat kérem javítson. Újra közeledik a ramadán böjt hónapja, rosszul és rosszul, kérjen megbocsátást. Boldog böjtöt.

Mielőtt kialszik a fény, mielőtt az élet véget ér, mielőtt a bűnbánat ajtaja bezárulna, és mielőtt eljön a ramadán, kérem, bocsásson meg mind a születést, mind a szívet. Marhaban igen Ramadan.

Kerüljön közelebb Allah SWT-hez a szunnai imádat elvégzésével, miután elvégezte a kötelező imádatot.

Növelje az istentiszteletet és kevesebbet aludjon. A ramadán hónap áldásokkal teli hónap. A ramadán hónap a muszlimok milliói által várt hónap királya.

A ramadán nagyon dicsőséges hónap. A hónap, amely a szolga szeretetének bizonyítéka, örömmel imádkozik.

A böjt pajzs és nem kard. Visszafogásra, nem támadásra használják.

A megtört szív még mindig benyomást kelthet. Remélhetőleg ez a Ramadán szent hónap megbocsátható. Boldog böjtöt. Marhaban Ya Ramadan 1441 H.

Hála nélkül nincs boldogság. Nincs türelmetlen hála. Alig várom, hogy ne sajnálja. Marhaban igen Ramadan. Bocsáss meg nekem testet és lelket. Boldog böjtöt.

Amint a nap a Sya-tilalom végén lemegy, megváltozik, hogy üdvözölje a szent Ramadánt. Ez az üzenet egy kézfogásért cserébe azt mondja, hogy Marhaban igent mondjon a ramadánra.

3. Üdvözlet és rövid böjt a közösségi média felirataihoz

Szeretne egy rövid, de tartalmas Ramadan 2020 köszöntőt? Nos, akkor próbáljon meg néhány rövid Ramadan szót és néhányat mondókák üdvözlik a ramadánt a következő.

Amellett, hogy a legközelebbi embernek adható, a következő ramadáni böjti üdvözlet korabeli Instagram-feliratként is használható. Próbálkozzunk!

Tisztítsa meg a szívet, békítse meg a lelket, hogy üdvözölje az áldott hónapot.

Hagyd abba az Instagram és a Facebookan játékát! Nézzük tadarusant a ramadán hónapban.

A légzésből imagyöngyök lesznek, az alvásból imádat. Remélhetőleg elfogadjuk a jótékonyságot és imákat adunk. Boldog böjtöt.

E látogatások közül a legfontosabb a Nagy Mecset, a visszatérés fő helye a paradicsom. Remélhetőleg a ramadán mindkettőhöz elvezethet minket.

A legjobb alamizsna a ramadán hónapban van.

A tinta egy foltja foltokká válik, a hiba egy része pedig bűnvé válik. Hamarosan jön a ramadán, és legyünk szorgalmasabbak az imádatban.

A ramadán hónapban, aki harcra kész, az ég a túlvilágon fogadja.

Ramadán, legyen szépe a vége.

Nincs olyan szép szó, mint a dhikr, nincs olyan szép hónap, mint a ramadán.

Alhamdulillah, újra találkozunk a böjt hónapjával, amely tele van áldásokkal és áldásokkal.

A délután kedvesen telt, az éjszaka a Koránt tanulmányozta. A ramadán a szív fénye, amely kezd elsötétülni.

A ramadán rizkivel teli hónap, Allah hónapja, hogy rizkit adjon a hívőknek.

A ramadán hajnala közeledik a világhoz, akár egy darab selyem, amely eltávolítja a foltokat, megtisztítja a szívet és megtisztítja a lelket.

Ne csináljon böjtöt lustaságért. Legyen lelkes a mindennapi rutin végrehajtásáért.

Az istentiszteletnek a ramadán hónapban teljesnek kell maradnia, mert a következő évben ez nem feltétlenül tér vissza az érzéshez.

4. Boldog böjt angolul

Annak érdekében, hogy még hűvösebb legyen, angolul mondhat böjt üdvözletet. Ezeket a ramadán aforizmákat angol feliratokként is felhasználhatja az Instagram számára.

Minél többet visel kitartóan a böjt, annál egészségesebb leszel.

Minél szorgalmasabban böjtölsz, annál egészségesebb lesz a tested.

Allah számtalan boldogságot és örömet szerezhet az életében. Boldog Ramadánt!

Allah biztosítson korlátlan boldogság és öröm pillanatot az életében. Boldog Ramadánt!

Üdvözöljük a moszlim mennyei hónapjában az egész világon.

Üdvözöljük a muszlimok szent hónapjában szerte a világon.

Először is, bocsásson meg minden csúszásomért. Mi lenne, ha Ramadhant azzal kezdjük, hogy Bismillahirohmanirrohim-t mondunk.

Először is, bocsásson meg minden hibámat, kezdjük a Ramadánt azzal, hogy kimondjuk Bismillahirohmanirrohim.

Böjtöléssel, Szent Alquran bemutatásával és tarawihan birtoklásával Ramadánunk tele lesz békességgel.

Ha Ramadhan után visszatér a bűnös életbe, akkor semmit sem nyert, csak éhséget.

Ha a ramadán hónap után visszatér a bűnös életre, akkor valójában nem kap semmit az elégedettségéből, csak az éhséget.

Böjtöléssel, a Korán olvasásával és a tarawih imádkozásával Ramadánunk derűvel telik meg.

A tizenkét hónap legértékesebb hónapja Ramadhan. Szóval értékelje az alkalmakat.

A tizenkét hónap legdicsőbb hónapja a ramadán. Ezért élvezze minden alkalommal a pillanatokat.

Azzal, hogy elküldtem ezt az üzenetet anélkül, hogy láttalak vagy kezet ráznék, csak azt akarom mondani, hogy Boldog Ramadhan. Allah adjon minden jót értünk.

Azzal, hogy ezt az üzenetet szemtől szemben találkozás és kézfogás nélkül küldöm, csak gratulálni szeretnék önnek a ramadánhoz. Allah adjon a legjobbat mindannyiunk számára.

Kívánom, hogy ebben az évben hihetetlen ramadán legyen.

Remélhetőleg ebben az évben nagyszerű ramadán lesz.

Allah ismét bevezette az életünkbe a ramadánt, és ezt az alkalmat meg kell használnunk, hogy rengeteg imádságot végezzünk. Allah bocsásson meg nekünk minden bűnünket.

Allah ismét a ramadánt hozza életünkbe, és ezt ki kell használnunk, hogy növeljük imáinkat. Allah bocsásson meg minden bűnünket.

Visszatér a szép és szent hónap, ami annyi boldogságot hoz a várakozó léleknek. Ramadhan, a megbocsátással teli hónap, itt az ideje megtisztítani a lelket minden bűntől, hogy visszatérjen a természethez és elérje a győzelmet. Boldog böjtöt.

A szép és szent hold most visszatért, hogy olyan örömet szerezzen, amely annyira értelmes a várakozó lelkeknek. A ramadán a megbocsátással teli hónap, itt az ideje, hogy megtisztítsa a lelket minden bűntől, hogy visszatérjen a természethez és elérje a győzelmet. Boldog böjtöt.

Azt kívánom, hogy Allah védje és áldja meg Önt és családját. Allah az egyetlen megváltó. Ramadan Kareem Mubarak!

Remélem, hogy Allah védi és megáldja Önt és családját. Allah az egyetlen megváltó. Boldog szent hónap a ramadán.

A Korán szerint az ítélet utolsó napján minden életben elkövetett bűn megszámlálásra kerül. A ramadán pedig alkalom arra, hogy bocsánatot kérjen Allahtól. Boldog Ramadánt kívánok!

A Korán szerint az ítélet napján az életben elkövetett minden bűnt megszámolunk. A ramadán pedig alkalom arra, hogy Allahtól minden bűn megbocsátását kérje. Boldog Ramadánt kívánok!

Őszinte imádságaid, odaadásod, Allahba vetett hited jobb emberré tesz téged, bölcsességgel és igazsággal szolgálni ezt a társadalmat. Boldog Ramadánt.

Őszinte imádságaid, odaadásod, Allahba vetett hited jobb emberré tesz téged, bölcsen és igazságosan szolgálni ezt a társadalmat. Boldog Ramadhan.

A ramadán a tökéletes alkalom a Korán tanításainak elsajátítására és gyakorlására. A Korán az egyetlen megoldás arra, hogy vallásos legyél, és Allah közelében maradj.

A ramadán a legalkalmasabb idő az Alqran tanításainak tanulmányozására és gyakorlására. A Korán az egyetlen megoldás arra, hogy vallásosabb legyen és mindig közel legyen Allahhoz.

Amíg imádkozol és böjtölsz ezen a ramadánon, teljesülhetnek minden kívánságod. Élvezze Allah tartós áldásait. Ramadan Mubarak!

Amikor imádkozol és böjtölsz Ramadanban, teljesülhessen minden kívánságod. Élvezze örökké Allah áldásait. Boldog Ramadhan!

Olyan puha, mint a harmat reggel, nézzen fel tíz ujjal, köszönjön őszintén, javítsuk ki magunkat Ramadhan szent hónapjának hónapjában.

Olyan puha, mint a reggeli harmat, nézzen fel tíz ujjal, mondjon teljes szívéből üdvözletet, javuljunk együtt, a ramadán szent hónapjában.

"A siker kulcsa tükröződik a Koránban. Találhatunk áldást és útmutatást, amikor a ramadáni napokban azt teljesen elmondjuk. Boldog Ramadánt!

A siker kulcsa a Koránban tükröződik. Találjunk áldásokat és útmutatásokat, amikor a ramadán napján olvassuk őket. Boldog Ramadhan!

Töltse Allah bátorsággal szívünket, és közelebb kerül az utunkhoz a győzelemhez. Allah legyen mindig velünk.

Töltse Allah bátorsággal a szívünket, és vonzzon közelebb a győzelemhez. Allah legyen mindig velünk.

Ramadhan minden böjtjével tisztuljon meg a lelked. És e hónap végére lehet, hogy tisztasággal teli ember vagy, és gondolataid egyértelműek.

Május minden ramadán böjtöléssel megtisztul a lelked. E hónap végén pedig tisztasággá váló emberré válhatsz, és elméd világossággal rendelkezik.

Ramadhan ismét itt van, Allah újabb esélyt adott az emberiségnek arra, hogy boldog legyen a megtisztulásban és törekedjen.

A ramadán ismét itt van, Allah újabb lehetőséget ad az emberiségnek arra, hogy boldog legyen a megtisztulásban és a törekvésben.

Ramadhan a legjobb alkalom minden rossz szokás elpusztítására. Boldog Ramadan Kareem!

A ramadán a legjobb alkalom minden rossz szokás megtörésére. Boldog ramadán hónapot.

Allah az egyetlen Isten, a Teremtő, a Beavatott, a Tervező. Mert Ő a legszebb nevek. Ő a Mindenható. Áldott ramadánt kívánva.

Allah egy, az alkotó, a kezdeményező, a tervező. Neki a legszebb nevek. Ő a Mindenható. Kívánjuk a ramadán áldását.

Olyan puha, mint a reggeli harmat, nézzen fel tíz ujjal, köszönjön őszintén, erősítsük össze magunkat Ramadhan szent hónapjának hónapjában.

Olyan puha, mint a reggeli harmat, nézzen fel tíz ujjal, mondja ki őszinte üdvözletét, fejlesszük együtt magunkat a ramadán hónapban, egy szent hónapban.

Nos, ez a gratulációk gyűjteménye volt a Ramadan 2020 böjtjéhez, amelyet megoszthat családtagjaival, rokonaival, barátaival és házastársával, bandájával.

A korábbi böjt szavak szintén nagyon alkalmasak arra, hogy feliratként használhassák a különböző közösségi médiában. Garantáltan emlékezetes és tartalmas.

Olvassa el a cikkeket is Böjtölés vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found