7 legjobb összeesküvés-elméleti témájú film, amelyet meg kell nézned, nem. 6 ellentmondásos!

El tudja hinni, hogy JFK meggyilkolása összeesküvés volt? Tudja meg, mi a legjobb összeesküvés-filmek jelentek meg eddig.

Az összeesküvés mindig is érdekes beszélgetési téma volt, mert ebből a témából soha nem fogy el az anyag vagy a követők.

A félelem érzése, hogy a világ, amelyben élünk, nem az, aminek látszik, sok embert szívesen beszél összeesküvésekről, amelyek előfordulhatnak ebben a világban.

Az összeesküvésről többször kiderült, hogy hollywoodi filmek témája, és sikerült paranoidnak éreznie az azt néző embereket.

Minden idők 7 legjobb összeesküvés-filmje

Az összeesküvés-témájú filmek a 90-es évek előtt gyorsan növekedtek Hollywoodban, mert akkor a kommunikáció terjesztési csatornája még mindig egyszerű volt és hajlamos a megszakításokra.

Ez a filmfajta különleges vonzerőt nyújt azáltal, hogy meghívja a közönséget, hogy fedezze fel a világ fontos titkait.

Melyek a legjobb filmek az összeesküvésről? Itt további információk találhatók.

1. Marathon Man (1976)

Fotó forrása: filmforum.org

Ez a thriller az egyik legjobb klasszikus összeesküvés-film, amelyet meg kell nézni az összeesküvés-elmélet szerelmeseinek.

A Marathon Man mesél egy nagy összeesküvési cselekménybe eső ember kegyetlen náci orvos bevonásával.

Az egyik legtöbb jelenet emlékezetes ebben a filmben az kínzási jelenet a fogorvosi székben ami ha megnézi, borzasztóvá teszi a fogorvoshoz fordulást.

2. Michael Clayton (2007)

Fotó forrása: queensjournal.ca

Nem csak a kormány képes nagy összeesküvést kivívni, a milliárd dolláros forgalmú vállalatok is képesek elrejteni bűncselekményeiket.

A Michael Clayton-filmben meghívják a közönséget lassan kiderül egy nagyvállalat összeesküvése hogy megtévesztéssel, sőt gyilkossággal leplezzék gonosz tetteiket.

Ez a film az George Clooney egyik legjobb filmje amelyet érdekes történetek és kegyetlen árnyalatok borítanak, amelyek a közönséget megborzonghatják a félelemtől.

3. Államemlék (1998)

Fotó forrása: latimes.com

Ez az egy film jól szemlélteti, mi történik, ha a kormány minden képességét felhasználja bűncselekmények elkövetésére.

Az állam ellensége korrupt politikusokról és kormányzati ügynökökről is mesél öljenek meg más politikusokat a hatalom megszerzése érdekében.

A bűncselekmény bizonyítéka ekkor hirtelen egy ügyvéd (Will Smith) kezébe kerül, és ennek az ügyvédnek el kell kerülnie az ügynök életének folytatását.

Meghívják a közönséget, hogy tanúja legyen Will Smith küzdelmének az ügynök üldözésének túléléséért, ahol a körülötte lévő minden technológia nyomon követheti az ügyvédet.

4. A bennfentes (1999)

Fotó forrása: thedissolve.com

Ez az egy film egy vegyész történetét meséli el, akiről a nagyközönséget kívánja elmondani a dohányzásból fakadó veszélyek.

Ezután a tudós ismételt fenyegetéseket kapott a nagy cigarettacégektől, amelyek mindig is igyekeztek leplezni az általuk készített termékek rossz hatásait.

Ez a film nemcsak a borzalmat emeli ki, hanem a benne szereplő történet is nagyon jól van csomagolva és a színészek teljesítménye nagyon jó volt.

5. Fújj ki (1981)

Fotó forrása: filmlinc.org

Ez az egy film szemlélteti milyen ijesztő lenne, ha valaki összeesküvési cselekménybe keveredne kormányzati emberek végzik.

A Blow Out egy audiotechnikus történetét meséli el, aki véletlenül rögzíti a politikus szándékos meggyilkolásának bizonyítékait.

Ez a film, John Travolta főszereplésével, nagyon jól készült, és a klasszikus összeesküvés-filmek egyike, amelyet meg kell nézni.

6. Da Vinci-kód (2006)

Fotó forrása: bbc.com

A Da Vinci-kód már nem próbálja feltárni a kormány összeesküvését, ezt a filmet vallási csoport által folytatott összeesküvés témája.

A film regény alapján készült legjobban eladott Ez egy összeesküvés-elmélet történetét meséli el, miszerint Jézusnak emberi származása volt.

Annak ellenére, hogy ez az egy film egy nagyon érzékeny kérdést, a Da Vinci-kódot vesz fel jelentős profitot tudott aratni a sugárzás idején.

7. A kondor három napja

Fotóforrás: nytimes.com

Ez az egy kém thriller vitatható váljon az összeesküvés-témájú filmek alapjává a mai napig kell előállítani és fejleszteni.

Robert Redford karizmatikus színészi alakítása és egy érdekes történet is ebben a filmben az összeesküvés film műfaját akkoriban híresebbé és fejlettebbé tette.

A Condor három napja sikeresen szemlélteti azt is, hogy milyen nehéz túlélni valakit, akinek a kormány meg akar halni.

Ez minden idők 7 legjobb összeesküvés-filmje, amelyet ma is érdemes megnézni.

Annak ellenére, hogy sokakat klasszikus filmek közé sorolnak, a Jaka listáján szereplő filmek listája ezúttal is feszült szenzációt adhat Önnek, amikor nézi.

Sokan úgy vélik, hogy valóban sok nagy összeesküvés van ebben a világban, és te is közéjük tartozol, banda?

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found